Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
the_kop ,абе брат ај Роџерс да го ставиш па и некако да те разберам,љубимец итн али Паско на аватар?? Дај плс немој вакви испади:)
Финтата е што, на смеа, го ставив, ептен ми е смешна и свинска, дебела фаца :D :D :D
П.С: И се кладам оти Паско, во кантана твоја, сигурно нема да го собери :D

Па добро де, јас ти пречам во прогледвањето? Да не коментирам или шо? Ај не коментирам, не разбрав дека на то алудираш цело време, извини. Гледајте си розево самите.

Вила, КПР, Свонси, ВБА, Олдам не полнат сега, а порано Барса, Реал, Јунајтед, Челзи, Јувентус итн... ние сме ги полнеле. Разлика!

Абе не реков да не коментираш, да не постираш.
И да сум ти рекол, како можам да ти забранам?

Не ти текнува дека целата дискусија почна со „легендите“?
Не ти текнува дека цел муабет од таму почна?

Па добро де, не полнат, што сакаш да направами сите ние слепи поддржувачи на Роџерс?

Абе не реков да не коментираш, да не постираш.
И да сум ти рекол, како можам да ти забранам?

Не ти текнува дека целата дискусија почна со „легендите“?
Не ти текнува дека цел муабет од таму почна?

Па добро де, не полнат, што сакаш да направами сите ние слепи поддржувачи на Роџерс?
1. Добро
2. Лесно
3. Пак не сфате шо беше муабетот со легендите
4. Не, пошто цело време сум против мизерни играчи и менаџери. Така да од тука почнуват сите мои мубабети.
5. Ништо

1. Добро
2. Лесно
3. Пак не сфате шо беше муабетот со легендите
4. Не, пошто цело време сум против мизерни играчи и менаџери. Така да од тука почнуват сите мои мубабети.
5. Ништо

В'ред.

Финтата е што, на смеа, го ставив, ептен ми е смешна и свинска, дебела фаца :D :D :D
П.С: И се кладам оти Паско, во кантана твоја, сигурно нема да го собери :D

Сум го забораил ,ќе го ставам обавезно:)

Стварно не ги разбирам овие анти Роџерс ант-Ливерпоол луѓе. твој тим победивт 5-0 и ти уште се жалиш, пцуеш колниш. дај те бе луѓе опрајте се малце. Нов менџер нов стил нови играчи. Тим со страшен потенцијал ако е за вреѓање секој мојт. Дајте му на цовекот барем 1 и пол сезона колку Кралот шо имаше па после ако немат разултати слободно и распнетего сеа малце верба во „ Твојот" клуб не ке лошо. YNWA

Стварно бе Кара одбил да го шутира вториот пенал, па затоа го шутирал Стариџ??? Баш сакав тој да даде гол, да се израдуваме малку.

Стварно бе Кара одбил да го шутира вториот пенал, па затоа го шутирал Стариџ??? Баш сакав тој да даде гол, да се израдуваме малку.
Прошитав негде дека Џерард му го дал на Стариџ да шутират пошо овој бил исфрустриран дека многу шанси утнал :)

Прошитав негде дека Џерард му го дал на Стариџ да шутират пошо овој бил исфрустриран дека многу шанси утнал :)
Си заслужи човекот да даде гол.

Aбе Кара да даде гол бе... па тоа требаше бе, зашто не му оставија да шутне човекот аееееее...... сеа криво ми е :/

Се успав денес.......РОЏЕРС АУТ!!

Каснеш.... ја веќе дадов целосна дршка....овај подршка!:P
--- надополнето: 18 февруари 2013 во 13:03 ---

Ја како шо разбрав.... Кара одбил, Капетанот му рекол потоа на Стариџ!

Каснеш.... ја веќе дадов целосна дршка....овај подршка!:P

Чекај сега, вториот дел од „приказната“ :D

Не дека требаше во одредено време да станам него, онака, да го изругам Роџерс, за добро утро/ден :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom