Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
За денес!!!
LAYV4Q9.png

sop://broker.sopcast.com:3912/136137

Леле аСпасе срам те било. Ферндот ти Скаузер е на заслужен ама сигурно ке не поздрави преку тебе.:P

Кели игра десен бек, а Виздом централен. o_O

Изгледа ќе биде позајмица за да помине периодот од 1 година па потоа да премине во Барселона на местото на Валдес кој исто така најави дека ќе биде таму уште една година.

Ја лично се надевам дека е точно.... доколку Мињоле биде првиот избор, нема логика Реина да седе на клупа. Подбро тие пари да се искористат за нов играч.
Значи доколку Реина не е планиранза прв состав, и доколку неговите пари се искористат за ново засилување тогаш ја оправдувам оваа одлука.

Во спротивно НЕ!
Абе чим сака да си иде нема големо фајде од позајмица. Сеа кога ни требаат пари за играчи место да пробаме да најдеме купец, ние на позајмица ќе го праќаме. Треба да искешираме убаво на него и тие пари да ги искористиме на нови играчи. Што вака само од плата ќе го тргнеме и може минимална компензација да добиеме. А Барса курташак ќе си играат со нас? Ако сакаат да го земат, нека го земат, ако не нема што ние да чекаме до следната година да посакаат ебате.

Ејјј...многу ми е криво. Баш се надевав дека ќе остане и конечно ќе има со кој вистински да се бори. Вака, прва сезона добива конкуренција и си оди(n)

Иначе Рики, Пепе има уште 3 години од договор, така да нема да биде пошто-зашто и наредна да го продадат. Кога станува збор за заштеда одприлика 5м фунти од плати и сигурно 1-2 мил обештетување од Наполи за тоа што ќе биде сезоната таму. тие 7м може добро да се искористат.

Како и да е, крајно разочаран ако ова се изреализира.

Има и за Пепе и за Суарез... Веројатно, понеделник ке биде разјаснета дилемата...

Стварно ми е мака за Пепе, се надевав оти ќе остане и оти ќе се бори за првотимскиот статус ама уште од старт нешто овде ми смрдеше....како и да е му посакувам се најдобро во остатокот од кариерата, добар слуга на клубот, лојален, кога сите го напуштаа бродот, ама ако требаше да се случи промена на голманската позиција беше сега, Мињоле е одличен голман.

Единствено нешто што не ми се допаѓа со заминувањето на Пепе е тој ведар дух кој го споделуваше со тимот. Оваа промена ќе биде нешто повеќе него само смена на поединец во тим. Осум години не се воопшто малку.
Во секој случај ова беше најдобро и за двете страни. Кога клубот се поставува ај да не речам спротивно од моменталните Големци(Псж, Сити....) туку е далеку од таква финансиска моќ, неможе да се толерираат пропусти на играч со витална позиција на подолг период, две и нешто години и да е еден од најмногу платените. На крајот на денот, со годинава измината во Неапол Пепе ке има уште две години од договорот.

Дали ја гледате сликава од ист агол како и јас?:eek: #Морбиден
BPoyibhCEAEI2FC.jpg

Единствено нешто што не ми се допаѓа со заминувањето на Пепе е тој ведар дух кој го споделуваше со тимот. Оваа промена ќе биде нешто повеќе него само смена на поединец во тим. Осум години не се воопшто малку.
Во секој случај ова беше најдобро и за двете страни. Кога клубот се поставува ај да не речам спротивно од моменталните Големци(Псж, Сити....) туку е далеку од таква финансиска моќ, неможе да се толерираат пропусти на играч со витална позиција на подолг период, две и нешто години и да е еден од најмногу платените. На крајот на денот, со годинава измината во Неапол Пепе ке има уште две години од договорот.

Дали ја гледате сликава од ист агол како и јас?:eek: #Морбиден
BPoyibhCEAEI2FC.jpg

Рацете ?

the_kop Не сум го заборавил Фланаган туку едноставно не се развива како што се очекуваше, многу разочара. За жал имаше тешка повреда и беше надвор од игра долго време. Се сомневам дека ке има настапи за прв тим. Ете Меклохин ме послуша и веднаш си го суреди договорот:) А и за Виздом брзо се демантираше ти самиот:D

Ливерпуле, кои раце?! Само надлактици гледам.:гик:

Колеги како е ?:)Гледам Аспас гол дал па сте ме растуриме во групава, ако ако.:D

Peja989 нема да речам за Аспас али ќе речам дека голманот на Престон треба да биде избркан од тимот пошто ем прими гол по средина а ем Аспас го постигна..нема оправдување за ваквото бранење:):D

Него дајте линк ако имате од утакмициве да ги зирнам сакам.
--- надополнето: 21 јули 2013 во 22:24 ---
Јас дубоко се извињавам за мојот пост од пред малце,голот му го видов па си реков нема да коментирам АЛИ ,што по ѓаволите е ова ?:)

Ќе тибам 9-ката моќна:)

Јас дубоко се извињавам за мојот пост од пред малце,голот му го видов па си реков нема да коментирам АЛИ ,што по ѓаволите е ова ?:)

Ќе тибам 9-ката моќна:)
Теренот да го видиш каков е...

Пепе Реина на позајмица??? Ова заебанција е или ??

Пепе Реина на позајмица??? Ова заебанција е или ??
Ех... нашиот лојален матадор на голот бега од првиот предизвик за неговото место за жал...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom