Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Се развила дискусија овде, добро е, добро е :)
Лично би сакал Снајдер да го видам кај нас, и мислам оти баш таков ни треба искусен,феноменален играч, играч од кој многу во клубот ќе учат итн итн. Доста се млади деца, на тие млади деца му треба искуство кое несомнено го има Снајдер....
Друга работа наводно утре ќе разговарале со Сием Де Јонг....го имам неколку пати гледано и изггледа супер е сега колку е ова вистина ќе видиме, со оглед на тоа што Брендан изјави оти нема да има ново скапо засилување ама ќе гледа да ја засили екипата

Reina; Wisdom, Skrtel, Agger, Johnson; Henderson, Gerrard; Sterling, Suárez, Borini; Sturridge

Составот кој требаше да излезе против manure, освен еве Борини пошто беше неспремен, Лукас место него, па Хендо и Џерард да беа поофанзивно ориентирани....

Овој состав ќе биде против Норич btw.

Reina; Wisdom, Skrtel, Agger, Johnson; Henderson, Gerrard; Sterling, Suárez, Borini; Sturridge

Составот кој требаше да излезе против manure, освен еве Борини пошто беше неспремен, Лукас место него, па Хендо и Џерард да беа поофанзивно ориентирани....

Овој состав ќе биде против Норич btw.

Не отварај сега стари рани ти,ја завршивме таа дискусија околу Јунајтед:)

Дај тука пиши за Снајдер и за Де јонг..:)

Де Јонг никад не сум го глеал како игра па не можам да го оценувам, али со оглед на тоа дека игра полушпиц и напаѓач може да биде добра адиција. т.е. секој играч што може полушпиц и напаѓач да игра би бил добра адиција за нас моментално. Снајдер би сакал да го видам во наши редови, али тоа е медијска хајка и никад нема да се деси. Ние за Демпси неаме пари за Снајдер ќе имаме....

Се развила дискусија овде, добро е, добро е :)
Лично би сакал Снајдер да го видам кај нас, и мислам оти баш таков ни треба искусен,феноменален играч, играч од кој многу во клубот ќе учат итн итн. Доста се млади деца, на тие млади деца му треба искуство кое несомнено го има Снајдер....
Друга работа наводно утре ќе разговарале со Сием Де Јонг....го имам неколку пати гледано и изггледа супер е сега колку е ова вистина ќе видиме, со оглед на тоа што Брендан изјави оти нема да има ново скапо засилување ама ќе гледа да ја засили екипата

Може извор да споделиш? :)

Може извор да споделиш? :)
Ливерпул оваа недела ќе има разговори со играчот на Ајакс, 23 годишниот Де Јонг, потврди претседателот на Ајакс во интервју за TeleSport. Confirmed: Liverpool have agreed to meet with Ajax 23 year old attacking midfielder Siem De Jong later this week for contract talks, according to Ajax chairman Hennie Henrichs in a interview with Dutch paper Telesport.

Брат ти го гледаш тоа од страна дека е лаком по пари, јас го гледам тоа дека сака да игра во поголем клуб од Галатасарај пошто и реално треба да игра ,има 28 години е европски шампион од пред 2 години, 1-2 пати шампион на Италија..такада нема причина да иде во Галатасарај..Калкулира и чека на нас или клуб како нас, да дадат слична можда малце поголема сума за него и да игра на висок ранк т.е во Англија.

Добри години,евтин,10-ка што Роџо бара,плејмејкер-креативец. зашто да не?

Повреден бил неколку месеци.. Па што? Даунинг не е повреден 2 години па игра како да е повреден..Исто и Шелви и Ален итн..сите делуват како вчера да се вратиле од повреда..

Нормално дека сака да игра во поголем клуб.... кој не би сакал...само тоа “малце“ поголема сума на пари ми изгледа нереално.

Што мислиш дека само нам ни требаат играчи...

Што мислиш зошто се одкажа мајуре од Снајдер....
Мислеш дека Сити нема пари да купи таков играч кој реално им фали кога не е тука Силва!

Значи во случајот Снајдер има од се по нешто.... но најголем дел од тоа се Парите.
Нормално е секој клуб да му понуди договор кој ќе биде 70 посто од платата која ја зима моментално од Интер.
Нормално затоа што фудбал нема играно цела година.

Овој исти случај беше веќе еднаш.... Џо Кол.
Можеби не е играч од негов ранг..... но размисли само дека 2 години бараше клуб кој ќе платат за неговите обврски колку што и ние плаќавме.... за на крај да прифати своевидно “затварање на кариера“ во ВестХем со плата значително помала од онаа која ја бараше.... но и покрај тоа си го зема тој делот од Ливерпул.

Значи... ситуацијата е подполно иста. Само што ние и покрај барањата за намалување на платата ... ние го игравме Џо кол.

Поентата ми е.... преголем ризик е да се зема играч кој нема играно 1 година
Играч кој е ОЧИГЛЕДНО лаком за пари
Играч кој и те како е подложен на повреди
Играч кој и те како не знае да игра одбрана
Играч кој се замислува дека е над институцијата (клубот)

Тоа е преголем ризик дури и за нас.

Па и не е се така црно кај вас.
Еве кај и да е со нас ќе треба да играте па ете некој поен ќе земете :D

Ливерпул оваа недела ќе има разговори со играчот на Ајакс, 23 годишниот Де Јонг, потврди претседателот на Ајакс во интервју за TeleSport. Confirmed: Liverpool have agreed to meet with Ajax 23 year old attacking midfielder Siem De Jong later this week for contract talks, according to Ajax chairman Hennie Henrichs in a interview with Dutch paper Telesport.

Ама јас таа изјава не можам никаде да ја најдам. Вчера не можев уствари а се утепав од барање. Се што ми дава се некои фб линкови.

Па и не е се така црно кај вас.
Еве кај и да е со нас ќе треба да играте па ете некој поен ќе земете :D
20ти Април (n) Којзнае кој ќе ве води дотогаш ебате...
--- надополнето: 17 јануари 2013 во 18:06 ---
"We'll see what happens over the course of the next few weeks," Rodgers told reporters at Melwood.
"Daniel was our main priority and we'll have to see what else is available.
"There's no doubt we need to support the group. We had 20 players training this morning, of which some of those are our younger players, so we know we need to reinforce and top up the group. That's something we'll look to do.
"If we can do it then great and if not, then we'll wait until the summer."

Asked about the speculation linking Inter Milan playmaker Wesley Sneijder with the Reds, Rodgers replied: "You could probably rattle off about 20 names and the answer would be the same. The club have been linked with a whole host of players, but I couldn't see that happening."

- У превод: Сезонава колку можеме толку ќе си цепаме со горе-доле истиве играчи. Ако нешто дојде успут добро, ако не јебига. Сезонава е жртвено јагне како и многу други претходно, пак ќе чекаме до летото за озбилно да си ја фатат работата...

Според Мојата Биб теорија.... составот против Канаринците !

3842d04fe3ff416bb33e085.png

Само ме интересира зошто Реина го немаше на тренинг денеска?

Може ќе паузира од тоа што се акна против manure, ако добро ќе му дојде...

Не верувам дека заради такво нешто може да отсутствува..... мислам дека Реина би сакал да игра и со нога во Гипс.
Се надевам дека денеска е одморот за тој судир.... или пак можеби зел слободен ден!

Поарно Џонс да брани у сабота. Барем одбранува нешто, за разлика од киксерот Реина ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom