Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Маре, маре... шо ќе беше велемајсторизам собран во велемајсторот. Ај, ти вервам, чекам да видам кај ќе не однесит Валволинмајсторот, пред да дојт Каранка :D
Кога видов оти имам известување си реков: Гарант е ова Биафран, сигурно ќе јади бурек за постот шо го имам пишано за велемајсорот...:D :D
--- надополнето: 18 ноември 2012 во 22:09 ---
Епа добро 7-8 милиони за црнец шо дава голови не би било многу, иако мора да се земе у обзир како порано за 3 златника шиткале робови па тие дури и готвеле, чистеле и работеле :D Такада овој за толку ако доаѓа бољи да има некои скриени таленти.

Иначе мене не ме бендисува многу Инс. Мислам дека е бајаги преценет.
Vrednost reprezentativca Obale Slonovače procenjuje se na oko deset miliona evra, a ugovor ga sa Viteseom veže do 2015. godine.

Е како знам да ја проценам вредноста на играч...:D

Не се палете за Инс, изгледа не сака вракање на Енфилд :icon_lol:. Мене ич не ми е по кеф но ќе ми биде мерак да го вратиме бидејки Гејнајтед сакат да го земат. При евентуален негов транфер 35% од парите изгледа ќе дојдат кај нас :D .
За зимата Хунтелар е печен и подлучен за кај нас :).

Играчиште ќе биде Инс џуниор....огромна грешка на Кени што го пушти....сега би не коштал околу 5мил фунти (n)

Rosemberg не ми го клокоткај

За која цена отприлика би било црнчето?
Е па слушам и Челзи можеле да го побараат ако не го донеселе Фалкао. Ќе му рипни цената така да едно 15 милиони и наш е. Ионака не се пазариме ние туку одма преплаќаме :icon_lol:
--- надополнето: 18 ноември 2012 во 22:23 ---
Маре, маре... шо ќе беше велемајсторизам собран во велемајсторот. Ај, ти вервам, чекам да видам кај ќе не однесит Валволинмајсторот, пред да дојт Каранка :D

:pos::pos::pos::pos::pos:
--- надополнето: 18 ноември 2012 во 22:24 ---
Играчиште ќе биде Инс џуниор....огромна грешка на Кени што го пушти....сега би не коштал околу 5мил фунти (n)

Rosemberg не ми го клокоткај
Шо да не ти клокоткам бе??

Шо да не ти клокоткам бе??

ПенисоФ:X3:
--- надополнето: 18 ноември 2012 во 22:31 ---
И јас вчера, дур ти љубоморев на новиот сат и новиот телефон, ти ја кажав мојата дефиниција за Велемајсторот: најпаметни му се потезите што не ги прави! :icon_lol:

Мора да те клаааааааааааааам во потпис :pos:

Имаш ли?? Јас слушнав дека си направил операција и си станал девојче :X3:
--- надополнето: 18 ноември 2012 во 23:26 ---
Море Peja989 ај да ги закопаме секирите и да склучиме примирје!?? Кој ќе го прекрши, трибуналот од фан клубов ќе му суди и ќе му одреди казна :icon_lol:

Ај сеа не замарајте, секад умира активноста у фан клубов коа ќе почнете со вашиве препуцавања... don't kill the activity dude...

а розо ако толку се чаталиш не се пичкај и дои у скопје да гледаме некоја утакмица заедно и успут да се упознаеш со екипата и твојот антагонист.

:)

Имаш ли?? Јас слушнав дека си направил операција и си станал девојче :X3:

Ептен за Ливерпул си и те сакам (како и сите Скаузери, нАли), иначе во друг случај би ти реплицирал со "Прашај ја.....ќе ти потврди" :X3:
--- надополнето: 18 ноември 2012 во 23:28 ---
Море Peja989 ај да ги закопаме секирите и да склучиме примирје!?? Кој ќе го прекрши, трибуналот од фан клубов ќе му суди и ќе му одреди казна :icon_lol:

Опуштено бе, јас еве ќе те прогласам тебе за почесен победник во нашиов двобој...нема мака (y)

Ептен за Ливерпул си и те сакам (како и сите Скаузери, нАли), иначе во друг случај би ти реплицирал со "Прашај ја.....ќе ти потврди" :X3:
Низок удар :cenzura: Навистина си станал девојче

ПенисоФ:X3:
--- надополнето: 18 ноември 2012 во 22:31 ---

Мора да те клаааааааааааааам во потпис :pos:
Јас му имам кажано на Eric J. Biafranić на кајганава тој е баш како Суарез во ПЛ....го сакаат само навивачите на Ливерпул....:D :D
Добар виц би бил:Која е сличноста меѓу Биафран и Суарез? Двајцата ги сакаат само навивачите на Ливерпул :D :D :D

Јас му имам кажано на Eric J. Biafranić на кајганава тој е баш како Суарез во ПЛ....го сакаат само навивачите на Ливерпул....:D :D
Добар виц би бил:Која е сличноста меѓу Биафран и Суарез? Двајцата ги сакаат само навивачите на Ливерпул :D :D :D
Уште да ни играше професорот како него :D

Ај сеа не замарајте, секад умира активноста у фан клубов коа ќе почнете со вашиве препуцавања... don't kill the activity dude...

а розо ако толку се чаталиш не се пичкај и дои у скопје да гледаме некоја утакмица заедно и успут да се упознаеш со екипата и твојот антагонист.

:)
Дојден сум јас 2 пати за пресметка ама слабо противници. Бегате ли, се криете ли, случајност е, што е не знам, ама штама е некако

Тва за мен важе. На сите сам и трн у окото :D.

Дојден сум јас 2 пати за пресметка ама слабо противници. Бегате ли, се криете ли, случајност е, што е не знам, ама штама е некако
Не сум те видел да се најавиш дека доаѓаш откако сум на кајганава. Глеј у блиска иднина дојди, таман си собравме екипа за гледање :)

Не сум те видел да се најавиш дека доаѓаш откако сум на кајганава. Глеј у блиска иднина дојди, таман си собравме екипа за гледање :)
Шо???? Се најавив за роденденот твој ама те снема тогаш. И ти каков пријател си, а дојди за частење ќе те снема :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom