Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Извинете што ви се убацувам али овој Јилмаз е ко Енди Керол. Подобро вратете си го Керол од позајмица. Најсериозно, сеа може ќе ми речете ама овој е прв стрелец ко што пиша Рики, епа и Керол имаше 12 гола за Њукасл на полусезона, и тогаш изгледаше крупен и подвижен, римембр?

Извинете што ви се убацувам али овој Јилмаз е ко Енди Керол. Подобро вратете си го Керол од позајмица. Најсериозно, сеа може ќе ми речете ама овој е прв стрелец ко што пиша Рики, епа и Керол имаше 12 гола за Њукасл на полусезона, и тогаш изгледаше крупен и подвижен, римембр?
Али овој у никој случај не би бил купен за 35 милиони и единствената замисла на играта не би била да му се центрира на главата. А и не ми изгледа иста димензија ко Керол баш, мада не сум го прател многу. Ќе видиме што бара Роџо, ја и онака навивам за Хунтелаар :rolleyes:

Шо знам........мислам дека не е толку висок. Плус некако доста подвижен ми изгледа. И Керол беше добар во Њукасл ама една полусезона и толку. Овој Јилмаз веќе година ипол е во врвна форма. А далеку од тоа дека и Керол е лош. Нема Роџерс во тимбата инаку Керол досега ќе даеше неколку гола за нас. Ама него Борини му е подобар па го прати упм

@KOPWATCH: Danny Wilson is wanted on loan Championship strugglers Bristol City, writes Alan Nixon. #LFC

Шо напраивме со младичов бе, едно време огромен проспект ни беше, доби прв повик за националниот тим на Шкотска, идниот центар-бек, бла-бла, а сеа еднаш у 3 месеци само грее клупа ако ептен нема кој друг да се стаи...

@KOPWATCH: Danny Wilson is wanted on loan Championship strugglers Bristol City, writes Alan Nixon. #LFC

Шо напраивме со младичов бе, едно време огромен проспект ни беше, доби прв повик за националниот тим на Шкотска, идниот центар-бек, бла-бла, а сеа еднаш у 3 месеци само грее клупа ако ептен нема кој друг да се стаи...

Последен пат го гледав на натпреварот со Брага на Енфилд и одлично играше.. незнам зашто не му даваат шанса, бар на Куп натпревари може да замени еден од Агер и Шкртел а исто знае да игра и лев бек.

Џабе везеш, Брендан си го има Борини. Што ќе му е крупен и силен а воедно упорен и инаетлив играч што може да игра и веза и одбрана кога може да има ситен и фрагилен играч, да го дувнеш ќе падне, а не па да му направиш класични клизачи, одма ќе падне ко’ покосен на земја. Е, сега друго е што на Керол му ѕвекнаа парите у очи па што ич не се замараше да игра, плус притисок од медиуми и ете, го уништија детето.

Интересно ќе е ако се врати
Чаби ...
па да не збориме Торрес ако успеат да го вратат :свиркам:

Уште поинтересно ќе биде ако Brendan AUS, Rafa ZÜRUCK!
Болдираново е врло могуќе да се деси, според трачеви од Енфилд 20 миљони би бил трансферот на Торрес од Челзи у Ливерпул.

Болдираново е врло могуќе да се деси, според трачеви од Енфилд 20 миљони би бил трансферот на Торрес од Челзи у Ливерпул.

Нешто шо нема врска со реалноста!

Него да ја видиме лојалноста на Рафа?

Мислам дека ке ги превземе со две раце...ама ај, да видиме!

Нешто шо нема врска со реалноста!

Него да ја видиме лојалноста на Рафа?

Мислам дека ке ги превземе со две раце...ама ај, да видиме!
А зошто да не ги превземе? Ние кога требаше да го ангажираме него го сакавме Бренди.

Once Abramovich knocks on the door with his million's, loyalty is leaving the room.

Дали ова значи дека Абрамович би можел да го купи и Фергусон?

Не можеш да споредиш тренер кој има 26 години на едно кормило, со тренер кој е без работа 2-3 години и му требаат пари.
Муабетот ми се однесуваше на Бенитез, за кој впрочем и зборуваме.

Не можеш да споредиш тренер кој има 26 години на едно кормило, со тренер кој е без работа 2-3 години и му требаат пари.
Муабетот ми се однесуваше на Бенитез, за кој впрочем и зборуваме.
Не го прецизираш истово со текстот погоре. А за Бенитез се сложуваме дека не треба да ја одбие понудата доколку ја има.

А зошто да не ги превземе? Ние кога требаше да го ангажираме него го сакавме Бренди.

Ништо не кажав јас во тој контекст...... прашањето ми е

Колку е голема Лојалноста на Рафа!
--- надополнето: 21 ноември 2012 во 12:23 ---
Once Abramovich knocks on the door with his million's, loyalty is leaving the room.

Million's VS Loyalty

That is my question!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom