Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Па дали тоа јас гледам промени во Ливерпул?!?!:)Дали тоа Роџо се свестил дека не е во Барселона и почнал да игра друга формација.. АЛЕЛУЈА !!!

Конечно ја игра најдобрата можна формација некогаш измислена.. 3-5-2 или 5-3-2 кој како милува.

БРАВО БРАВО !!
Кај ја виде таа формација вчера жити све... ја глеаше утакмицата?

Ѕвер :cuc:
21903_448524038539850_28134861_n.png

Кај ја виде таа формација вчера жити све... ја глеаше утакмицата?

Утакмицата не ја гледав али го видов првиот состав.. Енрике идеше напред- назад(од тоа што можев да видам од видеата)..

Утакмицата не ја гледав али го видов првиот состав.. Енрике идеше напред- назад(од тоа што можев да видам од видеата)..
4-3-3 беше формацијата, Енрике играше крило :)

Немаше никаква 3-5-2 нити 5-3-2. Си игравме поштено 4-3-3
Само нареден пат сакам Асаиди да го видам во тим. Глен десно Енрике лево и мислам дека ќе биди добро.
За нови напаѓачи се шпекулираат Хунтелар, Јилмаз а покрај овие сега излегоа и Роси и Вилфред Бони. Последниов е црнчуга од Брегот на слоновата коска што многу ќе ги израдува RickyLFC9 и the_kop . За Витесе мислам дека игра. А и фаца име има :ROFLMAO:
Peja989 Ај не ме нервирај. На мечот од Ацета ќе те обесам. Замисли обесен на меч од Аце на коњ кој пак стои на фонтана. Туристичка атракција ќе бидиш (y)

Btw ми се допаѓа ова у Росемберг стил. Се почесто го употребувате. Се чуствувам како основоположник на нешто важно, макар тоа било и стил на пцуење :pos:

Море дете, немаме тука кумановац у Фан клубов. Да имавме ќе видиш што е пцување (ко што викав кумановци). Две страни постови ќе читавме пцовки за еден промашен гол.
Ако знаете некој кумановац за Ливерпул што навива речете му да дојде тука.

Море дете, немаме тука кумановац у Фан клубов. Да имавме ќе видиш што е пцување (ко што викав кумановци). Две страни постови ќе читавме пцовки за еден промашен гол.
Ако знаете некој кумановац за Ливерпул што навива речете му да дојде тука.
Јас и да знам сигурно нема да го поканам овде. Не сакам да ме засени :sneaky::icon_lol:

Видов вчера, штета. И за него, и за иднината на Ливерпул. Ќе мора сега Велемајсторот да се насочи кон... Сидвел можеби?! :D
Не не, МекАртур ќе биди првото засилување јас мислам...ама како што ти кажав, ако велемајсторот реши Кара да игра во напад тој ќе биди играч утакмице, никогаш не греши....добро не баш никогаш :D
--- надополнето: 18 ноември 2012 во 21:01 ---
Само нареден пат сакам Асаиди да го видам во тим. Глен десно Енрике лево и мислам дека ќе биди добро.
За нови напаѓачи се шпекулираат Хунтелар, Јилмаз а покрај овие сега излегоа и Роси и Вилфред Бони. Последниов е црнчуга од Брегот на слоновата коска што многу ќе ги израдува RickyLFC9 и the_kop . За Витесе мислам дека игра. А и фаца име има :ROFLMAO:
Peja989 Ај не ме нервирај. На мечот од Ацета ќе те обесам. Замисли обесен на меч од Аце на коњ кој пак стои на фонтана. Туристичка атракција ќе бидиш (y)
Баш ова им го кажував на рики и професоров...оти Роџ воведе неколку црнци во тимот кои му беа неопходни на Ливерпул и ако донесе уште еден ќе биди супер....го имам гледано овај добар е плус ќе добиеме црнечка снага во форот која ни е неопходна

Не не, МекАртур ќе биди првото засилување јас мислам...ама како што ти кажав, ако велемајсторот реши Кара да игра во напад тој ќе биди играч утакмице, никогаш не греши....добро не баш никогаш :D

И јас вчера, дур ти љубоморев на новиот сат и новиот телефон, ти ја кажав мојата дефиниција за Велемајсторот: најпаметни му се потезите што не ги прави! :icon_lol:

За која цена отприлика би било црнчето?

За која цена отприлика би било црнчето?
Еми по мое отприлика повеќе од 7-8 м фунти не би требало, а гледам се шушка за Инс....ме бендисува детето многу добро игра

Еми по мое отприлика повеќе од 7-8 м фунти не би требало, а гледам се шушка за Инс....ме бендисува детето многу добро игра
Епа добро 7-8 милиони за црнец шо дава голови не би било многу, иако мора да се земе у обзир како порано за 3 златника шиткале робови па тие дури и готвеле, чистеле и работеле :D Такада овој за толку ако доаѓа бољи да има некои скриени таленти.

Иначе мене не ме бендисува многу Инс. Мислам дека е бајаги преценет.

Нејќам Инсовци на Енфилд anymore...:icon_mrgr:

http://www.liverpoolfc.com/news/latest-news/rodgers-explains-tactical-change
Роџерс објасни зошто го смени Сусо пред полувреме....шала на страна, Роџерс поседува многу тактички вештини и тактички изненадувања

Маре, маре... шо ќе беше велемајсторизам собран во велемајсторот. Ај, ти вервам, чекам да видам кај ќе не однесит Валволинмајсторот, пред да дојт Каранка :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom