Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На Ливерпул му се допаѓа овој КандидатНароде чујте и почујте, утре е многу важен ден. Утре се гласа кој кого да дотолчи, кој на кого да му ги поремети сметките, кој концепт да излезе како победнички. Утрешниот ден е празник за демократијата.
Затоа народе, ајде утре да излеземе и да го трасираме патот кон Европа(лига), ајде да докажеме дека на Орхидеа ќе и се деси народ! Јас гласам ЗА.
На паулашниот договор, ЗА гласаа четворица. Еве ова нека биде елиминационен конкурс за Орхидеа утре од 14:30. И тој што не ја следи темава(нека крене рака), а има желба да се приклучи нека го исконтактира некој од тие што ја следат.
Плус, да се солидаризираме со останатите балкански скаузери.
Народе чујте и почујте, утре е многу важен ден. Утре се гласа кој кого да дотолчи, кој на кого да му ги поремети сметките, кој концепт да излезе како победнички. Утрешниот ден е празник за демократијата.
Затоа народе, ајде утре да излеземе и да го трасираме патот кон Европа(лига), ајде да докажеме дека на Орхидеа ќе и се деси народ! Јас гласам ЗА.
На паулашниот договор, ЗА гласаа четворица. Еве ова нека биде елиминационен конкурс за Орхидеа утре од 14:30. И тој што не ја следи темава(нека крене рака), а има желба да се приклучи нека го исконтактира некој од тие што ја следат.
Плус, да се солидаризираме со останатите балкански скаузери.
Никој не го интересира како помина утакмицава денеска?![]()
Liverpool have named an unchanged line-up for today's Anfield clash with West Ham United – follow live from 1.30pm BST.
The Reds team in full is: Reina, Johnson, Enrique, Agger, Carragher, Lucas, Gerrard, Henderson, Downing, Coutinho, Suarez.
Subs: Jones, Skrtel, Coates, Shelvey, Suso, Assaidi, Sturridge.