Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Hendo:

"SAF decided against a move because of my running style. I must have been doing something right for him to be watching me so closely!"

"Echoes of Gerrard?" He laughs instinctively. "I don’t think I’ll ever be another Steven Gerrard, to be honest!"

"Suarez makes me look good!" "You maybe over-hit a pass & Suarez will get there and put it in the top corner and make your pass look that little

"When people are criticising you & saying that you are not really worthy of going to such a club as Liverpool it gives you a little bit more drive and more desire to prove them wrong."

"I feel confident, I’m feeling good and I’m enjoying my football at the moment, which is probably the most important thing."

Видете му го лицено на Думбија, како 35 најмалце да има.
Ти мене да ме видиш ко че не сум бричен :D
--- надополнето: 12 јануари 2014 во 13:35 ---
И Лукаку да го видиш ќе помислиш на истото :)
Го видов Лукаку во дрес на Ливерпул и ептен ми се бендиса :)
--- надополнето: 12 јануари 2014 во 13:36 ---
Думбиа нема да може да игра никаде освен во Русија.
Пред некоја година кога почнаа да излегуваат скандалите за Африканските играчи и за тоа дека ги фалсификувале нивните дати на раѓање и ДУмбиа беше под истрага. Не се сеќавам точно што бидна со неговиот случај ама знам дека беше и тој под истрага.
Да бе стварно имаше некоја таква заебанција со него, заборајв. Ама факт е дека е класа играч.

Па ова е играчина веќе.Ако успеете да го земете за некој си 12-13 милиони,ќе извршите грабеж :D
Во Франција додека беше,беше играчот со најголем процент на погодени пасови,таа бројка се движеше накај некојси неверојатни 90%.
Играчов за кај вас плаче,за таа тактика што ја користи Роџерс.Стабилен anchor man назад да му ја олесни работата на Леива,згора на тоа М’вила е и брз играч,паметен и брзо размислува што со топката,не ја трошо залудно топката кога е во негови нозе.Само малце главата (лабилен е многу и некогаш беспотребно груб) да си ја среди и ќе го биде.

П.С На лето и еден одличен бек да си земете не ќе биде лошо,да му прави друштво на Сако,пошо според мене Агер и Шкртел не се некако во форма,многу се лабилни и недоволно цврсти назад.Коатес не знам како се развива,ама од него се очекува/ше премногу,23 години начукал у газ,редно е да добива поише шанса освен во небитни куп утакмици :)

Имаме веќе еден што имаше толку точни пасови..се усра кај нас:)

Иначе за Коатес еве и @Peja989 ќе може тоа да ти потврди дека он е за иднината,нема потреба сега да се троши,има време:)

Имаме веќе еден што имаше толку точни пасови..се усра кај нас:)

Иначе за Коатес еве и @Peja989 ќе може тоа да ти потврди дека он е за иднината,нема потреба сега да се троши,има време:)

Ејјј..зошто си буљаш, ми ставаш зборови во уста :D

Confirmed LFC team to face Stoke -

Mignolet, Johnson, Cissokho, Skrtel, Toure, Lucas, Gerrard, Henderson, Sterling, Coutinho, Suarez.

Subs -

Ward, Kelly, Ibe, Aspas, Moses, Sturridge, Alberto.

Iskinete gi ovie kopilinjava od Stoke, sve im ebam..

Krvvvv da im ebaaaaaaam...koja losa igra......poloso ne sme igrale ama ich.

Kako moze Kurtoninjo kako mzoe onaka be...

Kako moze da neame nitu edna sansa, a???

Dve kilavi sansi...dva gola od nikade...

Mamataaaaa u trilepepicke materine da im ebam.

Ajde u vtoro bolje.

Искрено, смачено ми е да го гледам Кутињо каде што промашува зицери....................

Не можеме толку да примаме колку шо ќе дадеме!
Кутињо на бајачка.
Очигледно е дека Стиви е далеку од нивото за еден првотимец, да беше некој друг ќе грееше кула до мај!

Sent from my ME173X using Tapatalk

Сум бил грешка. Не ни треба 1, туку 2 срединаши и еден лев бек. Денес срединава и одбраната-тиња, а нападот ни е екстра. Мора да се купат тие срединаши шо побрзо и то квалитетни некои, а не ко Ален.

Стерлинг никако не смее да ој на позајмица. Тука се развива ко шо треба.

Инаку дресојве денеска-:гомце:

Ах мамата. Толку се немам напукано за фудбалска утакмица долго, долго време. Колку сме слаби на бековските позиции и во средината чудо едно. Па да му се сневиди, против ваква екипа да неможеш да ја смириш играта, да ја легниш топката...ах таму очајно ни требаат 2-3 играчи. Работа што радува е до лани вакви 50-50 утакмици никогаш немаше да ги победиме.

Заборави да споменам.
Уште еден натпревар каде нападот дава голови без помош од средината.
Ете тоа е тоа шо го дискутиравме некна.

Sent from my ME173X using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom