Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Среќа па се погодија денес камењава. Кол освен оваа и со Јанг Бојс нема друга добра утакмица. Кога и да влезеше беше очај. Хендерсон година уназад е очај. Секое чудо за две утакмици. Уште викам дека треба да се ослободиме дури е време и на негово место да земиме некој црнец за деструктивец

Ама не зборев само за денес, воопшто до сега измените му се наместо.

Ама не зборев само за денес, воопшто до сега измените му се наместо.
Кога како. Кол и Хендерсон сакам што помалку да ги гледам во игра. Денес ја свртеа ама затоа пак друг пат ќе не поебат. Тоа е нашиот проблем. Ќе игра некој слабо и кога ќе се решиме да го продаваме оп добра утакмица. Па ајде сите ѕвер е да му дајме шанса, има време........и пак по старо ќе почни. Па пак добра утакмица. Само ајде на овие нека им се крени цената нека поиграат уште еден месец и после да не ги гледам

Прекрасна победа, душата ми се врати на место и неделава и онака се осеќав комплетен во многу аспекти од мојот живот, а со победава едноставно ја крунисав мојата душевна спокојност. Инаку вака едно нешто што гледам никој да го истакне е како сите велат дека без Суарез не би биле ништо, ја исто сакам да додадам дека без тандемот Шкртел-Агер нашиов клуб би се распаднал и сега со КПР ќе се боревме за излез во втора лига. Овие двајца се најпотценетите играчи кои сме ги имале во последниве 5-6 сезони, нивниот удел во нашата игра ретко кој го истакнува, а сепак они ни се клучен столб кој не гради кон нови височини.

Честито победа Скаузери, сега не очекуваат стриктно натпревари во ПЛ и нигде на друго место заедно со Луис Суаерз во тимот, ги дочекуваме Вила па Фулам, па на Британиа против Стоук на боксинг деј, потоа ден пред Нова Година кај КПР, за во 2013 да ги дочекаме Сандерленд и на 13ти да свртиме на мегдан кај коњските говна. Во меѓувреме да сврземе некој трансфер, Борини да се врати и да оддржиме константна форма, бидејќи само 6 бода не делат од 4то место.

In Rodgers we trust! YNWA !!

Уффффффф конечна малку среќа и нас да не посака РЕДНО БЕШЕ !!! Ајде ова нека биде пресврт во сезоната. И сакам Кол да го гледам повеќе во тим, денеска фраерски една шанса и одма голче, токму тоа што ни треба.

Хендо почавме да го ругаме на форумов и се боље и боље игра:) Дај од утре Џерард и Стерлинг да ги фатиме малце па да дадат и тие некој гол:)
Зарем Џерард не дади гол денеска :sneaky::icon_lol: , иначе одлична победа да се крене самодовербата во тимот...

Ех да го имавме овој Фалкао ................кај ќе ни беше крајот :tapp:
Што е најтрагично да не ги фрлевме 40те милиони за Керол зимата, летото Фалкао како ништо го земавме. Ни плата голема бараше ( барем не толкава да не можиме да му ја дадеме) ни ЛШ.................ах Кени Кени :facepalm:

Енрике ќе му пројде ко на кутре, не му ни било ништо само ептен мало истегнување и на време бил повлечен, а Лукас бил изваден разбирливо заради замор. Значи двајцата ќе бидат спремни за со Вила у сабота (која бај д веј нема да ја има на СК).

А овој Диаме е тој што беше во Виган што не го зедовме како слободен. Ех каква замена за Лукас ќе беше. Токмаци сме со ова трансфериве. Какви играчи имаме испуштено :tapp:
--- надополнето: 9 декември 2012 во 22:09 ---
А овој Кавани пак, пичка ли си му мајчина негова кога и да го гледам топката не можи да ја фати. А ќе прекинам да го гледам, дава гол. Па не знам кога последен пат сум го видел да дај гол. Цело прво го гледав вечерва - ништо. А прекинав ете го. Да не им текнало на нашиве да го земат :coffee: Оти гол нема да дај. Или ќе треба да прекинам Ливерпул да го гледам за да дава голови :tapp:

А овој Диаме е тој што беше во Виган што не го зедовме како слободен. Ех каква замена за Лукас ќе беше. Токмаци сме со ова трансфериве. Какви играчи имаме испуштено :tapp:
Диаме Кени по крајот на сезоната одма се нафати да го носи кај нас, али се стави крај на преговорите коа го отпуштија...

Колку прекрасна победа денес, редно беше да победиме во изедначена утакмица во која не ствараме по 10 шанси за 1 гол....
Првиот гол беше индивудаелн одличен гол на Џонџо, вториот беше баш она што треба да го играме одличен пас на Стерлинг, и феноменален финиш на Кол.....
И на крај мора да се пофалат двете измени на Роџерс....Кол и Хендо....се подобруваме само не треба да се креваме многу оти уште ништо не сме направиле не чека долг пат, мора да ги добиеме Вила и Фулам на Енфилд инаку џабе сме ги добиле чеканиве.....сепак почнуваме да се движиме во права насока......

ОООО за победава!!! одмана неам видено да напрајме пресвет на еден меч... конечно еднаш и ние да малерот да го потепаме .... ојме сега сереијата почна :) ... морам да кажам браво за Велемајсторот ги погоди денес ги погоди измените Џо Кол и Хедно го свртија натпреваров. Следна уткмица со Вила дома усте една победа YNWA
Rosemberg 2 од 5 ти реков да ме слушаш :cool:

ОООО за победава!!! одмана неам видено да напрајме пресвет на еден меч... конечно еднаш и ние да малерот да го потепаме .... ојме сега сереијата почна :) ... морам да кажам браво за Велемајсторот ги погоди денес ги погоди измените Џо Кол и Хедно го свртија натпреваров. Следна уткмица со Вила дома усте една победа YNWA
Rosemberg 2 од 5 ти реков да ме слушаш :cool:
Ај да видиме. Со Вила можи ќе поминиме ама со Фулам ќе биди пеколно тешко.
--- надополнето: 9 декември 2012 во 23:11 ---
Ама крило и шпиц фалат. Плус нели ако треба лев бек и деструктивец па и Шахин да се откупи многу пари ќе требаат упм. Шахин не знам ни дали ќе се откупи. Во слаба форма е а еве ако почни со повреди пак поарно да го вратиме назад. За крила ако се можи Волкот да се земи работа ќе се заврши. Шпиц абер немам кој би можел да биди, а за бек и деструктивец ќе мора да се намачи Роџерс да ископа од некаде за безпари

Ај да видиме. Со Вила можи ќе поминиме ама со Фулам ќе биди пеколно тешко.
Јас од ко дојдов во фан клубов не знајме за пораз :) сеа не си одам од овде и да ме бркате :pos:

Ама крило и шпиц фалат. Плус нели ако треба лев бек и деструктивец па и Шахин да се откупи многу пари ќе требаат упм. Шахин не знам ни дали ќе се откупи. Во слаба форма е а еве ако почни со повреди пак поарно да го вратиме назад. За крила ако се можи Волкот да се земи работа ќе се заврши. Шпиц абер немам кој би можел да биди, а за бек и деструктивец ќе мора да се намачи Роџерс да ископа од некаде за безпари
Деструктивци колку сакаш ги има, лесно може да се најде тоа. Ја бев за Ласана Диара највише, али отиде на позајмица у Анжи. Ќе се најде некој асален како и да е. Бек ни треба еден универзален, т.е. по можност природно лев али да игра добро и десно, спротивно на Џонсон. За позицијата на Шахин т.е. ротација за Ален ми дојде едно име на памет коа размислував да го купиме него наместо да фрламе толку пари на Шахин, али никако да ми текне сеа кој беше...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom