- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
Суки си дроби..
Сега нека ги набрца тие што нудеа смешни 40м за него..
Него Мињоле многу месечари..лета у празно у пм.
Аууу како месечареше утакмицава

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Суки си дроби..
Сега нека ги набрца тие што нудеа смешни 40м за него..
Него Мињоле многу месечари..лета у празно у пм.
0-0 или 2-2 завршува тоа секако.Any predictions za Mancity so Chelsea?
Najarno nereseno,, a?
Ќе победи екипата со вештачки фанови или ќе заврши нерешено.Any predictions za Mancity so Chelsea?
Ќе победи екипата со вештачки фанови или ќе заврши нерешено.
Ја да играм така ќе ја одложат...Играм на сигурно тројна шанса тип![]()
Е ова ти е најпаметно досега кажано, време еTi da ne igras, ami da sednes da ucis?! A?!!!
Мислиш десет кола?Денеска изигравме за мили убајни шо би рекол Колозов. Шанси, прекрасни голчиња, одбраната перфектна, средината исто така, освен тој глуп пенал (незнам кај виде тој помошникот, му ебам фризурата како крава да го лижел). Е сега некако да ги искозгаме Арсенал, и да сме на врвот на табелата по 10 бода, ќе биди феноменално....
Малку по малку Роџерс го прави она што го зацрта пред година и нешто и на кое многу му се смееа, и велеа дека е просек од тренер, а сега тврдат како бил голем стручњак, ама треба уште ужасно многу работа, сепак после подолго време мислам дека сме на правиот колосек, но пак ќе речам, треба уште многу за да врати Ливерпул каде припаѓа.
Ја имам у шкафот зад мене, жими све.П.С. капнав бе, мајкуму, да не има некој дактилограф меѓу вас?