Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Dan' vi ojde voljata nabrgu?
Ako prajte, prajte, ako ne, ne ni pocnuvajte :)

Nego, Reading?
Ajde sa vidime koj kolku i kako ke tipuva?
Da vidime koj e baksuz, a koj ne :) :D

Ja sjutri dObijaM nova liverpulka...pa...any takers? Za opklada? Anyone?

-Сезоната се уште не е завршена, одиме на ТИТУЛА! - Рекоа од врвот на Ливерпул и го назначија БЦ за нивни претседател.

:pos::pos: hahaha

Епа ајде бујрум, назначен сум за нов админ на страната. Тие што немате лајкнато, повелете следете не ако сакате :)

Јас мислев ќе се прави нова веб страна.....
Оваа веќе ја “следам“.

Него мој совет.... не ја силете со објавите на Алдервилд многу, слична изјава извртена има и за Челзи.

Иначе..... Стерлинг повторно нема да биде во комбинација со Ридинг, Даунинг најверојатно ќе биде на располагање.

Што се однесува до председателот на клубот на Ридинг..... тој повикал на едноминутно молчење за Тачер.
Потоа по сите изјави дадени од лица поврзани со Ливерпул и навивачите дека тоа нема да се испочитува, клубот Ридин се обиде да ја промени одлуката.
Сега кажуваат едноминутно молчење за Хилзборо, а не за Тачер.

Така да најверојатно ќе се бара официјална изјава за што точно ќе биде едноминутното молчење, затоа што ако биде на две на три работата може да се случи некои навивачи да го исвиркаат едноминутното молчење.

Во секој случај ќе биде интересно во тој момент.

Јас мислев ќе се прави нова веб страна.....
Оваа веќе ја “следам“.

.

Странава ќе добие сега нво руво, прво и основно нема да го хејтаме Роџерс, второ ќе имаме интересни банери и рамки..оригинални се такада ќе биде интересно.

First of all does anyone trust Rodgers judgement in buying players he has managed before? Allen and Borrini are up there with the Caroll signing. The latter was done in panic to assuage the fans after the Torres transfer so is understandable (I didn't see many in here thinking this was a bad transfer, I think he will be a good player playing for the right manager). There was no logic to signing Allen who must be the most lightweight central midfielder to play for this club. Rodgers, remember thought Borrini was a better fit then Sturridge. Now he wants Williams. What he should be doing is ensuring that Agger, Skrtl and Coates who are technically better than Williams, are coached to play better in his system. A world class coach should be able to do that. If he can't coach that he should think about bringing him someone like Sammy who has excelled in playing in at least two different .

Rodgers is not a world class coach and he is so pompous that he is unlikely to bring someone to help him coach. We will end with Williams, Suarez going and Rodgers getting the boot at the end of next season when we are still in the same predicament.

Го опиша ли добро??

Воопшто не го опиша добро.

Прво, Ален да, добри вистинска шанса додека пак Борини не ја доби и не може сеуште да се процени. Значи, муабетот дека Ален и Борини заедно се иста утка како Керол паѓа во вода. Керол ја играше цела сезона, даде 7-8 гола а го чинеше клубот рекордни 35 милиони фунти.

Второ, Шкртел освен прошлата сезона нема добра во дресот на ЛФЦ така да, отишол или не, нема нешто многу да смени со оглед на тоа дека оваа му е за никаде, во секоја смисла на зборот. Коатес да, би сакал да се задржи ама е екстремно спор. Позиционирањето му е одлично ама со неговата „брзина“ мислам дека нема да успее во ПЛ.

Тоа дека Суарез ќе си иде наредна сезона ќе видиме. Истите ликови како овој што го напишале „писмово“ велеа дека Суарез ќе си отиде по крајот на оваа. Некако, како сите да стануваат свесни дека тоа нема да се случи :)

И Хендерсон лани беше утка, годинава е врв. Зошто не би можело истото да се деси и со Ален?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom