Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ептен ме бендисва изјавата на Бенитез :D

Coekov i pokraj se, go eba klubot da seuste apla ne moze da s eopravime.
Uste fali da go zemat nazad....a be ajde. Kade ojde potpo napravi.
Ko Branko e.
Ne velam deka nemase uspeh, ama toa negovo nekolkugodisno ekskurziice ne kosta oporavak seuste. Nekako ne znae da napravi ko sto treba.
Ne sme samo nie ebani od nego. I drugi timovi stradaa posle nas. Negovoto e zastaren model na igr ai taktika.

Sto znam, ne mi se dopagja da se vrati nekad, osven kako navijac.

Coekov i pokraj se, go eba klubot da seuste apla ne moze da s eopravime.
Uste fali da go zemat nazad....a be ajde. Kade ojde potpo napravi.
Ko Branko e.
Ne velam deka nemase uspeh, ama toa negovo nekolkugodisno ekskurziice ne kosta oporavak seuste. Nekako ne znae da napravi ko sto treba.
Ne sme samo nie ebani od nego. I drugi timovi stradaa posle nas. Negovoto e zastaren model na igr ai taktika.

Sto znam, ne mi se dopagja da se vrati nekad, osven kako navijac.
Да имаше во трансфер период по 20-25м за засилувања, колку шо бараше за Виља, Силва, Агуеро... ќе го напраеше Ливерпул бетер од Барселона. Америте се тие шо го уништија клубот.
Да видиме и в година шо ќе напрај Роџерс, ако нема 4 место, го очекувам Бенитез назад!

Во Италија е друго, а и не купе кизни колку играчи. Него му одговара Шпанија и Англија, со шпанска игра и шпански играчи! Јас го сакам назад кога тогаш, прво да видиме шо ќе покажи главниот!

Како што тебе некој неможе да те убеди дека Роџерс е доволно добар за Ливерпул, истото е со него за Бенитез. Мене на пример никој неможе да ме убеди дека Чаби Алосно е легенда на тимот а Торес е најголемиот предавник.

Бенитез по мое мислење од летото ќе биде менаџер на Реал. И јас сум против негово враќање во Ливерпул.

Момци има ли некои заинтересирани за да бидат админи на странава што ја имам со Ването ??
Имаме нов концепт,оригинален.. нема да има делење Роџерс,Рафа,Кени итн туку почињаме јако од ново.. али ни треба помош.

Ако некој сака нека пише па да си напраиме моабет.

the_kop RickyLFC9,superstarpizza,Peja989.. и останатите нека не ми замерат ме мрзи сите да ги тагнувам:)

Како што тебе некој неможе да те убеди дека Роџерс е доволно добар за Ливерпул, истото е со него за Бенитез. Мене на пример никој неможе да ме убеди дека Чаби Алосно е легенда на тимот а Торес е најголемиот предавник.

Бенитез по мое мислење од летото ќе биде менаџер на Реал. И јас сум против негово враќање во Ливерпул.
Реков има мајсторот време до в година, мај месец. Ако не заврши 4 место како ќе ме убедиш дека е добар за Ливерпул?
За мене Алонсо, Торес не се предавници, туку играчи за почит, многу придонесоа за клубот, а за то шо добиваја ветувања од газдите а ни едно не беше исполнето, очекувано беше да го напуштат клубот, истото ќе го стори и Суарез ако не влезиме ЛШ, или ова или наредната година.
И за крај, сите сте против враќање на Бенитез, јас сега уште поголема желба имам за негово враќање, па да барам и јас тогаш време, да видам колку ќе дајте вие :D

Scouser88 фала на понудата брат, јас нема да прифатам зошто со обврски, доволно ми е ова на форумов. Се надевам дека ќе најдете соодветна личност и чекам да ве читам во ново руво :)

Момци има ли некои заинтересирани за да бидат админи на странава што ја имам со Ването ??
Имаме нов концепт,оригинален.. нема да има делење Роџерс,Рафа,Кени итн туку почињаме јако од ново.. али ни треба помош.

the_kop RickyLFC9,superstarpizza,Peja989.. и останатите нека не ми замерат ме мрзи сите да ги тагнувам:)

Мислам дека не би бил од некоја корист. Премногу обврски.

Но ете се ви стојам на располагање за било какава помош, во даден момент.

Why not. Али у групата си пишал над 20, а ја 18. Па сеа не знам дали си спремен да ги прескокнеш регуларностите за да регрутираш личност од мојот калибар :rolleyes:

Why not. Али у групата си пишал над 20, а ја 18. Па сеа не знам дали си спремен да ги прескокнеш регуларностите за да регрутираш личност од мојот калибар :rolleyes:

Чим си за нема проблем. Ќе те станавм у групата на ФБ што ја направив попосле.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom