superstarpizza
Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
За денес!!!

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе чим сака да си иде нема големо фајде од позајмица. Сеа кога ни требаат пари за играчи место да пробаме да најдеме купец, ние на позајмица ќе го праќаме. Треба да искешираме убаво на него и тие пари да ги искористиме на нови играчи. Што вака само од плата ќе го тргнеме и може минимална компензација да добиеме. А Барса курташак ќе си играат со нас? Ако сакаат да го земат, нека го земат, ако не нема што ние да чекаме до следната година да посакаат ебате.Изгледа ќе биде позајмица за да помине периодот од 1 година па потоа да премине во Барселона на местото на Валдес кој исто така најави дека ќе биде таму уште една година.
Ја лично се надевам дека е точно.... доколку Мињоле биде првиот избор, нема логика Реина да седе на клупа. Подбро тие пари да се искористат за нов играч.
Значи доколку Реина не е планиранза прв состав, и доколку неговите пари се искористат за ново засилување тогаш ја оправдувам оваа одлука.
Во спротивно НЕ!
Единствено нешто што не ми се допаѓа со заминувањето на Пепе е тој ведар дух кој го споделуваше со тимот. Оваа промена ќе биде нешто повеќе него само смена на поединец во тим. Осум години не се воопшто малку.
Во секој случај ова беше најдобро и за двете страни. Кога клубот се поставува ај да не речам спротивно од моменталните Големци(Псж, Сити....) туку е далеку од таква финансиска моќ, неможе да се толерираат пропусти на играч со витална позиција на подолг период, две и нешто години и да е еден од најмногу платените. На крајот на денот, со годинава измината во Неапол Пепе ке има уште две години од договорот.
Дали ја гледате сликава од ист агол како и јас?#Морбиден
![]()
Теренот да го видиш каков е...Јас дубоко се извињавам за мојот пост од пред малце,голот му го видов па си реков нема да коментирам АЛИ ,што по ѓаволите е ова ?
Ќе тибам 9-ката моќна![]()
Ех... нашиот лојален матадор на голот бега од првиот предизвик за неговото место за жал...Пепе Реина на позајмица??? Ова заебанција е или ??