Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Одма почнувам да ти ги читам целосно постовите кога пишуваш кирилица, да си ебеш векот:pos:

Кога ќе ја видам табелата и резултатите уште ми е мука за 3-бода од Саутемптон што ги изгубивме..еден пораз и тоа од нив..ебате бељата.

Да ги земевме нив и Њукасл сеа ќе си бевме на прво место со 3 бода пред Арсенал..и ќе ни чуеше на сите за дербито како ќе помине..

И Вознијацки била на Енфилд бе. :love:
644225_10151778449648953_1102130388_n.png

@RICKYLFC9 абе шо му се деси вчера на Малумбу,нели добар бил ?:D:)

@RICKYLFC9 абе шо му се деси вчера на Малумбу,нели добар бил ?:D:)

Мулумбу е добар, ама нас не ни треба деструктивец во тимот, нас ни треба box-to-box, кој ќе биде конкуренција за Лукас и Џерард (посебно Капетанот, неможи од него да очекуваме вгодина да игра 50 натпревари), се молам Кабај да го купат, баш таков играч ни треба.

Инаку вчера незнам дали заприметивте во една шанса од Џерард кога Стариџ дриблаше па се лизна и Џерард од вкосо шутираше, колку брзо стигна до топката.....факт е дека Џерард ја нема загубено брзината туку снагата, и самиот изјави пред некој ден, дека нема повеќе 20 години и неможе насекое да се уфрла во противничкиот шеснаесетник, мора да ги бира моментите кога да оди.

Отсега јас ќе го викам Срцињо :P

Pederчинааааа

Извини, ама така да го викаш е малку геј. :icon_lol:

Кажи му, кажи....нема гејоњ кај ливерпулци....гејоњ само кај гејчестерци. Кажи му.
--- надополнето: 27 октомври 2013 во 16:04 ---
Отсега јас ќе го викам Срцињо :P

Pederчинааааа

Извини, ама така да го викаш е малку геј. :icon_lol:

Кажи му, кажи....нема гејоњ кај ливерпулци....гејоњ само кај гејчестерци. Кажи му.

Мало издвојување. Следно коло минимум 6то, а ако ги тепаме ФК Озил 1во. Со нерешено минимум 5то, максимум 2ро, али нерешено у секој случај не е опција. Мора победа!

Дефинитивно ова ќе биде една од постресните недели за мене, ако го преживеам колоквиумот и овие ако ме држат до 90+ у неизвесност ќе приумрам :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom