- Член од
- 9 април 2009
- Мислења
- 3.183
- Поени од реакции
- 3.830
нема потреба за нервоза. роџерс заслужува шанса, барем до кај февруар-март, особено ако се донеси нов напаѓач!Знам дека не го бркаат затоа и се нервирам![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
нема потреба за нервоза. роџерс заслужува шанса, барем до кај февруар-март, особено ако се донеси нов напаѓач!Знам дека не го бркаат затоа и се нервирам![]()
Ако се донеси. Ако не се донеси со самото затворање на трансфер пазарот на 1ви Февруари нека го отпуштат.нема потреба за нервоза. роџерс заслужува шанса, барем до кај февруар-март, особено ако се донеси нов напаѓач!
http://www1.skysports.com/football/...s-has-credited-the-board-for-showing-patience
Ова лиглево само ги фали сите,те фановите,те играчите,те управата..
Шала на страна, не верувам дека Рафа би се навратил од кај нас да зема играчи.
Богами да ни буфнат шпекулации за Агер пак ќе ни се заклати под нозе...Му спотребале...
Ич не се секирај, ќе најде Велемајсторот и за тоа лек. Ќе земе некој „талент“ од Свонси.Богами да ни буфнат шпекулации за Агер пак ќе ни се заклати под нозе...
Јас не жалам. Кени заслужи отказ и крај.Џабе (ќе бидам најкултурен што можам) јадете нешто (одберете сами, што сакате) за Роџерс. Сите ова го зборите не зошто е тој лош менаџер, туку од проста причина што жалите по Кени.
И јас жалам по Кени, ама ниеднаш не сум рекол лошо за Роџерс. Не сфакам на која основа е хејтањетоЏабе (ќе бидам најкултурен што можам) јадете нешто (одберете сами, што сакате) за Роџерс. Сите ова го зборите не зошто е тој лош менаџер, туку од проста причина што жалите по Кени.
Јас не жалам. Кени заслужи отказ и крај.
Само требаше Рафа да го вратиме. Ама ај нека биди сега се стори. Иако влечи некои глупави потези ќе почекам да видам што ќе купи на зима па ќе кажам мислење дали треба да остани
И јас жалам по Кени, ама ниеднаш не сум рекол лошо за Роџерс. Не сфакам на која основа е хејтањето. Ко тој да е виновен шо газдите го донесоа.
И јас жалам по Кени, ама ниеднаш не сум рекол лошо за Роџерс. Не сфакам на која основа е хејтањето. Ко тој да е виновен шо газдите го донесоа.
Незнам дали ги гледаше подготовките ама на таа позиција кога играше Адам топката неможевме да ја префрлиме до центарот, незнам дали разбираш ама таа позиција е една од најбитните во фудбалот и иако изгледа многу лесно да ја играш верувај воопшто не е (си знам по себе, јас играв на таа позиција)Брат,реално Роџерс не е лош тренер и јас претерувам.Човекот нема пораз со ваков шугав тим 7-8 натпревари во ПЛ што е за поздрав НО јас после 2-3 неуспешни години очекував и очекувам инстант резултат т.е враќање во ЛШ бидејќи тамо се парите.
Мене нервозата ми доаѓа од друга страна а тоа е барањето и атакувањето на подобрување а работење на спротивното.
1.Подобрувањата почнаа со Кени,човекот до некаде го смени менталитетот.. тие играчи играа 2 финалиња(со никаква форма на Суарез и на Керол)
2. Сакаат подобрување а ги продаваат Макси и Кајт кој се универзалци,може да играат на 3-4 различни позиции и да донесат добри резултати за тимот.Башка што последните 2-3 години се меѓу првите стрелци во ЛФЦ.На нивно место ми го унапредуваат Сусо кој е фантастичен играч АЛИ е премлад за да го пуштат да изгори(нема дадено гол ни асистирал) за разлика од Кајт и Макси кои сигурно ќе имаат некаков реализиторски придонес.
3. Го бркаат Кени,го имаат Рафа слободен а го зимаат Роџерс = сам себе убијал.
Проектот на Рафа е испробан ,веќе успеал исто и на Кени.Која беше поентата да земеш млад тренер за кој реално никој ништо не знае??
4.Околу Роџерс ,јас на велемајсторот најмногу му замерувам што со 30м место да купи тоа што од авион се гледа( а тоа е спич) он го позајмува Керол,продава Кајт и го купува Алан = лудост.
15м фрлени у ветер.Рафа првата сезона кога дојде ги донесе Гарсија и Алонсо( двајцата кои можат да придонесат во нападот)
Кени ги донесе(Суарез,Керол,Даунинг,Адам) сите можеа да придонесат во нападот.А Роџо ми купува пасер,човек кој додава на 2 метри и е некорисен во напад ,човекот не поминува средина..-Нелогично.
Е тука ми лежи целата фрустрација бар околу способноста на Роџо и на цела оваа гарнитура. Затоа сакам брзи промени за да не заглавиме подлабоко од што сме.