Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Не знам од кај наоѓате мотивација да го оправдувате Велемајсторот. Ај, бев будала летоска, немав „докази“ за неговата величественост. Ама сега, кога Ливерпул е СМЕШЕН тим, пак?

Не треба да му се даде време. Што не му се даде на Кени? А на Хоџсон? А на Улие до денеска да беше тренер?
Што пак Велемајсторот заслужи да биде „почекан“? Со што?

Издвојте бар една позитивна работа во „Велемајсторскиот Ливерпул“ (а.к.а. циркуз тим), па ќе искалкулираме дали му е потребно време.

Некој кој покажува бар нешто, заслужува време. Кога ќе видиш дека нешто, бар нешто се прави, дај му време. Ама кога гледаш дека се мрда од мртва точка, ама наназад, треба уште време да му се даде?

Не сте свесни дека со победи над мизерни тимови славиме ко да сме тепале тим ко City.

Сполај му на Господа што Суарез, во моментов е најдобриот играч на Островот (и пошироко), инаку ќе го јадеше црната на Ливерпул, а ние ќе му дававме уште кредити на Велемајсторот. Оти? Оти така, му требало време.

Памтам дека и Герет Саутгејт бараше трпение од Мидлсбро, дур го градел тимот. Толку добро го изгради, што се зациментира во втора лига долги години.

И за крај... На Ливерпул никогаш нема да му простам за тоа што го избркаа Далглиш, и второ, со тоа што самиот се понижи (тимот) што го најави Роџерс како бил помошник на Мурињо. Фактички, од бркањето на Далглиш до денес (освен кога играме со ManUre и Everton, за мене се е сеедно). До толку Liverpool broke my heart со потезите во оваа 2012 година.

Но, јас размислувам трезвено кога зборувам за Роџерс.
Тој можеби е млад и перспективен.

Јас се кладам дека Роџерс дава душа за Ливерпул, години би дал од животот да го направи силен пак.
Ама нема да биде, не во скоро време. Not like this.
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 17:48 ---

Рака на срце, самиот Бенитез при крајот на својата ера, уништи све што изградил. Кени посебно, начека рушевини, и требаше да изгради тим... одново.
Пак јас и ти во дискусија за Велемајсторот, малку ни беше минатата Сабота.....
Причина зошто да му се даде време? Оти во последниве 10тина утакмици играме се подобро и подобро и играчите конечно сваќаат што треба да играат (дури и Карагер и Џерард почна солидно да играат тики-така), а и биди реален не Бенитез, Св.Бенитез да дојдеше летово џабе ќе беше тимот ни е за нигде а за тоа не е крив Тома Соер (овај Брендан).....Кајт,Макси и Белами САМИТЕ сакаа да си одат Велемајсторот неможеше ништо, Керол воопшто не се вклопуваше во неговата филозофија (тој не се вклопува во никоја, по мое тој е најпромашениот трансфер во историјата на ПЛ, секако по тој на Торес), и му беше ветено оти ќе се купи барем 1 напаѓач.....

Досега ќе ги имавме поминато пола од биологија...:icon_mrgr:

А да, добро што ме потсети КОП-от, со репликата подоле...Кајт сам побарал да си иде поради односот на Кени према него. Белами семејни причини, Макси не знам зошто, ама и да останеше...ништо специјално...рајт?

П.С. Биологија...пре би рекол туризам:ROFLMAO:

А да, добро што ме потсети КОП-от, со репликата подоле...Кајт сам побарал да си иде поради односот на Кени према него. Белами семејни причини, Макси не знам зошто, ама и да останеше...ништо специјално...рајт?

П.С. Биологија...пре би рекол туризам:ROFLMAO:

Не ги коментирам заминувањата. Овој Ливерпул, според квалитет гледано, би требало да е појак од тој лани. Друг е муабетот, Велемајсторски... :D

П.С. Ти оди на туризам, јас по биологиине пијам кафе, од утро до... дур не им се смачам...:icon_mrgr::icon_lol:

Не ги коментирам заминувањата. Овој Ливерпул, според квалитет гледано, би требало да е појак од тој лани. Друг е муабетот, Велемајсторски... :D

П.С. Ти оди на туризам, јас по биологиине пијам кафе, од утро до... дур не им се смачам...:icon_mrgr::icon_lol:

Коментирај ги како доказ дека Роџерс не само што доби поослабен тим за разлика од Роџерс, туку доби и 3-4 флопови на годината во својот тим, плус му се врати и Кол.....ужаснотии. Со таков тим, ќе го повторам муабетот, не Роџерс, не Бенитез.....Гвардиола и Мурињо да седнат на клупа, не не оправаат за брзо време :)

П.С. Јас на туризам, каде иначе на друго место...ионака за месец и нешто почнувам со студии, нАли? :) Е сега, може и на биолоЃија, само за муабети...што да не, нАли? :)

Коментирај ги како доказ дека Роџерс не само што доби поослабен тим за разлика од Роџерс, туку доби и 3-4 флопови на годината во својот тим, плус му се врати и Кол.....ужаснотии. Со таков тим, ќе го повторам муабетот, не Роџерс, не Бенитез.....Гвардиола и Мурињо да седнат на клупа, не не оправаат за брзо време :)

П.С. Јас на туризам, каде иначе на друго место...ионака за месец и нешто почнувам со студии, нАли? :) Е сега, може и на биолоЃија, само за муабети...што да не, нАли? :)

Не гледај така. Роџерс за разлика од Кени го има Суарез во тимот. :D

П.С. Abe kako само на муабет?

ЗНАЈШ ШО ПАРЧИЊА ИМАТ НА БИОЛОГИЈА? :mad:

:icon_mrgr:

Не гледај така. Роџерс за разлика од Кени го има Суарез во тимот. :D

П.С. Abe kako само на муабет?

ЗНАЈШ ШО ПАРЧИЊА ИМАТ НА БИОЛОГИЈА? :mad:

:icon_mrgr:

Чекај, чекај...како тргнал може исто и Роџерс да го нема :) Абе знаеш ти дека го бива Роџерс и дека е правиот човек за ЛФЦ, само што душа ради Кени не ти дава да признаеш, знам јас, знам :ROFLMAO:

Шо парчиња има, море....пушти некое по пораче, да видиме...да ги почастиме очињава. Онаа туризмологон уште не напраЈ ФАСЕБООК? :X3:

Чекај, чекај...како тргнал може исто и Роџерс да го нема :) Абе знаеш ти дека го бива Роџерс и дека е правиот човек за ЛФЦ, само што душа ради Кени не ти дава да признаеш, знам јас, знам :ROFLMAO:

Шо парчиња има, море....пушти некое по пораче, да видиме...да ги почастиме очињава. Онаа туризмологон уште не напраЈ ФАСЕБООК? :X3:
И јас се согласувам, гарант е ова во прашање.....
Пометна Ериков да стани биолог во последно време :D

Признавам, Роџерс е правиот човек за Ливерпул.
http://en.wikipedia.org/wiki/Liverpool_F.C._(Montevideo)

Парчиња имат на биологија, но кога ќе се работит за парчиња на биологија, р'жам ко пес за коска...:icon_lol:

П.С. Немат уште Vaцебуок

R.R.S. Абе да видиш пред некој ден, 20 души на тетраткине за колоквиум имаа напишано Liverpool, Liverpool the best, YNWA, Istanbul 2005 и др.

:icon_lol:

Дај пуштете некој линк за вечер (за утакмицава мислев :D ) а ти Eric J. Biafranić ќе гледаш на стрим на таа машината 256 рамска? :D :D

Дај пуштете некој линк за вечер (за утакмицава мислев :D ) а ти Eric J. Biafranić ќе гледаш на стрим на таа машината 256 рамска? :D :D

Aj, aj... ќе ви'иш убо. Aбе, не се сите толку добро технолошки потковани ко тебе. :D

Јас пустиот, на еден таб работам. Уш еден, ојде прудолу пецево. Ке барам стрим, ама знајш.. точен резултат

3 - 3............:icon_mrgr:

Признавам, Роџерс е правиот човек за Ливерпул.
http://en.wikipedia.org/wiki/Liverpool_F.C._(Montevideo)

Парчиња имат на биологија, но кога ќе се работит за парчиња на биологија, р'жам ко пес за коска...:icon_lol:

П.С. Немат уште Vaцебуок

R.R.S. Абе да видиш пред некој ден, 20 души на тетраткине за колоквиум имаа напишано Liverpool, Liverpool the best, YNWA, Istanbul 2005 и др.

:icon_lol:

ОООоооо заебан ти, заебан тиП си ти, ајде ајде...си еал векот орицки, најш? :)

П.С. Натерај ја да напрај вејсМук....те бива за убедување...пола фан клуб го натера да мисли дека Роџерс не го биваТ :ROFLMAO:

Ш.Ш.С. Кој тоа има напишано така, има девојчиња некои, м? :)

ОООоооо заебан ти, заебан тиП си ти, ајде ајде...си еал векот орицки, најш? :)

П.С. Натерај ја да напрај вејсМук....те бива за убедување...пола фан клуб го натера да мисли дека Роџерс не го биваТ :ROFLMAO:

Ш.Ш.С. Кој тоа има напишано така, има девојчиња некои, м? :)
Немора Фејсбук, можи и профил на кајгана:D.....ама да не стави слика од Велемајсторот оти професоров ќе ја откачи :D

Немора Фејсбук, можи и профил на кајгана:D.....ама да не стави слика од Велемајсторот оти професоров ќе ја откачи :D

Не бе, каква кајгана....ќе се меша таму во небитни теми. Доста е вејзљук, за муабет4е, слики4е...трте-мрте :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom