Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Инаку преубаво, преубаво е ова чувство да се гледа Ливерпул на прво место. Ме обзема уникатно чувство кое никогаш во животот не сум го почувствувал за било што друго, не мора да биде поврзано со фудбал. Сепак реално да признаеме, ова е само форма, не верувам дека ќе ја освоиме лигата. Ја сум пресреќен, значи моментално се осеќам ко да танцувам гол под виножито и девици да ме поливаат со црвено вино, а лепрекони да фрлаат злато накај мене. Али факт е дека мора да се игра многу. Мора да бидеме упорни и у секој натпревар да даваме 1000000%. Само така ќе направиме нешто асално. Сликава во која стои 1. Ливерпул - 9 е толку убава глетка што би сакал да ми стои надвор од прозор коа ќе погледнам. Али мора да се игра, мора да се трча ко животот да ти зависи од играта, фановите мора да урлаат на Енфилд Роуд и на гостувањата, ние мораме у секој чекор да ги поддржиме и да ги критикуваме кога треба да се критикува. Ливерпул повторно станува голем клуб! Чекор по чекор ќе стигнеме кај што треба. Сезонава топ 4, другата сезона нов подобар состав, добар перформанс во ЛШ и борба за титула, ако не освоиме тогаш таа по неа и све така дур не го стигнеме врвот. Верувам во проектот на Роџерс, он е правиот човек за нашето кормило, низ бура и низ мирно време. Со него ми се врати довербата дека еден ден, дали за година, две, три или пет, во животот ќе го видам нашиот клуб со таа очајно посакувана Премиер Лигашка титула!

Во случај да ве интересира Мики Рајан денеска 2 гола даде :D

Ги тепавме еј, сеа само да слушнам некој лош збор за Роџерс. Која тензија владееше во последните 10 минути, сите во Ајриш беа на работ да добијат срцев удар.

Браво,неможевте да ми го напраите денов поубав.Арсенал победи во Севернолондонското дерби,а пичката на РВП е затната со тапа! ;)

Честито победа и Мојсеј. Ако го користите добро многу може да ви помогне сезонава.

На Стариџ е сезонава :icon_lol:

daniel-sturridge.jpg
:D

АУФФФФФ Одличен почеток на сезона шо неможевме да го замислиме последниве неколку години. Во одбрана поорганизирани и од времето на Рафа. Противниците не можат да дојдат до шанса 1 на 1, а и Мињоле е топ голман. Нешто шо ни фалеше од Реина да биди сигурен на удари од далечина. Лукас повторно влегува во одлична форма исто така битен дел шо ни фалеше со неговата тешка повреда. Само да продолжат вака и да не потклекнат пред Свонси па нека биде 4 од 4. Плус ако се додади Суарез место Аспас во овој состав.... Не би сакал да сонувам за ништо повеќе

Ако треба да одберам најзаслужен за ваков старт, без размислување ќе кажам дека тоа е Брендан Роџерс!
YNWA

Sent from my Evo 3D GSM using Tapatalk 4

aj da ne letame vo oblaci da ne pisuvame pod impresii da ja oladime glavata malku i da se nasocime kon svonsi toa e najvazno sekako, inace ocigledno liverpul i ovaa godina nema da e sampion se gleda nedostatok od kvalitet ,realno mancester vo 2 poluvreme ni ja skri topkata cista srekja sto van persi ne postigna gol od poodamna imam pisano na fan klubov deka glen dzonsom e dobar ofanziven bek no e mnogu poslab vo defanziva od druga strana enrike e prosecen ne ubedliv ager i skrtel ne mi se bendisuvaat ture mn podobar ,no edno nesto sto go imam liverpul a e za pozdrav toa e mladosta zelbata borbenosta vo pravo e deckoto sto napisa pogore sega barem imam nadez ne za edna dve ama deka so ovj pristap siguren sum deka za 5 godini ke sme na vrvot

играч на колото-БРЕНДАН РОЏЕРС :D се зезам бе-мињоле
менаџер на колото-БРЕНДАН РОЏЕРС :)
менаџер на месецот-БРЕНДАН РОЏЕРС :)
менаџер на годината-БРЕНДАН РОЏЕРС :)
ин роџо ви труст, а Scouser88
заебанцијата настрана, почнав некако да му давам поддршка на вој, па ќе видиме.
него, аспас нешо не ми се допаѓа на стартов, ама има време и за него, ко че се врати суарез, ќе бидиме посилни (си велам :unsure:)

првите три утакмици ќе го одредат правецот на сезоната според мене. лани ако не се лажам имавме 1 бод од 9?

со среќа нека ни е сезнава, редно е! очекувам пеколен старт во смисол поени, макар биле и 3 х 1-0 од пенал.. посебно во трето коло ако се заокружи со 9ка против нашите "омилени"...

од моја уста во божји уши. барем да ставев £10 на ова што го превидов сигурно ќе земев £2-3.000

како и да е, многу место има за напредок, она што беше важно во првите три кола беа бодовите. тие се наши. ќе има убави игри си многу голови, но клучни се овие. од многу аспекти. пред се за самодоверба. чекор по чекор, се е можно. мора да се добијат сите утакмици дома! и лесните гостувања...мора! без тоа дерби поените не вредат
ајде уште еден ден, да остане суарез, мирно да спиеме
стариџ, супер се, ама многу себичи. фала му за 9 поени, ама делува малку препотентно и апсолутно себично. се надевам ќе почне да комбинира повеќе во клучни моменти, не само кога ќе треба да ја врати назад.
аспас, хм, сумливо многу. ајде ќе почекаме да покаже што знае, иако веќе имаше неколку утакмици.

први сме еј, дали е можно?

Да ни бранеше Реина сега ќе имавме едвај 3 поени. Мислам дека конечно ќе согледате какво дрво сме имале на голот :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom