- Член од
- 20 јули 2010
- Мислења
- 909
- Поени од реакции
- 2.228
Шо не е во ред во напишаното? Плукате по Реина, Шкртел и Агер не ви чинат, Џерард го седнувавте на клупа, така беше? Прее излезе информација дека на лето ќе има чистка во тимот од овие играчи и сите се сложивте, никој глас не крена. Овие играчи шо се бореа за титула пред 3-4 години, сега одеднаш не чинат, а менаџерот шо е во тимот 7-8 месеци без никаков сегашен или минат успех, тој чини, тој е светец.Брат, ти не се вбројуваш во фановите на Ливерпул? Биди ти против Роџерс, против ФСЏ, ама демек ова значи, сега ги мразам сите не се вбројувам во фанови на Пул, а по некоја случајност по година-две да победуваме ќе викаш, im proud to be Liverpool fan, во ред е да не го подржуваш Роџерс ама не е во ред ова шо го напиша
ФСГ и Роџерс се црни овци за мене, зато шо ништо немат напраено, за разлика од Реина, Шкртел, Агер, Џерард, ито не беше многу одамна. Ќе ги бранам овие играчи пред Роџерс, дури не ме демантира или дури не јади клоца!
За победвање викавте и со Хоџсон и со Далглиш, па испаднав јас во право, сега никому ништо, ако по некоја случајност освој титула Роџерс, демек тогаш јас не смејам поќе да го сакам Ливерпул така?
Си ги гледате и вртите работите како шо ви одговарат а не како шо се!
Против Ливерпул не сум и никогаш нема да бидам, ама против тие шо сакат да го уништат, секогаш!