Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
zamenaaaaa.png
seeeeee.png
HALF_TME.png

Сусо и Асаиди :cuc::cuc::cuc:
Шелви утакмицава е :vozbud: Ако продолжи вака ќе го биди
Кол исто така е добар
Хендерсон?? Нема да излези од него фудбалер па не знам шо да е

Колега те гледам објавуваш разни работи за Ливерпул, би ти предложил, ако си слободен и ако не ти е мака кога ќе можиш да објавуваш некој работи за Ливерпул, како интервјуа и некој сл работи?
--- надополнето: 22 ноември 2012 во 21:56 ---
Кол исто така е добар
Јас уште од порано реков, тој најдобро игра десен бек

Кол исто така е добар

Не можам ниедно вакво еуфорично мислење напишано тука нити коментар на фб да ти го земам за релевантно. Стално си прееуфоричен и или пцуеш или величиш. Ме мрзи да ти барам коментари од играта со Удинезе мислам дека беше, како од Шелви нема да биди играч и дека е лејка...нешто слично.

Од денес ќе коментираш минимум 6 часа после утакмица. :ROFLMAO:

the_kop
Колега те гледам објавуваш разни работи за Ливерпул, би ти предложил, ако си слободен и ако не ти е мака кога ќе можиш да објавуваш некој работи за Ливерпул, како интервјуа и некој сл работи?

Не е никаков проблем !!

Не можам ниедно вакво еуфорично мислење напишано тука нити коментар на фб да ти го земам за релевантно. Стално си прееуфоричен и или пцуеш или величиш. Ме мрзи да ти барам коментари од играта со Удинезе мислам дека беше, како од Шелви нема да биди играч и дека е лејка...нешто слично.

Од денес ќе коментираш минимум 6 часа после утакмица. :ROFLMAO:
Не си ме разбрал
Ајде одново ќе пробам. Сусо и Асаиди се топ. Ова важи за стално. Шелви утакмицава е добар. Ако продолжи вака можи да го биди. Со Анжи беше после поразот реков дека има мали шанси да биди играч. И си стојам на тоа. Ама сега е добар. Кол исто на утакмицава е добар. Али дека Кол како Кол е добар - тоа ќе го речам ако изигра 20 вакви утакмици во серија. Хендерсон дефинитивно е глауч. Еве сега гол примаме заради него а кривица има и Роџерс шо не го стави Енрике лево а Даунинг да оди десно барем навикнат е како бек.

хахаха Брендан гарант сакаше Кол да го извади...

Токму така, ах бе велемајсторе :) среќа наша што не почна да мафта две минути порано :)

Браво за Џо Кол (y) Сеа нека пазат ВОЛФИ да не им бапне некој гол со глава у судиско продолжение...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom