Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Хахахаха јако ова. Може кога ќе даде гол против Manure, ќе ги извади веснициве од под маица, ќе седне на трева и ќе фати да ги чита на сред Old Toilet :D

Ај со среќа да си го корисите младиќот се виде дека кај вас ќе се докаже :)

RickyLFC9 Ќе ве тепаме следно коло ФА !!

RickyLFC9 Ќе ве тепаме следно коло ФА !!

Brentford 4 - 2 Bradford City

Southend United/Brentford v Chelsea

Отидоа моите бе, ја сум за Бредфорд, не Брентфорд. Тие копилињата треба автобус да ги собере сите, педерски не тепаа!

Brentford 4 - 2 Bradford City

Southend United/Brentford v Chelsea

Отидоа моите бе, ја сум за Бредфорд, не Брентфорд. Тие копилињата треба автобус да ги собере сите, педерски не тепаа!
Грешка.Очигледно уште мозокот не ми почнал да ми функционира мислев Бредфорд пишувало :D

И одеднаш ништо од прилагодувањето а?? Дај барем признај дека се промашени трансфери. Џабе ќе се лажиме....повреди, не биле спремни, Роџерс знаел ние не сме знаеле.....изговори изговори изговори
Коатес ќе оди на позајмица ама затоа пак новиот стопер ќе се здрви на клупа и наредна сезона ќе биди ист како Коатес. Кога се глупираше Роџерс со Шкртел на сите ебани утакмици а биле битни а не биле затоа сега нема да чини Коатес
За АСАИДИ никој не вели, ќе се прилагоди а за Шахин ете едноставно неможеа да се погодат со минутажата па мора вака.....Коатес беше добар лани ама повеќе играше (повеќе се повредуваше Агер) ама сезонава се камен двајцата па затоа ова е најдобро.....

Среќен празник момци,Христос се роди !!:)
--- надополнето: 7 јануари 2013 во 11:51 ---
Another player who was linked with Queens Park Rangers over the weekend was Yann M'Vilaand L'Equipe claims the Premier League's bottom club may improve their previous offer of €8million (£6.5m) today. However, reports also claim that Newcastle United could be an option for the Rennes midfielder.

Бујрум деструктивец за ефтини пари..ама кој да гледа кога сме се зацапале у Чемпионшип по играчи..

Играч на натпреварот против квалитетниот противник Менсфилд е Бред Џонс (демократски изгласан).

Голман на Пул играч на натпреварот против петторазредна екипа. Додуша, сепак, не е голема разликата. Ливерпул треторазредна, овие петторазредна.

Играч на натпреварот против квалитетниот противник Менсфилд е Бред Џонс (демократски изгласан).

Голман на Пул играч на натпреварот против петторазредна екипа. Додуша, сепак, не е голема разликата. Ливерпул треторазредна, овие петторазредна.
Ајде продолжи така па уште малку фан на јунајтед ќе станиш :tapp: Немој поради инаетот кон Роџерс да се вртиш против нас и против Ливерпул. Ни ти сам не верваш во тоа шо го пишиш. Дојде ли сега време ученикот да го учи учителот како треба?? :icon_lol: Ајде сенсеи врати се во форма. Го сакаме назад стариот добар Биафран :cool:

Ајде продолжи така па уште малку фан на јунајтед ќе станиш :tapp: Немој поради инаетот кон Роџерс да се вртиш против нас и против Ливерпул. Ни ти сам не верваш во тоа шо го пишиш. Дојде ли сега време ученикот да го учи учителот како треба?? :icon_lol: Ајде сенсеи врати се во форма. Го сакаме назад стариот добар Биафран :cool:

Јас инает, вие лоботомија. Мојт така?

Баба лаже, се друго не лаже. Бред Џонс беше играч на натпреварот против петторазредна екипа.

Што значи тоа? Еве, ако јас зборувам од инает, кажете вие што значи тоа. Превод...

Верувам во тоа што го пишувам.
Не сакам да верувам дека сте станале исти ко ManUre-вци.

Јас инает, вие лоботомија. Мојт така?

Баба лаже, се друго не лаже. Бред Џонс беше играч на натпреварот против петторазредна екипа.

Што значи тоа? Еве, ако јас зборувам од инает, кажете вие што значи тоа. Превод...

Верувам во тоа што го пишувам.
Не сакам да верувам дека сте станале исти ко ManUre-вци.
Многу жалам што не дојде во Битола. Имаше еден таков ќотек да добиеш што веднаш ќе станеше стариот Биафран. Ти ептен си забегал бе :eek: Ептен си го згрешил патот. Ех отиде во Скопје почна со мануревциве да се дружиш и отиде јабана :tapp: Во најбрз можен рок иди во Битола да те средиме оти не бива вака

Многу жалам што не дојде во Битола. Имаше еден таков ќотек да добиеш што веднаш ќе станеше стариот Биафран. Ти ептен си забегал бе :eek: Ептен си го згрешил патот. Ех отиде во Скопје почна со мануревциве да се дружиш и отиде јабана :tapp: Во најбрз можен рок иди во Битола да те средиме оти не бива вака

:icon_mrgr:

Те личит на годините... таков потпис да имаш...:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom