Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Мвила сам си се продаде,си дојде до Ливерпул си направи моабет и оп трансферче месец-два после тоа.:D

Него ,Врсаљко го знам уште од Динамо Загреб,многу го фалеа пред некоја сезона коа ги гледав утакмиците со Виљареал ..

Незнам зашто не запнат за Ракитич ..
изгеда така дојде. можи и на попуст ке ни го дадат :)
овај вршаљко на менаџер јак беше, посебно после 3-4 сезона, ѕвер се праеше :pos:
ракитич кажа дека сакал да го продолжи договорот со севиља, колку шо читав. изгеда нишо ни од него

Баш сега ми текна за играчов. Пред некое време многу сакав да дојди кај нас, ама мислам имаше повреда или така нешто, а еве гледам се вратил во форма. Идеален е за кај нас. Гледам договорот му истекува за 1,5 година.

http://www.transfermarkt.de/de/seydou-doumbia/profil/spieler_75287.html

Утре ќе биде една од најтешките утакмице... едноставмо мора да се победи!

Роџо нешто губи здив со трансфериве.. паднавме на 6-то место

Се испукавме 5 месеци доста беше а?

Тепаме утре,општо ми беше муабетот:)

Многу ми се опуштија..

Брат, што ти се опуштија. Изгубивме 2 утакмици од последните 6 и тоа на гости кај претендентите за титула. Каде осети опуштање? :)

Zosto Sisoko flop? Igra voopsto toj ili povreden e?

Sent from my Samsung Galaxy Note 3

Кој ќе станува утре да глеа бе... убаво си фатив секој ден у 6 саат да станувам. Само ако изгубиме...

изгеда дека прво засилување ќе ни биди мвила. многу форуми и блогери веќе го прогласија за наш, па ајде да видиме :) само да не биди мочкајјајан 2 дел.
исто роџерс сериозно се интересирал и за вршаљко, а планира да лупни 10 миљони за него. не ми е јасно зошто да се лупат толку пари за таков играч, кога на монтоја договорот му завршува на лето и можи беспари да го земиме. освен, ако планира бековски тандем вршаљко и монтоја :unsure:

Па ова е играчина веќе.Ако успеете да го земете за некој си 12-13 милиони,ќе извршите грабеж :D
Во Франција додека беше,беше играчот со најголем процент на погодени пасови,таа бројка се движеше накај некојси неверојатни 90%.
Играчов за кај вас плаче,за таа тактика што ја користи Роџерс.Стабилен anchor man назад да му ја олесни работата на Леива,згора на тоа М’вила е и брз играч,паметен и брзо размислува што со топката,не ја трошо залудно топката кога е во негови нозе.Само малце главата (лабилен е многу и некогаш беспотребно груб) да си ја среди и ќе го биде.

Читам и за Јармоленко сте се интересирале,и ова ќе ви биде трансфер на место.Може да игра и лево и десно,а по потреба може да игра и напаѓач.За класа подобар од Конопљанка,поискусен каде каде од овој другиов и не е лимитиран пошо мислам дека Конопљанка може само една позиција да покрива.
Ме интересира Динамо Киев која сума ќе ви ја бара за можеби нивниот најдобар играч,ама со оглед на тоа што е нивна школа,би требало накај 15-20 милиони да ви побараат,онака грубо.

Едно време и Интер се интересираше за М’вила,спремен бев кредит од банка да земам за да помогнам да се донесе во Интер :pos:

П.С На лето и еден одличен бек да си земете не ќе биде лошо,да му прави друштво на Сако,пошо според мене Агер и Шкртел не се некако во форма,многу се лабилни и недоволно цврсти назад.Коатес не знам како се развива,ама од него се очекува/ше премногу,23 години начукал у газ,редно е да добива поише шанса освен во небитни куп утакмици :)

Па ова е играчина веќе.Ако успеете да го земете за некој си 12-13 милиони,ќе извршите грабеж :D
Во Франција додека беше,беше играчот со најголем процент на погодени пасови,таа бројка се движеше накај некојси неверојатни 90%.
Играчов за кај вас плаче,за таа тактика што ја користи Роџерс.Стабилен anchor man назад да му ја олесни работата на Леива,згора на тоа М’вила е и брз играч,паметен и брзо размислува што со топката,не ја трошо залудно топката кога е во негови нозе.Само малце главата (лабилен е многу и некогаш беспотребно груб) да си ја среди и ќе го биде.

Читам и за Јармоленко сте се интересирале,и ова ќе ви биде трансфер на место.Може да игра и лево и десно,а по потреба може да игра и напаѓач.За класа подобар од Конопљанка,поискусен каде каде од овој другиов и не е лимитиран пошо мислам дека Конопљанка може само една позиција да покрива.
Ме интересира Динамо Киев која сума ќе ви ја бара за можеби нивниот најдобар играч,ама со оглед на тоа што е нивна школа,би требало накај 15-20 милиони да ви побараат,онака грубо.

Едно време и Интер се интересираше за М’вила,спремен бев кредит од банка да земам за да помогнам да се донесе во Интер :pos:

П.С На лето и еден одличен бек да си земете не ќе биде лошо,да му прави друштво на Сако,пошо според мене Агер и Шкртел не се некако во форма,многу се лабилни и недоволно цврсти назад.Коатес не знам како се развива,ама од него се очекува/ше премногу,23 години начукал у газ,редно е да добива поише шанса освен во небитни куп утакмици :)
Мвила би бил топ засилување, баш то шо ни треба. За украници никогаш не сум во принцип да се носат во Англија, посебно не за тие пари. за тие пари ќе се донесе Думбиа, шо е многу поисплатливо, ама за жал тешко изводливо пошто овај нашиов не го сака.
За в лето се најавува, не еден, туку 2 бека, за лево и десно, пошто ни Енрике, а посебно Џонсон годинава не се то шо се бара. Се преговара со Вршаљко и Монтоја.
Коатес е повреден подолго време, а искрено и нема место тука за него.

Мвила би бил топ засилување, баш то шо ни треба. За украници никогаш не сум во принцип да се носат во Англија, посебно не за тие пари. за тие пари ќе се донесе Думбиа, шо е многу поисплатливо, ама за жал тешко изводливо пошто овај нашиов не го сака.
За в лето се најавува, не еден, туку 2 бека, за лево и десно, пошто ни Енрике, а посебно Џонсон годинава не се то шо се бара. Се преговара со Вршаљко и Монтоја.
Коатес е повреден подолго време, а искрено и нема место тука за него.

Думбиа нема да може да игра никаде освен во Русија.
Пред некоја година кога почнаа да излегуваат скандалите за Африканските играчи и за тоа дека ги фалсификувале нивните дати на раѓање и ДУмбиа беше под истрага. Не се сеќавам точно што бидна со неговиот случај ама знам дека беше и тој под истрага.

Видете му го лицено на Думбија, како 35 најмалце да има.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom