Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
имам еден предлог за вас да си го земете Солдадо пошто гледам си scores when he wants а никој не го ферма ќе си го земете за никакви пари и плус ќе му одговара тактиката на Роџо
со Суарез ќе бидат убиствен тандем
п.с. и побрзо јаветему се на Хенри да не прочитаат овие од Арсенал после за џабе ви ја дадов информацијата :D
Муабетевме овде еднаш за тоа ама веројатно нема да го земиме поради повредите кои го следат. Инаку страшно квалитетен шпиц. Баш некој таков ни треба
А според некој си @jay_78 сме го договориле Стариџ.
--- надополнето: 11 декември 2012 во 22:53 ---
П.С да не се збуниш не одлучивме ние да не го земиме :D од клубот изгледа се плашат од повредите ние само констатиравме дека многу се повредува. Т.е суперстар констатира. Јас сум сеуште за

Јас многу би сакал да го видам Alvaro Negredo во тимот на Ливерпул..Што мислите вие?
Јас мислам подобро Солдадо. На крај краева нити еден од овие нема да го земиме. Стариџ и Инс е многу веројатно. Јас би бил задоволен со Стариџ, Волкот засега и на лето уште дмф, лев бек и ваљда шпиц

Јас мислам подобро Солдадо. На крај краева нити еден од овие нема да го земиме. Стариџ и Инс е многу веројатно. Јас би бил задоволен со Стариџ, Волкот засега и на лето уште дмф, лев бек и ваљда шпиц

Мислам дека се сличен тип на играчи,а сигурно Negredo би не чинел поефтино..сепак малце веројатно е дека некој од овие 2ца може да не засили на зима...се поверојатно е дека Sturrige ке биде првото засилување..а за Ince ич не ми се прај чеиф..па ги имаме Coates и Wilson како млади и перспективни стопери..

Упс грешка ова со Ince, го помешав со друг :tapp:

Мислам дека се сличен тип на играчи,а сигурно Negredo би не чинел поефтино..сепак малце веројатно е дека некој од овие 2ца може да не засили на зима...се поверојатно е дека Sturrige ке биде првото засилување..а за Ince ич не ми се прај чеиф..па ги имаме Coates и Wilson како млади и перспективни стопери..

Упс грешка ова со Ince, го помешав со друг :tapp:
Јас пак мислам дека Солдадо>>>>>>>>Негредо
нема врска ионака изгледа по Стариџ ќе се оди. А за крило подобро не е да фрлиме 7-8 милиони за Волкот неголи 6 за Инс????
--- надополнето: 12 декември 2012 во 01:02 ---
Објаснив и зошто сакам Стариџ и Волкот

Да да,дефинитно сум и јас повеќе за Walcot. Само прашање е дали ке го пуштат педерите од Arsenal..а нешто читав дека и Chelsea биле заинтересирани,така да тешко ке биде.

Не верувам дека доколку го продадеме Волкот ќе премине во Ливерпул да игра крило.Да му ветите напаѓач,тоа е океј,али вака,тешко некако.Но ќе видиме...Уште ништо не се знае :)

^Ај објасни пак....

да билдаме постови
Е ај да објаснам. Таман и Факе ќе разбери
Со Стариџ, Волкот и Суарез во нападот ќе добиеме таква тројка што секој ќе можи да игра на секоја позиција т.е да се ротира
Лево крило-----Шпиц----Десно крило
Суарез-----------Стариџ---------Волкот
Суарез-----------Волкот----------Стариџ
Волкот-----------Суарез----------Стариџ
Волкот-----------Стариџ----------Суарез
Стариџ-----------Суарез----------Волкот
Стариџ-----------Волкот----------Суарез

Значи одлична тројка напред која ќе се врти цело време

Океј е тоа шо го викаш,али неможам да се сложам.Прво сум секад против ротирање,тоа е нешто што најмногу го мразам,второ Волкот е влезен у некојси филм и од вас ќе бара едно 120к плата и плус сигурно место во првиот тим и тоа како напаѓач.Значи не се задоволува со ротација глупости,една третина од меч играње како напаѓач.If you know what I mean :) Иначе,незнам зошто но мислам дека Волкот не е играч за вашата екипа.Ви треба класа крило,далеку е од тоа моментално Волкот.Плус ви треба крило, а овој се курчи :)

Океј е тоа шо го викаш,али неможам да се сложам.Прво сум секад против ротирање,тоа е нешто што најмногу го мразам,второ Волкот е влезен у некојси филм и од вас ќе бара едно 120к плата и плус сигурно место во првиот тим и тоа како напаѓач.Значи не се задоволува со ротација глупости,една третина од меч играње како напаѓач.If you know what I mean :) Иначе,незнам зошто но мислам дека Волкот не е играч за вашата екипа.Ви треба класа крило,далеку е од тоа моментално Волкот.Плус ви треба крило, а овој се курчи :)
Е нема пара за класа крило :D Ако бара плата нека оди во Челзи. Таму Дедо Мраз ги исполнува желбите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom