Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Денеска појдов кај the_kop пред да почни натпреварот затоа победивме, инаку секогаш одам 15 та минута. Иначе 2 мин пред да го извај Лукас му викам со Лукас и Ален во тандем исто како без двајца играчи да играме, а овај ми јади бурек демек двајцата биле мн паметни без нив ке сме примале голој, ја држеле средината ......Го ваѓа Лукас по 5 мин паѓа гол , а по 10 водиме...... Е сега ако е маж ќе признај овде за сите да видат, дека сум поголем стручњак од него оти цел живот ме јади демек тој многу фудбал се разбирал, посебно англиско:pipi:
п.с Одвај го чекам моментот ко ќе се уиграт Шелви, Хендерсон, Кол, Даунинг, Керол а за Суарез ќе има ултиматум ќе додаваш и нема да промаршуваш или на клупа.

Денеска појдов кај the_kop пред да почни натпреварот затоа победивме, инаку секогаш одам 15 та минута. Иначе 2 мин пред да го извај Лукас му викам со Лукас и Ален во тандем исто како без двајца играчи да играме, а овај ми јади бурек демек двајцата биле мн паметни без нив ке сме примале голој, ја држеле средината ......Го ваѓа Лукас по 5 мин паѓа гол , а по 10 водиме...... Е сега ако е маж ќе признај овде за сите да видат, дека сум поголем стручњак од него оти цел живот ме јади демек тој многу фудбал се разбирал, посебно англиско:pipi:
п.с Одвај го чекам моментот ко ќе се уиграт Шелви, Хендерсон, Кол, Даунинг, Керол а за Суарез ќе има ултиматум ќе додаваш и нема да промаршуваш или на клупа.
Немат чанси :D
Па после нели се согласив и јас оти двајцата ако играат заедно меѓусебе се гушат оти се ист модел на играчи, и оти ако играат заедно ни треба офанзивен играч за врска кој ќе дава голови и асистира (а моментално тоа е Џерард кој не е во некоја форма), а кажи, кажи кој ти рече оти Диаме ќе ги прај сите проблеми денеска?:P
П.С. да идеше од лани пред да почнува утакмицата Кени уште менаџер на црвените ќе беше .....:D :D
--- надополнето: 10 декември 2012 во 00:36 ---
Абре Peja989 кај си да пишиш некое од твоите ВЕЛЕМАЈСТОРСКИ мислења, или пак велемајсторот на клупата денеска кажа се што требаше да се кажи? :P :D

Немат чанси :D
Па после нели се согласив и јас оти двајцата ако играат заедно меѓусебе се гушат оти се ист модел на играчи, и оти ако играат заедно ни треба офанзивен играч за врска кој ќе дава голови и асистира (а моментално тоа е Џерард кој не е во некоја форма), а кажи, кажи кој ти рече оти Диаме ќе ги прај сите проблеми денеска?:P
П.С. да идеше од лани пред да почнува утакмицата Кени уште менаџер на црвените ќе беше .....:D :D
--- надополнето: 10 декември 2012 во 00:36 ---
Абре Peja989 кај си да пишиш некое од твоите ВЕЛЕМАЈСТОРСКИ мислења, или пак велемајсторот на клупата денеска кажа се што требаше да се кажи? :P :D

Оти си баксуз секогаш ги гаѓаш тие од противниците, гледај нешто за нас погоди. И јави се ко ќе имаш доблест да признајш оти појке го разбирам фудбалов, односно за тебе сум Роџерс за фудбал.

ЧЕСТИТА ПОБЕДА НАРОДЕ! да се множат!
ауф, каков натпревар! :vozbud: одлична ТИМСКА, прес се, игра на ливерпул и екстра реализација. многу се плашев дека без суарез нема ни голот да го помирисаме, но после она вчера, сега се мислам дека суарез треба или да почни тимски да игра, или на клупа.

