Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Coekov i pokraj se, go eba klubot da seuste apla ne moze da s eopravime.
Да имаше во трансфер период по 20-25м за засилувања, колку шо бараше за Виља, Силва, Агуеро... ќе го напраеше Ливерпул бетер од Барселона. Америте се тие шо го уништија клубот.Coekov i pokraj se, go eba klubot da seuste apla ne moze da s eopravime.
Uste fali da go zemat nazad....a be ajde. Kade ojde potpo napravi.
Ko Branko e.
Ne velam deka nemase uspeh, ama toa negovo nekolkugodisno ekskurziice ne kosta oporavak seuste. Nekako ne znae da napravi ko sto treba.
Ne sme samo nie ebani od nego. I drugi timovi stradaa posle nas. Negovoto e zastaren model na igr ai taktika.
Sto znam, ne mi se dopagja da se vrati nekad, osven kako navijac.
Реков има мајсторот време до в година, мај месец. Ако не заврши 4 место како ќе ме убедиш дека е добар за Ливерпул?Како што тебе некој неможе да те убеди дека Роџерс е доволно добар за Ливерпул, истото е со него за Бенитез. Мене на пример никој неможе да ме убеди дека Чаби Алосно е легенда на тимот а Торес е најголемиот предавник.
Бенитез по мое мислење од летото ќе биде менаџер на Реал. И јас сум против негово враќање во Ливерпул.
Момци има ли некои заинтересирани за да бидат админи на странава што ја имам со Ването ??
Имаме нов концепт,оригинален.. нема да има делење Роџерс,Рафа,Кени итн туку почињаме јако од ново.. али ни треба помош.
Ако некој сака нека пише па да си напраиме моабет.
the_kop RickyLFC9,superstarpizza,Peja989.. и останатите нека не ми замерат ме мрзи сите да ги тагнувам![]()
Why not. Али у групата си пишал над 20, а ја 18. Па сеа не знам дали си спремен да ги прескокнеш регуларностите за да регрутираш личност од мојот калибарМомци има ли некои заинтересирани за да бидат админи на странава што ја имам со Ването ??
Имаме нов концепт,оригинален.. нема да има делење Роџерс,Рафа,Кени итн туку почињаме јако од ново.. али ни треба помош.
Ако некој сака нека пише па да си напраиме моабет.
the_kop RickyLFC9,superstarpizza,Peja989.. и останатите нека не ми замерат ме мрзи сите да ги тагнувам![]()
Why not. Али у групата си пишал над 20, а ја 18. Па сеа не знам дали си спремен да ги прескокнеш регуларностите за да регрутираш личност од мојот калибар![]()