the_kop
Модератор
- Член од
- 14 јануари 2011
- Мислења
- 10.432
- Поени од реакции
- 13.558
Или како што би рекол тој во негов стил, топката на средина ја држи некој играч на Ливерпул и професороф:ОТТАМУ!!!!!:Уште да ни играше професорот како него![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Или како што би рекол тој во негов стил, топката на средина ја држи некој играч на Ливерпул и професороф:ОТТАМУ!!!!!:Уште да ни играше професорот како него![]()
Абе ја бев у паркот али никој не намина. Али тоа не е битно, зборам да дојдеш да го гледаме Ливерпул у кафичот заедно со форумџииве тука.Шо???? Се најавив за роденденот твој ама те снема тогаш. И ти каков пријател си, а дојди за частење ќе те снема![]()
Ќе наминев јас да кажеше кај си. Не можи вака ќе дојдам можи да ве нема во АјришАбе ја бев у паркот али никој не намина. Али тоа не е битно, зборам да дојдеш да го гледаме Ливерпул у кафичот заедно со форумџииве тука.
Кога би можел поначесто да го гледам Ливерпул со вас....паѓаат јаки дискусииАбе ја бев у паркот али никој не намина. Али тоа не е битно, зборам да дојдеш да го гледаме Ливерпул у кафичот заедно со форумџииве тука.
Абе ти кажи дека ќе доаѓаш, ние све друго ќе средиме. Со двајцава што ни доаѓаат повремено стално најгостопримливо се однесувамеЌе наминев јас да кажеше кај си. Не можи вака ќе дојдам можи да ве нема во Ајриш![]()
Пресели си се тукаКога би можел поначесто да го гледам Ливерпул со вас....паѓаат јаки дискусии![]()
Абе оди таму. Ти со мене се немаш видено во ист град сме Скопје ќе појделЌе наминев јас да кажеше кај си. Не можи вака ќе дојдам можи да ве нема во Ајриш![]()
Абе оди таму. Ти со мене се немаш видено во ист град сме Скопје ќе појдел. Ај другиот пат заедно да му одиме, да се договориме?
Море со тебе ништо нема да биди : . Тебе треба чоек да те фати и да те истепа со колено вребраАј ќе биди. Се ќе биди.
Хаххахахаха во право сиМоре со тебе ништо нема да биди : . Тебе треба чоек да те фати и да те истепа со колено вребра![]()
![]()
Добар е овој дефинитивно. Ем е како тенк ем е многу подвижен.Бурак Јилмаз пак стрела во Лига на Шампиони, овојпат против manure. Не може да не е добар играчов, се надевам дека шпекулациите дека го разгледуваме се точни. Прв стрелец е во ЛШ моментално, го дели со Меси и Роналдо ебате.