Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Јас колку шо знам, со Агер, Шкртел, Реина, Лукас имавме мнооооогу цврста одбрана! Ова сезона немаме ни 10 % од то. Ако се седнат овие на клупа или продадат, незнам шо можи подобро да се купи, сигурно не некој од Свонси? Или се лажам?

Абе што ми тераш муабет на трета страна?
Јас едно ти пишав, ти седмо ми реплицираш.

Ако веќе толку сакаш, според мене, ако Роџерс мисли дека некој треба да седне на клупа/истепа/избрка/казни нека прави, му верувам.

Ако ти не му веруваш, твој проблем.

Пиши во Стразбур, жали се.

Проблемот е што тешко некој оти ќе си ја ризикува кариерата за да игра со Хендерсон и Даунинг а притоа да има "мал" трансфер буџет. Сега се слагаме оти треба да му се дај шанса на Роџерс барем до Нова Година? Пошто ти кажав која ќе биди повратната информација која ќе добиеме ако замини- Дон Роберто Мартинез :D

Ами јас поарен бев небаре, и нас ни треба континуитет :D, и после се буниме играчиве кога се враќале од повреда оти не играле по 90 минути :D, ние паузираме повеќе од Ремзи што паузираше пред некоја година и после сакаме 2 сати без престан да играме :D
Не се сложвам, Ливерпул е Ливерпул, најголем, секогаш можи да привлечи и играчи и менаџери, а и од децата да напрај врвни играчи.
Роџерс, Мартинез, Хоџсон, О'Нил и остала срања не се достојни за Ливерпул.

Арен беше ти трчаше и напред и назад :D Јас да земам 100 000 евра неделно, ќе трчам дур не цркнам, пички се денешните фудбалери :D
--- надополнето: 18 февруари 2013 во 00:23 ---
Абе што ми тераш муабет на трета страна?
Јас едно ти пишав, ти седмо ми реплицираш.

Ако веќе толку сакаш, според мене, ако Роџерс мисли дека некој треба да седне на клупа/истепа/избрка/казни нека прави, му верувам.

Ако ти не му веруваш, твој проблем.

Пиши во Стразбур, жали се.
И сеа ако ти му верваш на Роџерс, јас да не треба чалма да си врзам или?

И сеа ако ти му верваш на Роџерс, јас да не треба чалма да си врзам или?

Абе што сакаш прави, ете ти предложив пожали се, пиши писмо со молба да го избркаат, штрајкувај со глад, закани се со самоубиство, изврши му атентат, едноставно, што сакаш.

Затоа уште погоре ти пишав, не ги споредувај Агер и Шкртел со легенди, покрај тоа што се наши, тие сеуште не се, се надевам дека еден ден ќе бидат но, ќе се повторам, сеуште не се.

Ти трет муабет ми направи.

Абе што сакаш прави, ете ти предложив пожали се, пиши писмо со молба да го избркаат, штрајкувај со глад, закани се со самоубиство, изврши му атентат, едноставно, што сакаш.

Затоа уште погоре ти пишав, не ги споредувај Агер и Шкртел со легенди, покрај тоа што се наши, тие сеуште не се, се надевам дека еден ден ќе бидат но, ќе се повторам, сеуште не се.

Ти трет муабет ми направи.
Тресиш зелени без потреба или се прајш паметен?
Споредбата на играчите ми беше дека нашите можат уште да понудат како шо то прат горенаведените! А не да се прајме паметни, не чини Агер, не чини Шкртел, чини некојси од Свонси.

Тресиш зелени без потреба или се прајш паметен?
Споредбата на играчите ми беше дека нашите можат уште да понудат како шо то прат горенаведените! А не да се прајме паметни, не чини Агер, не чини Шкртел, чини некојси од Свонси.

Не, извини. Ливерпул моментално ако не најдобрите, ги има едни од најдобрите поединци на Земјата.
Роџерс е крив за тоа што испаднавме од сите купови со вакви страшни поединци. Предходните менаџери покажаа дека со нив може да се направи толку многу, да се наптреваруваме во сите купови, во првенството, да освојуваме, да газиме се пред себе, само несреќава од менаџер ја засрса цела концепција на игра и тоа што претставуваше семоќниот Ливерпул.

Роџерс АУТ!

Иф ју кант бит дем, џоин дем.

Не, извини. Ливерпул моментално ако не најдобрите, ги има едни од најдобрите поединци на Земјата.
Роџерс е крив за тоа што испаднавме од сите купови со вакви страшни поединци. Предходните менаџери покажаа дека со нив може да се направи толку многу, да се наптреваруваме во сите купови, во првенството, да освојуваме, да газиме се пред себе, само несреќава од менаџер ја засрса цела концепција на игра и тоа што претставуваше семоќниот Ливерпул.

Роџерс АУТ!

Иф ју кант бит дем, џоин дем.
Роџерс и Хоџсон не се класа која заслужва да водат тим како Ливерпул. Зато резултатите се очигледни последните 4 години. Му дадовме на Бенитез да гради тим? Уште со туѓ тим напрае успех, после си изграде свој, и бевме на врвот, сега шо сме? Тука се познава врвен и дрвен менаџер. Роџерс да не изгубеше од сите во топ 10 шо се и ако беше сега 4 место ќе зборав сега вака за него?
Ама треба да испадниме за да се свестиме така?

Роџерс и Хоџсон не се класа која заслужва да водат тим како Ливерпул. Зато резултатите се очигледни последните 4 години. Му дадовме на Бенитез да гради тим? Уште со туѓ тим напрае успех, после си изграде свој, и бевме на врвот, сега шо сме? Тука се познава врвен и дрвен менаџер. Роџерс да не изгубеше од сите во топ 10 шо се и ако беше сега 4 место ќе зборав сега вака за него?
Доста бе ти па, цел ден се караш тука, оди лечи фрустрации на друго место. Така е ти како што викаш, само оди, досаден си мајке ми.

Што е битно бре дали победил тим што е во топ 10 или не е. Може сите да му бидат нерешени со горна половина а долна половина да ташла и ќе има освоени 76 поени. И што?

Хипотетички завришме 4то место, повторно без триумф на екипа од топ 10 (големи мадиња)...што тогаш?

Дај опуштено со ова веќе „не сме победиле екипа од топ 10“...еве денес победивме, смени нешто драстично?

Немој само коментар „една е...и тоа Свонси, голем к*р“.

Доста бе ти па, цел ден се караш тука, оди лечи фрустрации на друго место. Така е ти како што викаш, само оди, досаден си мајке ми.
Тебе те спомна некој? Шо се јавуваш без прашање. Ај шетај!

Што е битно бре дали победил тим што е во топ 10 или не е. Може сите да му бидат нерешени со горна половина а долна половина да ташла и ќе има освоени 76 поени. И што?

Хипотетички завришме 4то место, повторно без триумф на екипа од топ 10 (големи мадиња)...што тогаш?

Дај опуштено со ова веќе „не сме победиле екипа од топ 10“...еве денес победивме, смени нешто драстично?

Немој само коментар „една е...и тоа Свонси, голем к*р“.
Така де, е јас сакам така да ги победвавме сите тие шо се подолу од нас и да завршевме со 76 поени на 4 место. Тука веќе Роџерс заслужва поддршка, после неколку години се врќаме во ЛШ, 76 поени не се играчка, в година ќе можиме да купиме квалитетни играчи а не да ги преплаќаме Ален и Борини. Вака шо? Астон Вила иди на Енфилд и те полни до врв. Резил

Така де, е јас сакам така да ги победвавме сите тие шо се подолу од нас и да завршевме со 76 поени на 4 место. Тука веќе Роџерс заслужва поддршка, после неколку години се врќаме во ЛШ, 76 поени не се играчка, в година ќе можиме да купиме квалитетни играчи а не да ги преплаќаме Ален и Борини. Вака шо? Астон Вила иди на Енфилд и те полни до врв. Резил

Ама затоа ти велам бе брат, не ти го оспорувам мислењето, мисли што сакаш.

Мислам дека треба да имаш обзир и према нас, поддржувачите и симпатизерите на Роџерс.

Можеби така ќе биде во наредните години, можеби нема.

Оставетени нас време да го замразиме, ќе ви оставиме Вас да го засакате.

фер инаф.

Ама затоа ти велам бе брат, не ти го оспорувам мислењето, мисли што сакаш.

Мислам дека треба да имаш обзир и према нас, поддржувачите и симпатизерите на Роџерс.

Можеби така ќе биде во наредните години, можеби нема.

Оставетени нас време да го замразиме, ќе ви оставиме Вас да го засакате.

фер инаф.
Ахахаххах сеа разбрав дека ништо не те разбрав. Остајте не, дрш недај ти реков ми рече :D
Многу сакав и јас да го сакам, ама неможам, кошмари имам ноќе ко ќе ми текни дека сме никое место, дека менаџери и играчи не одбиват, дека Вила не полни на Енфилд. Ова не е лесно, сам си свесен, сите сте свесни!
Кажав јас уште порано, знам дека ќе остани уште година најмалце, ама исто ќе биди, ќе прајме пак муабет, а тогаш пак од почеток, па време па ова па она. Некои играчи неможат вечно да чекат!
Едноставно не смееше да се дозволи во тимот да играт и да го водат треторазредни играчи и менаџери!

Само продолжете да ги кревате до небо не правите ништо лошо. Зато ко че не акнат QPR дома срцев удар че ве фати. Најјакиот тандем според навивачиве Шкртел - Агер - Реина сноси најмногу кривица за голем број голови. На секоја утакмица истрчуваат со кренат нос и мислат дека сите противници се исплашени и не смеат да му се приближат, па така еден Бентеке си се шета меѓу нив како сака. Па Карагер на 35 години можи да дава 200%, да игра сконцентрирано 90 мин и да не прави грешки, овие принцези на 28 неможат. Мене ми е многу мило шо Роџерс го виде то, па сега му укажува дека немаат загарантиран статус. Сета среќа шо Свонси играа со резервите, инаку црно ни се пишуваше особено шо првото полувреме беше иста прикаска како ВБА.

Можеби имаат потенцијал да бидат како Карагер - Хипија, ама се дури не го докажат на терен ништо од тоа

Ахахаххах сеа разбрав дека ништо не те разбрав. Остајте не, дрш недај ти реков ми рече :D
Многу сакав и јас да го сакам, ама неможам, кошмари имам ноќе ко ќе ми текни дека сме никое место, дека менаџери и играчи не одбиват, дека Вила не полни на Енфилд. Ова не е лесно, сам си свесен, сите сте свесни!
Кажав јас уште порано, знам дека ќе остани уште година најмалце, ама исто ќе биди, ќе прајме пак муабет, а тогаш пак од почеток, па време па ова па она. Некои играчи неможат вечно да чекат!
Едноставно не смееше да се дозволи во тимот да играт и да го водат треторазредни играчи и менаџери!

Добро бе брат, реков и пред 4-5 часа. Знаеме дека си кажал, ние сме слепи што не гледаме.

Пушти не сами да прогледаме, да го видиме сивилото.

Вила не полни, КПР, Свонси, ВБА, Олдам....не полнеле и ќе не полнат, на Енфилд и надвор од него.

the_kop ,абе брат ај Роџерс да го ставиш па и некако да те разберам,љубимец итн али Паско на аватар?? Дај плс немој вакви испади:)

Добро бе брат, реков и пред 4-5 часа. Знаеме дека си кажал, ние сме слепи што не гледаме.

Пушти не сами да прогледаме, да го видиме сивилото.

Вила не полни, КПР, Свонси, ВБА, Олдам....не полнеле и ќе не полнат, на Енфилд и надвор од него.
Па добро де, јас ти пречам во прогледвањето? Да не коментирам или шо? Ај не коментирам, не разбрав дека на то алудираш цело време, извини. Гледајте си розево самите.

Вила, КПР, Свонси, ВБА, Олдам не полнат сега, а порано Барса, Реал, Јунајтед, Челзи, Јувентус итн... ние сме ги полнеле. Разлика!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom