Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Грешка.Очигледно уште мозокот не ми почнал да ми функционира мислев Бредфорд пишувалоBrentford 4 - 2 Bradford City
Southend United/Brentford v Chelsea
Отидоа моите бе, ја сум за Бредфорд, не Брентфорд. Тие копилињата треба автобус да ги собере сите, педерски не тепаа!
За АСАИДИ никој не вели, ќе се прилагоди а за Шахин ете едноставно неможеа да се погодат со минутажата па мора вака.....Коатес беше добар лани ама повеќе играше (повеќе се повредуваше Агер) ама сезонава се камен двајцата па затоа ова е најдобро.....И одеднаш ништо од прилагодувањето а?? Дај барем признај дека се промашени трансфери. Џабе ќе се лажиме....повреди, не биле спремни, Роџерс знаел ние не сме знаеле.....изговори изговори изговори
Коатес ќе оди на позајмица ама затоа пак новиот стопер ќе се здрви на клупа и наредна сезона ќе биди ист како Коатес. Кога се глупираше Роџерс со Шкртел на сите ебани утакмици а биле битни а не биле затоа сега нема да чини Коатес
Ајде продолжи така па уште малку фан на јунајтед ќе станишИграч на натпреварот против квалитетниот противник Менсфилд е Бред Џонс (демократски изгласан).
Голман на Пул играч на натпреварот против петторазредна екипа. Додуша, сепак, не е голема разликата. Ливерпул треторазредна, овие петторазредна.
Ајде продолжи така па уште малку фан на јунајтед ќе станишНемој поради инаетот кон Роџерс да се вртиш против нас и против Ливерпул. Ни ти сам не верваш во тоа шо го пишиш. Дојде ли сега време ученикот да го учи учителот како треба??
Ајде сенсеи врати се во форма. Го сакаме назад стариот добар Биафран
![]()
Многу жалам што не дојде во Битола. Имаше еден таков ќотек да добиеш што веднаш ќе станеше стариот Биафран. Ти ептен си забегал беЈас инает, вие лоботомија. Мојт така?
Баба лаже, се друго не лаже. Бред Џонс беше играч на натпреварот против петторазредна екипа.
Што значи тоа? Еве, ако јас зборувам од инает, кажете вие што значи тоа. Превод...
Верувам во тоа што го пишувам.
Не сакам да верувам дека сте станале исти ко ManUre-вци.
Многу жалам што не дојде во Битола. Имаше еден таков ќотек да добиеш што веднаш ќе станеше стариот Биафран. Ти ептен си забегал беЕптен си го згрешил патот. Ех отиде во Скопје почна со мануревциве да се дружиш и отиде јабана
Во најбрз можен рок иди во Битола да те средиме оти не бива вака
5 се дека имаме 5 во ЛШ. А за Роџерс тоа ми е систем на заштита оти не сфаќаш??
Те личит на годините... таков потпис да имаш...![]()
Howard Webb has been appointed referee for Manchester United v Liverpool on Sunday 13th January
Веб се вратиHoward Webb has been appointed referee for Manchester United v Liverpool on Sunday 13th January