ЧЕСТИТА ПОБЕДА НАРОДЕ! да се множат!
ауф, каков натпревар! :vozbud: одлична ТИМСКА, прес се, игра на ливерпул и екстра реализација. многу се плашев дека без суарез нема ни голот да го помирисаме, но после она вчера, сега се мислам дека суарез треба или да почни тимски да игра, или на клупа.
Да не претеруваме сеа, овојпат извадивме жива глава без Суарез.... другпат нема... он сеуште ни е носителот на играта...

the_kop абе, добро сНе изваЈЛе.....м? :)

RickyLFC9 МЕ-РА-ЦИ...шо велиш? :)
Од натпревар во натпревар сме се подобри и подобри само не смееме да се сопниме против Вила и ФулХам :)
--- надополнето: 10 декември 2012 во 13:32 ---
Да не претеруваме сеа, овојпат извадивме жива глава без Суарез.... другпат нема... он сеуште ни е носителот на играта...
Да тој ни е носител на играта нема збор, ама веројатно сватија вчера оти не мора секоја акција да оди преку Суарез, вчера видовме оти и другите играчи знаат меѓусебе одлично да комбинираат и во отсуство на Суарез

Пу Пу Пу ајде доста фалење да не ги урочиме:)
Нека се фатат сите 3 пати за гз :)

Пу Пу Пу ајде доста фалење да не ги урочиме:)
Нека се фатат сите 3 пати за гз :)
Никој не ги фали, поточно никој не смее да ги величи ова е само почеток за да го поправиме очајниот старт ни требаат неколку победи со ред....

Од натпревар во натпревар сме се подобри и подобри само не смееме да се сопниме против Вила и ФулХам :)
1. Уште те лажат комунистите
2. Пијан си
3. Имаш талент за политичар да бидиш и се вежбаш сега со пропагирање на работа која не е точна :coffee:
Кое е од овие??? :icon_lol:
--- надополнето: 10 декември 2012 во 15:58 ---
Деструктивци колку сакаш ги има, лесно може да се најде тоа. Ја бев за Ласана Диара највише, али отиде на позајмица у Анжи. Ќе се најде некој асален како и да е. Бек ни треба еден универзален, т.е. по можност природно лев али да игра добро и десно, спротивно на Џонсон. За позицијата на Шахин т.е. ротација за Ален ми дојде едно име на памет коа размислував да го купиме него наместо да фрламе толку пари на Шахин, али никако да ми текне сеа кој беше...
На Холтби да не мислеше?? :coffee:
--- надополнето: 10 декември 2012 во 16:01 ---
Инаку би било интересно да ги купиме Стариџ и Волкот. Заедно со Суарез ќе имаме тројца напаѓачи кои играат и какo крила. Оттука има 6 комбинации во напаѓачката тројка :D
1. Суарез----Стариџ----Волкот
2. Суарез----Волкот----Стариџ
3. Волкот----Суарез----Стариџ
4. Волкот----Стариџ----Суарез
5. Стариџ----Суарез----Волкот
6. Стариџ----Волкот----Суарез

Со чести ротации противниците нема да знаат што ги снашло :icon_lol: Плус Борини и Стерлинг од клупа ќе ги имаме

Слабо се радува Велемајсторот :D
tumblr_mes4g58ogx1r1fq7do1_500.gif

Многу битен момент е дека по судиски грешки во досегашниот дел од сезоната сме скртени минумум 7 поени со кои моментално би биле 3-ти на табелата. Ептен слаб велемајсторот во воведната сезона :icon_lol:.

Слабо се радува Велемајсторот :D
Прегледај го приврзокот 54171

Многу битен момент е дека по судиски грешки во досегашниот дел од сезоната сме скртени минумум 7 поени со кои моментално би биле 3-ти на табелата. Ептен слаб велемајсторот во воведната сезона :icon_lol:.
Ама не сме :icon_lol: Требало да го предвиди тоа и да купи судии. Значи слаб е
--- надополнето: 10 декември 2012 во 17:22 ---
Бтв има некоја фаца која ме тера да го сакам без разлика колку и да се обидувам да го мразам. Ме разбра некој??? :rolleyes:

Ама не сме :icon_lol: Требало да го предвиди тоа и да купи судии. Значи слаб е
--- надополнето: 10 декември 2012 во 17:22 ---
Бтв има некоја фаца која ме тера да го сакам без разлика колку и да се обидувам да го мразам. Ме разбра некој??? :rolleyes:
Те разбрав, немаш фаца да го мразеш :D.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom