Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Јас се надевам дека Роџерс ќе го избркат и ќе дојди некој салам тактички и фудбалски подкован менаџер, шо нема да ги продава главните играчи туку ќе ги напредува и ќе извади од нив 102 %
Кои главни играчи го продаде Роџерс? Само немој да ми речиш Макси, Белами и Кајт оти 10000 пати го имаме праено муабетот зошто си заминаа, ако не изваде 102% Роџерс од неколку играчи сезонава кои лани немаа појма на која страна напаѓаме незнам кој

Не може преку ноќ константност. Сие се на некои утакмици климави се сложувам и роџерс си имаше свои киксови но едноставно мора на тимот да се даде континуитет.
Кратките афери на челзи со 1000 сменети менаџери треба да се доволен доказ дека смена на менаџерот не е решение.
не е дека сум безрезервен поддржувач н роџерс, во оваа ситуација кој и да беше менаџер ќе кажев остави го две-три години.
На лето најнајнајнајбитно е да се задржат сие постоечки играчи и овој тим да се надгради со уште минимум тројца, дефанзивци едно крило и еден напаѓач.
само преку континуирана работа на еден тим ке се дојде и до константност во формата.
Ливерпул немаат ни најмалку лош тим и не играат лош фудбал, само треба сето тоа да се изглади.
Дури и Фергусон првите три години немал трофеј.
Јас ке си го повторам оптимизмот, тимот е ок не сме сјајни ама нема слава преку ноќ, оа заборавете го. Смена на роџерс е рамно на три чекора назад, повторно градење тим и сите срања.
И добрата работа е што мислам дека и ФСГ се на иса бранова должина, мислам дека Роџерс ни најмалку не е под притисок.
YNWA

Кои главни играчи го продаде Роџерс? Само немој да ми речиш Макси, Белами и Кајт оти 10000 пати го имаме праено муабетот зошто си заминаа, ако не изваде 102% Роџерс од неколку играчи сезонава кои лани немаа појма на која страна напаѓаме незнам кој
Па еве збораме конкретно за Реина, Шкртел, Агер, Хендерсон, Енрике, каде прее во некој пост се кажа дека Роџерс планира чистка налето. Со кој памет то? Како можи Шкртел да не му чини? Јас не го тренирам Шкртел, тој го тренира. Шкртел е топ играч, врвна класа, Роџерс сеа топла вода измислува или незнај да постави игра па сеа Шкртел е крив. Среќа Џерард шо е Џерард инаку и него ќе го седнеше на клупа. Неписмен! Најмногу ми е криво шо се занева дека е некој и нешто а всушност е никој и ништо, без никаков успех. Нека олади малце, пред 10 кола изјаве за 2 место ќе се бориме, за после трескањето од земја да изјави дека немаме квалитетен тим. Ебаго!
Нека ги продај овие погоре, и в година пак нека заврши 10 место, само напред!

Па еве збораме конкретно за Реина, Шкртел, Агер, Хендерсон, Енрике, каде прее во некој пост се кажа дека Роџерс планира чистка налето. Со кој памет то? Како можи Шкртел да не му чини? Јас не го тренирам Шкртел, тој го тренира. Шкртел е топ играч, врвна класа, Роџерс сеа топла вода измислува или незнај да постави игра па сеа Шкртел е крив. Среќа Џерард шо е Џерард инаку и него ќе го седнеше на клупа. Неписмен! Најмногу ми е криво шо се занева дека е некој и нешто а всушност е никој и ништо, без никаков успех. Нека олади малце, пред 10 кола изјаве за 2 место ќе се бориме, за после трескањето од земја да изјави дека немаме квалитетен тим. Ебаго!
Нека ги продај овие погоре, и в година пак нека заврши 10 место, само напред!
Прво, ми избега од првото прашање, кои клучни играчи ги продаде Роџерс?
Второ, го гледам Шкртел колку е врвна класа сезонава, освен минатата сезона тој сите други е просечен, солиден ама не е врвна класа, дури и да го продаде нема да биди катастрофа. Џерард. Па што ако е Џерард, ако имавме добра замена немаше да биди лошо 1-2 натпревари да го седни на клупа. Изјавата. Изјавата му беше малку извадена од контекст, тој сакаше да кажи оти Ливерпул НЕ ТРЕБА ДА СЕ ЗАДОВОЛИ СО ЧЕТВРТО МЕСТО НИКОГАШ, нешто што ни изостанува минативе години, сака да кажи оти Ливерпул треба да се бори за највисоки дострели, секогаш

Прво, ми избега од првото прашање, кои клучни играчи ги продаде Роџерс?
Второ, го гледам Шкртел колку е врвна класа сезонава, освен минатата сезона тој сите други е просечен, солиден ама не е врвна класа, дури и да го продаде нема да биди катастрофа. Џерард. Па што ако е Џерард, ако имавме добра замена немаше да биди лошо 1-2 натпревари да го седни на клупа. Изјавата. Изјавата му беше малку извадена од контекст, тој сакаше да кажи оти Ливерпул НЕ ТРЕБА ДА СЕ ЗАДОВОЛИ СО ЧЕТВРТО МЕСТО НИКОГАШ, нешто што ни изостанува минативе години, сака да кажи оти Ливерпул треба да се бори за највисоки дострели, секогаш
Ахахахаххаха добар добар, само врти како шо ти одговара не е проблем!

Ами да те наполни Вила, ВБА.. на Енфилд?

Ахахахаххаха добар добар, само врти како шо ти одговара не е проблем!

Ами да те наполни Вила, ВБА.. на Енфилд?
Јас трет пат ќе ти речам, ти вртиш како што ти одговара. Пак те прашувам кои се тие клучни играчи кои Роџерс ги продаде?
Лани имавме многу такви Вила, Вба на Енфилд па никој ништо не велеше пошто нели Кени беше на клупа, ама не е тоа поентата на изјавата, сака да му ја крени свеста на навивачите, на играчите а двава порази немат никаква врска со тоа. И Арсенал губеше од такви екипи па?

Јас трет пат ќе ти речам, ти вртиш како што ти одговара. Пак те прашувам кои се тие клучни играчи кои Роџерс ги продаде?
Лани имавме многу такви Вила, Вба на Енфилд па никој ништо не велеше пошто нели Кени беше на клупа, ама не е тоа поентата на изјавата, сака да му ја крени свеста на навивачите, на играчите а двава порази немат никаква врска со тоа. И Арсенал губеше од такви екипи па?
Шкртел го седна на клупа, а одговор на прашањето ќе добиеме на лето, не лупај со глата в ѕид.
Кени изгубе? Летна? Летнаааа.
Роџерс изгубе? Летна?
Арсенал и остала багра од топ4 губат по некогаш, ама барем секоја година се при врвот и играт ЛШ. Во на Бенитез времето и јас се лажев, не освојвме ПЛ ама секогаш при врвот бевме. Па и порази и дебакли се простуваја! Ова денес на ништо не личи

Па еве збораме конкретно за Реина, Шкртел, Агер, Хендерсон, Енрике, каде прее во некој пост се кажа дека Роџерс планира чистка налето. Со кој памет то? Како можи Шкртел да не му чини?
Море, кој кажа дека Роџерс ќе ги продава овие? Роџерс кажа? Хенри кажа? Шпекулација е ова, олади ебате. Ќе видиме што ќе биде на лето.

Шкртел го седна на клупа, а одговор на прашањето ќе добиеме на лето, не лупај со глата в ѕид.
Кени изгубе? Летна? Летнаааа.
Роџерс изгубе? Летна?
Арсенал и остала багра од топ4 губат по некогаш, ама барем секоја година се при врвот и играт ЛШ. Во на Бенитез времето и јас се лажев, не освојвме ПЛ ама секогаш при врвот бевме. Па и порази и дебакли се простуваја! Ова денес на ништо не личи
Незнам дали знаеш, во летото не одби еден Вилаш-Боаш кој сигурен сум беше прв избор, а да не прајме муабет за менаџер од повисок калибар, значи не иди во обзир да дојди менаџер од повисока класа од Роџерс. Дури и да го избркаме Роџерс пак ќе дојди менаџер од негов калибар пошто со овој состав и веројатно со буџет кој нема да биди повеќе од 40-50 милиони нема шанса да привлечиме, да речиме ќе дојди Роберто Мартинез (или некој сличен), и кое е фајдето од тоа? Поарно нека го остават човеков нека ја продолжи работата отколку да одиме пак наназад.
Да, вистина Арсенал секоја година се во топ 4, ама играат пошто Венгер му е тренер 20 години и само го надоградува секоја година со 2-3 нови играчи, а кај нас нов менаџер, нови грачи сака, други има не му чинат во тимот ги продава, и пак ништо не добиваме. Затоа подобро е да работи еден човек да видиме барем уште една година како ќе биди.
И остај ова, ќе се игра утре фудбал или не? :D :D

Незнам дали знаеш, во летото не одби еден Вилаш-Боаш кој сигурен сум беше прв избор, а да не прајме муабет за менаџер од повисок калибар, значи не иди во обзир да дојди менаџер од повисока класа од Роџерс. Дури и да го избркаме Роџерс пак ќе дојди менаџер од негов калибар пошто со овој состав и веројатно со буџет кој нема да биди повеќе од 40-50 милиони нема шанса да привлечиме, да речиме ќе дојди Роберто Мартинез (или некој сличен), и кое е фајдето од тоа? Поарно нека го остават човеков нека ја продолжи работата отколку да одиме пак наназад.
Да, вистина Арсенал секоја година се во топ 4, ама играат пошто Венгер му е тренер 20 години и само го надоградува секоја година со 2-3 нови играчи, а кај нас нов менаџер, нови грачи сака, други има не му чинат во тимот ги продава, и пак ништо не добиваме. Затоа подобро е да работи еден човек да видиме барем уште една година како ќе биди.
И остај ова, ќе се игра утре фудбал или не? :D :D
Абе зато велам да дојди некој шо е над овие менаџери. Значи се помиривме со то дека сме треторазреден тим така? Неможиме да привлечиме играчи, менаџери, то е то, карактеристики на мизерна екипа. Јас си мислев дека Ливерпул е Ливерпул, и ретко кој можи да го одбие. Ама полека си се лизгаме и се задоволваме со то.

Нема да играме фудбал за жал. Среда ако има термин, ако не ќе свириме цела недела, до другата ако и тогаш се успеј да се земи некој термин.

Море, кој кажа дека Роџерс ќе ги продава овие? Роџерс кажа? Хенри кажа? Шпекулација е ова, олади ебате. Ќе видиме што ќе биде на лето.
Па Шкртел не му чини, се искара со него, шо очекуваш следно?

Абе зато велам да дојди некој шо е над овие менаџери. Значи се помиривме со то дека сме треторазреден тим така? Неможиме да привлечиме играчи, менаџери, то е то, карактеристики на мизерна екипа. Јас си мислев дека Ливерпул е Ливерпул, и ретко кој можи да го одбие. Ама полека си се лизгаме и се задоволваме со то.

Нема да играме фудбал за жал. Среда ако има термин, ако не ќе свириме цела недела, до другата ако и тогаш се успеј да се земи некој термин.

Па Шкртел не му чини, се искара со него, шо очекуваш следно?
За мене Роџерс не е треторазреден менаџер, и Ливерпул не е треторазреден тим, ама можи да постани ако продолжиме со овие глупи трансфери и глупи менаџерски промени.

Изгледа ќе свириме до наредна недела :D

За мене Роџерс не е треторазреден менаџер, и Ливерпул не е треторазреден тим, ама можи да постани ако продолжиме со овие глупи трансфери и глупи менаџерски промени.

Изгледа ќе свириме до наредна недела :D
Епа ако Ливерпул не е треторазреден тим, каде е проблемот да се привлечи врвен менаџер?
Менаџерска промена неможи да биди глупа, доаѓа едноставно кога нема резултати, или кога има глупи потези!

За фудбалот, да свириме до другата недела, ама барем сигурно да изиграме! Абе еднаш месечно не се игра, неможев да дишам некни :D

Значи играчот не е во форма и мора да се критикува, без разлика кој е, а Роџерс нема резултати ама тој несмеј да се критикува така? Тој е светец. Играчи шо играле на врвно ниво, ито не многу одамна, неможи да заборат да играт, вината мора да се бара кај друг, ниту Реина, ниту Шкртел, Агер, а најмалку Џерард се за на клупа, а уште помалку за продавање. Овие играчи имат да покажат уште мноогу, како шо покажват Дел Пиеро, Бекам, Лампард, Тери, Гигс, Сколс итн...
Сега никој не ни чини, и ќе ги продаваме на лето? Кој ќе го купиме во ваква позиција? Се сврте шпекулација, стоперот на Свонси ќе го земал :facepalm:
Ќе му даваме уште две години за адаптација?
Ај сеа одморете тро, ве гледам и вас оптимистите малце напнати сте!

Терајте си муабет, докажувајте се, само те молам немој Агер и Шкртел да ги споредуваш со легенди како Дел Пиеро, Лампард, Тери, Гигс, Сколс....те молам.

Наши се ДА, на исто ниво, не, сеуште не!

Епа ако Ливерпул не е треторазреден тим, каде е проблемот да се привлечи врвен менаџер?
Менаџерска промена неможи да биди глупа, доаѓа едноставно кога нема резултати, или кога има глупи потези!

За фудбалот, да свириме до другата недела, ама барем сигурно да изиграме! Абе еднаш месечно не се игра, неможев да дишам некни :D
Проблемот е што тешко некој оти ќе си ја ризикува кариерата за да игра со Хендерсон и Даунинг а притоа да има "мал" трансфер буџет. Сега се слагаме оти треба да му се дај шанса на Роџерс барем до Нова Година? Пошто ти кажав која ќе биди повратната информација која ќе добиеме ако замини- Дон Роберто Мартинез :D

Ами јас поарен бев небаре, и нас ни треба континуитет :D, и после се буниме играчиве кога се враќале од повреда оти не играле по 90 минути :D, ние паузираме повеќе од Ремзи што паузираше пред некоја година и после сакаме 2 сати без престан да играме :D

Терајте си муабет, докажувајте се, само те молам немој Агер и Шкртел да ги споредуваш со легенди како Дел Пиеро, Лампард, Тери, Гигс, Сколс....те молам.

Наши се ДА, на исто ниво, не, сеуште не!
Јас колку шо знам, со Агер, Шкртел, Реина, Лукас имавме мнооооогу цврста одбрана! Ова сезона немаме ни 10 % од то. Ако се седнат овие на клупа или продадат, незнам шо можи подобро да се купи, сигурно не некој од Свонси? Или се лажам?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom