Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Се повредил ќелавицата. :facepalm: Баш кога почна да брани како што треба.

Фантастично, значи кога ги сакам играчиве, ги сакам со цело срце. Комбинацијата за првиот, техничарот Кутињо, карпата Енрике и мајсторот Суарез. Даунинг на среќа не на среќа пак си бапна голче. За крај нашата легенда ги запечати. Браво за играта, сите играа на ниво, во вакви моменти сум многу среќен што сум фан на Ливерпул :)

БУУУУУ ЛИВЕРПУЛ ЛУЗЕРИ !!!

ЛИВЕРПУЛ? МОР ЛАЈК ЛУЗЕРПУЛ. ЕМ АЈ РАЈТ?

ЌЕ ГО ЈАДЕТЕ НЕМИЕН, 5 КОМАДА НЕ ВИ БЕГААТ БУУУУУ
Повелете и друг пат.

И честитки. Сега глејте во серија да завршите па догодина во ЛШ да се сретнеме :D :D

Од Дивајдер, ми пиша на 2-2:

"ако не дадеме гол за победа ве е*ав сите до еден што ве знам и не знам на форум!! Како може С.Д. да изедначи бе? Триплус и кец!!! Пиши на форум у мое име да не не јебе малер! Одма. И у ПП на Ејсид дека е геј што не дава да пишам за да тепаме"

После утакмица:

„Сите да ги е*ам што кажаа дека не може да тепаме екипа од топ 10“

:vozbud::vozbud::vozbud::pos::pos::pos:

36508_136209536534763_1793620350_n.jpg

10-ти март треба да се запише во историјата на ЛФЦ.. денот кога Роџерс го победи своето прво(ваљда не и последно) дерби:)

хип хип хуреј :)

Најдобрата левица на островот :)
--- надополнето: 10 март 2013 во 20:59 ---
Ugly win, that's what we needed....
Конечно добивме натпревар во кој бевме слаби (не оти и Спарс беше којзнае колку квалитетен), ама имавме среќа, и добивме пенал кој ретко кој би го судил, како и да е....
Одлични 3 бода, се подобри и подобри сме, ПРВПАТ ПОСЛЕ 2009 ГОД. ИМАМЕ 3 ПОБЕДИ СО РЕД.....
Мислам оти и најголемите песимисти малку по малку ги смируваат страстите....
Ни фалат уште играчи очајно. Денеска воопшто немавме клупа, ама налето треба да се задржат играчиве и да се купат уште 3-4 и таман ќе имаме јак прв тим и одлична клупа....
Пошто полуфинале ќе играат Сити со победникот од јунајте/Челзи, 6тото место нема да води ЛЕ....
Одиме на 3 бода и против светците, ќе биди ѓаволски тешко, жестоко се борат за опстанок

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom