Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Нема да биди со 5 назад...кога ќе бидиме во напад Даунинг и Џонсон ќе бидат крила, па при грешка и брз против напад ги имаме тројцата стопери, плус Лукас во превод константно ќе имаме 4 во одбрана

Така Кени успеа да ги победи Сити нагости , и Челски ако не се лажам :D

wGuUd.jpg

Златен играч гла не крена. Да разбираше малце Роџерс, овај ќе беше клучен играч за нас.

^ Кога ќе ми текне како се препуцававме летоска со некои од ливерпулциве за Сахин :pos:

Па не беше нешто посебен, а можеби и Роџерс не му даде повеќе шанси. Со среќа нека му е.

Зошто тапа бе...добар фудбалер е ...само не му дадовте шанса.

- треба да покушаа да го врата !
Кој е овој?? И не ставај повеќе слики од типов некако одвратен ми е. Инаку има да ти ја ебам таа другарката :D
Ај ургирај таму :icon_lol:

^
Брат зашто ваков потпис со Брендан ? Немој да ме разочаруваш:)

Сега со парите за Кол и Шахин играч ќе купи Бренди, затоа вака паметно изигра :pos:

Во случај да не победиме во недела ова е следен Аватар што треба секој фан на лфц да го носи ако му мисли добро на клубот...али да не кобам идеме на победа:love::cautious:RODGERS OUT.jpg
--- надополнето: 11 јануари 2013 во 23:39 ---
Не бе, тој скап е....хахаха

Прочитав последно дека Свонси понудиле 7м за него..незнам дали да се радувам или да плачам пошто знаејќи ги нашиве велемајстори можно е да понудат и 8м ако не и више:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom