Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
RickyLFC9 Коуди веднаш те демантираше за пишаното од пред некој ден :P

Ова го пишувам по втор пат:Ајби>Стерлинг.

Младинците се најефикасниот тим во НекстГен натпреварувањето, ако добро можам да приметам од табеллава. Со најдобра гол разлика и најмногу освоени поени се најдобро пласираниот трет тим во сите групи.

Моментално најдобар напад. Ајакс може да постигнат повеќе гола од нас бидејки имаат натпревар помалку.
Ајби, МекЛохлин и Јесил :cuc:
Исто и донесувањето на Ингелторп засега се покажува како добар потег.
Време е и Коуди да биде внесен во првиот тим.
Исто позитивно е што играме со многу различен состав во споредба со минатата сезона а резултатите пак се на високо ниво.

MANUTD.png

Читнав за мене смешна шпекулација за Енцо Зидан.

Читнав за мене смешна шпекулација за Енцо Зидан.
Опааа дали јас тоа гледам кирилица во твоето писмо (ова значиТ едино, едно) :D
Слушај Агенту -243 треба да те опитам јас тебе нешто во пп или во друга комуникациска база....бидуват? :D :D

Опааа дали јас тоа гледам кирилица во твоето писмо (ова значиТ едино, едно) :D
Слушај Агенту -243 треба да те опитам јас тебе нешто во пп или во друга комуникациска база....бидуват? :D :D

Да бе, вратен сум. Вчера вечерта, во доцни часоЈ се прибрав. Слободно пишвај „западна_трибина“ :) :D

Да му честитам роденден на професорот од Биафрата Eric J. Biafranić. Му посакувам да си најде некој убав полжав, некоја дама по дома што ќе му асистира во грижата за полжавот и да добие еден автограм од велемајсторот, со посебна посвета на победата над manure :P

Да му честитам роденден на професорот од Биафрата Eric J. Biafranić. Му посакувам да си најде некој убав полжав, некоја дама по дома што ќе му асистира во грижата за полжавот и да добие еден автограм од велемајсторот, со посебна посвета на победата над manure :P
Велемајсторот, иронично можи да му го даде најдобриот поклон на Le Proffesour (ама не на Венгер, туку на нашиов) победа над манјур, ама ако тој најмногу го мрази :D :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom