Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Нека даат гол овие Анжи пичка им матер нивна дагестанска :mad:
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 19:38 ---
Добро е водат глаучиве. Сега а тепале а нерешено исто ми е само ние да тепаме. Со победа одиме во 1/16 финале
Едит водат 2-0 со црвен за Удинезе. Сега дефинитивно сами ќе си го кроиме пласманот понатаму.

Нека даат гол овие Анжи пичка им матер нивна дагестанска :mad:
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 19:38 ---
Добро е водат глаучиве. Сега а тепале а нерешено исто ми е само ние да тепаме. Со победа одиме во 1/16 финале
Едит водат 2-0 со црвен за Удинезе. Сега дефинитивно сами ќе си го кроиме пласманот понатаму.
По мое најарно ќе беше Х да завршеше....оти вака мали шанси ќе имаме за 1во место.....

До твоиве прогнози можи е, па Ливерпул ќе тргни со победи....
Едно прашање-Има за тебе некој во екипава кој не е за во АУТ? :D

Даунинг, Хендерсон, Енрике, Кели, Шахин и Агер. :D

Official team vs Young Boys
Reina, Wisdom, Downing, Carragher, Skrtel, Suso, Sahin, Henderson, Assaidi, Cole, Shelvey.
Subs: Jones, Enrique, Gerrard, Coates, Sterling, Allen, Suarez

Спремајте се за пцуење, Џо Кол е во стартниот состав. :tapp:

Ај и вас да ве видиме, али вршете си убаво работата пошто имаше некој исто шо рекламираше фан пејџ пред почетокот на сезоната, се приклучив, и одма по првата утакмица со ВБА почнаа трици на велико да јадат, па ги опцујав и си мавнав unlike :rolleyes:

Btw те знам тебе од друг форум :)
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 20:06 ---
Спремајте се за пцуење, Џо Кол е во стартниот состав. :tapp:
А шо ти не ми веруваше вчера коа пишав? o_O

Ај и вас да ве видиме, али вршете си убаво работата пошто имаше некој исто шо рекламираше фан пејџ пред почетокот на сезоната, се приклучив, и одма по првата утакмица со ВБА почнаа трици на велико да јадат, па ги опцујав и си мавнав unlike :rolleyes:

Де бе па и ти, не се навикна на многу бурек јадење од ЕДЕН друг член во фан клубов минатата недела? :)

Сметав дека Бренди ќе се поднапие и ќе си рече: Добро бе јас будала ли сум Џо Кол да го играм прва постава?!

Де бе па и ти, не се навикна на многу бурек јадење од ЕДЕН друг член во фан клубов минатата недела? :)
Не, не, друга околност беше ова. Коа на некој фан клуб админот почнува да јаде трици ептен ми е неподносливо. Тоа више не е искажување на свое мислење туку ширење пропаганда против Ливерпул. Такви анти-ливерпул, необјективни и ненеутрални постови од страна на водич на фан-пејџ нејќам да читам...

Не, не, друга околност беше ова. Коа на некој фан клуб админот почнува да јаде трици ептен ми е неподносливо. Тоа више не е искажување на свое мислење туку ширење пропаганда против Ливерпул. Такви анти-ливерпул, необјективни и ненеутрални постови од страна на водич на фан-пејџ нејќам да читам...

Que paso? :unsure:

Не знам точно како беше, али откако го јадевме 3-0 од ВБА, после утакмицата пиша некој админ нешто како "Срамота, сезоната на Ливерпул завршува уште пред да започне". Ја уште толку натангиран од поразот во првото коло, црвениот на Агер, пеналот од Шкртел што не требаше да биде досуден коа го прочитав тоа се напиздив доволно за цела сезона. Затоа сеа си ги пратам само Macedonian Reds и И Јас Сум Ливерпул YNWA. И првите имаат некои недостатоци али бар не се до толку удрени. Зборам за админите, не за членовите, членовите друга приказна се :D

Нема шанси да ме знаеш.. :pos:

Голата лејка игра напаѓач или така мене ми се чини ????:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom