- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.968
Madrid anyone?![]()
Sekogas...Hala Madrid

Redondo Legenda

шала

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Madrid anyone?![]()
ги избришав непотребните работиSekogas...Hala Madrid..........Barsa provincijal4inja seljacki.....cigani
Redondo Legenda....mesi linur4ence
![]()
Која црна Недела, во Сабота играмеИзглеа само ја за Нордсјеланд бев :/ Сеа Селтик, Малага или Шахтјор нека земат, може и Галата пошо го лофкам Бурак Јилмаз
Tуку бек ту д сабџект, многу сакам да ги исплескаме убаво Вила у недела, три пати ме бутнаа на спортска мамето нивно, сакам да ги истуриме со прва петарда у ПЛ сезонава.
Всушност ова се однесуваше на муабетите овде. Сами се тепате со....кхм кхмАман бе битолчанец па и педер![]()
Баерн или Дортмунд. Ќе навивав и за Зенит ама испаднаа русите. Абе германска екипа да е.Баерн и никој друг нели Rosemberg? Си ја заслужуваат титулата дечките.
Толку ме држи меморијатаКоја црна Недела, во Сабота играме![]()
Е вака како што е се прифаќа. јас само сметам дека сите американци треба да си ги соберат парталите и да ги снема од Енфилд.
Е вака како што е се прифаќа.
А отпуштањето на Кени е најдебилната работа шоја имам видено откако навивам за Ливерпул. Но по 100-ти пат ќе кажам дека Роџерс немаше никакво влијание врз таа одлука. Твојот гнев го истураш на погрешно место.
По мое, на исто ке биди како Кени.....Едноставно прашање: дали Роџерс треба да биде избркан ако заврши на седмо место?
Иначе околу подржувањето на Кени јас мислам дека никогаш не ја доби вистинката подршка.Причина? Бидејќи малите т.е новите генерации фанови кој го пратат Ливерпул 4-5 години се најсилни во коментари и се први кој без срам и перде ќе се дрзнат да плукаат таков човек.Америте не доволно упознати со историјата на клубот донесоа одлука која беше погрешна а после уште една во низа со назначување на Роџерс(но тоа е друга тема).
Едноставно прашање: дали Роџерс треба да биде избркан ако заврши на седмо место?