Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
шубаи мислења прочитав, браво, браво! :D

кога е Роџерс у прашање, најмногу ме нервираат неговиве изјави, колку и да изгледа небитно, многу е битно што ќе искочи во јавност, зашо едно е рекла-казала, друго е коа ќе се чуе од негова уста. Тешко дека ќе може некој да го замени Кени во тоа, неговите изјави и пресови ми беа омилена “колумна“ за читање.

шубаи мислења прочитав, браво, браво! :D

кога е Роџерс у прашање, најмногу ме нервираат неговиве изјави, колку и да изгледа небитно, многу е битно што ќе искочи во јавност, зашо едно е рекла-казала, друго е коа ќе се чуе од негова уста. Тешко дека ќе може некој да го замени Кени во тоа, неговите изјави и пресови ми беа омилена “колумна“ за читање.
Да, да и неговиот Шкотски дијалект со она тврдо Р :).....Ах Кени Кени, недостасува многу....
П.С. И неговото славење на секој гол, кога ќе се свртеше накај публиката и скокаше како дете мало на кое му купиле сладолед.....

PHOTO_14787219_173471_30422557_ap.jpg

многу е моќна сликава

Јас мислам дека му фали на овај тим играч со шут од далеку како стариот Џерард, Рисе Бабел, Чаби Алонзо, играч шо и кога не оди со еден потег можи да реши натпревар. Само сетете се на Џерард од 2005 и 2006 против Олимпиакос и Вест Хем. Секој слободен удар до 30 метри беше половина гол. Овие играчи изгледаат ко да неможат да допуцаат до гол. Можи во Снајдер да добијаме такво нешто но сепак е ризик за платата што ја бара. Сепак со еден голман, лев бек и една 10-ка би биле многу многу подобри

Јас мислам дека му фали на овај тим играч со шут од далеку како стариот Џерард, Рисе Бабел, Чаби Алонзо, играч шо и кога не оди со еден потег можи да реши натпревар. Само сетете се на Џерард од 2005 и 2006 против Олимпиакос и Вест Хем. Секој слободен удар до 30 метри беше половина гол. Овие играчи изгледаат ко да неможат да допуцаат до гол. Можи во Снајдер да добијаме такво нешто но сепак е ризик за платата што ја бара. Сепак со еден голман, лев бек и една 10-ка би биле многу многу подобри
Види вака, дан имаш ти некоја сличност со SomeoNe! :D, пошто ако го преведиш ова име со твоето испаѓа истото :D. Имаме двајца НЕКОИ или еден самуан е еднакво на двајца? :D

Види вака, дан имаш ти некоја сличност со SomeoNe! :D, пошто ако го преведиш ова име со твоето испаѓа истото :D. Имаме двајца НЕКОИ или еден самуан е еднакво на двајца? :D

jas sum unikat, dont touch me :D

jas sum unikat, dont touch me :D
Епа ко така биди малку понежен со извјавиве со новиов НЕКОЈ СИ ќе помисли оти е копија, ко така некој welcome to Liverpool ти си нашето зимско засилување :D

Каква копија какви бакрачи, негото подобро првеведено би било СОМЕЕЕ!!! Ооо НЕ!!! така да нема мешање тука

Колку и да би било убаво, за жал Снајдер никад нема да го облече црвениот дрес. Таква е политиката, мора да ја прифатиме...

Прееска ми се јавува едно другарче и уз друг моабет фативме и за фудбал ,најновиве трансфер збиднувања да ги прокоментираме. И ме прашува ''Абе брат зашто твоиве не даваат пари за Снајдер,гледам 5м се у прашање?'' И настана молк ,незнаев што да му кажам,почнав нешто политиката им е ваква таква ,сакаат млади ова она.. ме прекина и ми вика,''не се вади, трупови се'' ... И точен е ,џабе пробувам да ги вадам кога сами не сакаат да се извадат:)

семи ли ви беше менаџер некогаш или грешка сум ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom