Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
На последниве две утакмици јас двапати искачам на цигара и двапати гол дава Суарез...
Одлично. Eric J. Biafranić сите цигари што ги имаш давај му ги на овој и терај го да пали секогаш кога играме :coffee:
--- надополнето: 17 ноември 2012 во 21:51 ---
Конечно, ги убивме овие педериве што не тормозат 3 сезони више.

Суарез 10 гола, прв на листата на стрелци :cuc:

Енрике и Роџерс :cuc:

Оваа утакмица стварно ја погоди велемајсторот наш :)
НЕ!!!! Арно ни се погоди она со Стерлинг инаку тешко ќе одеше. Суарез,Стерлинг, Сусо и Асаиди се најтехнички спремните играчи во тимов и едини кои можат да издриблаат играч и создадат вишок. Асаиди воопшто не го игра, Сусо или како крило или не го игра, е па не можи Стерлинг со 17 години и Суарез едини да играат цело време а само тие можат и те како добро тики така да играат. Да се врати Лукас и сакам ова да го видам
-------------------------Реина--------------------
Џонсон-------Шкртел----Агер------Енрике
-------------------------Лукас--------------------
------------------Сусо------Ален-----------------
----------Стерлинг---------------Асаиди--------
-----------------------Суарез----------------------

Вие таму у кафаната, Ајриш пабон де, да не превртевте нешто случајно па што тепаа овие па и на домашен терен? Или до цигарите ќе да е.
И да, ШУЌУР тепаа на Енфилд.
Суарез да продужи овака да игра ко ненормален (у позитивна смисла), Енрике изгледа почнал тоа што го игра на Плејстејшн да го игра и у живо на утакмици, а Стерлинг почна многу да отвара, ми се свиѓа што почна да игра дрско.
Реина у напад! Му се дрибла на човекот, се гледа.

P.P.S. Апел, нека биде (по)масовно понатаму, баш е Kewl да се гледа Пул заеднички.

Е, да, за да тргне работата, мора да се превртни нешто...:icon_mrgr:

Или како што би рекол Сашо Фактор Х „Сечете ја крушката!“.
Ама добро, тоа е више виша парапсихологија. :D

П.С. Од сега прифаќам да гледам пренос на Спортклуб или Спортклуб пљус ала Перета Мазев стил само овие нека победуваат. Очи ми истекоа дур ја гледав утакмицава.

Или како што би рекол Сашо Фактор Х „Сечете ја крушката!“.
Ама добро, тоа е више виша парапсихологија. :D

П.С. Од сега прифаќам да гледам пренос на Спортклуб или Спортклуб пљус ала Перета Мазев стил само овие нека победуваат. Очи ми истекоа дур ја гледав утакмицава.

Зш, кај ја гледаше? Пошо, ние на плуската ја гледавме, и толку имаше бистра слика, што мислев дека против Барса игра Пул (не поради квалитетот на играта на Уиган) :D

Зш, кај ја гледаше? Пошо, ние на плуската ја гледавме, и толку имаше бистра слика, што мислев дека против Барса игра Пул (не поради квалитетот на играта на Уиган) :D

Дома ја гледав на Телекабел. Фала Богу на крај не им се десија сметњи иначе ќе почнев да ги пцујам у Rosemberg стил и да викам УА шнајдери!

Дома ја гледав на Телекабел. Фала Богу на крај не им се десија сметњи иначе ќе почнев да ги пцујам у Rosemberg стил и да викам УА шнајдери!
Ама јас некако пример ви станав за пцуење а?? Ако разберат моите ќе ме избркаат од дома. Ќе речат лош пример им даваш на луѓето :(
А да си снимиме ние едно клипче Rosemberg style?? :pos::pos::LOL: Peja989 ќе биди главната плесачица :pos:
Btw ми се допаѓа ова у Росемберг стил. Се почесто го употребувате. Се чуствувам како основоположник на нешто важно, макар тоа било и стил на пцуење :pos:

Rosemberg не ми го тинкај пенисов бе, 23 нотификации од тебе имам:ROFLMAO:

Честито победа...Честитки за Pravnice и Eric J. Biafranić за тоа што станаа официјални членови на големото црвено семејство, 16ти и 17ти на список, па со арно нека е и да се надеваме дека во брзо време ќе добиеме и официјален огранок (бранч) во Македонија.

Уште еднаш Rosemberg не ми го тинкај, зошто знаеш мостот....тој, камениот...:pos:

ајде нека ни е честита победата И ДА НИ СЕ МНОЖАТ!!! не ја гледав утакмицата, не бев мо можност, но ги видов головите и морам да пишам дека енрике полека ја враќа својата препознатлива форма. стерлинг се здобива со се поголем асамодоверба, што треба да биди плус квалитет за него, а суарез само да продолжи да игра вака, па ко че стаса новиот/те напаѓач/и во јануар, ќе му биде полесно. ме радува шо ја продолжуваме серијата без пораз и ако тераме вака до нова година, можеби газдиве ќе дадат и некоја фунта плус.
позз од мене

Eric J. Biafranić и the_kop ништо од зимското засилување Бен Вотсон. Ја скршил ногата :confused:

Видов вчера, штета. И за него, и за иднината на Ливерпул. Ќе мора сега Велемајсторот да се насочи кон... Сидвел можеби?! :D

Видов вчера, штета. И за него, и за иднината на Ливерпул. Ќе мора сега Велемајсторот да се насочи кон... Сидвел можеби?! :D

Прати ми го фанкард бројот....на меил што ти е стигнат и еве да видиш што ќе добиеш :)

Па дали тоа јас гледам промени во Ливерпул?!?!:)Дали тоа Роџо се свестил дека не е во Барселона и почнал да игра друга формација.. АЛЕЛУЈА !!!

Конечно ја игра најдобрата можна формација некогаш измислена.. 3-5-2 или 5-3-2 кој како милува.

БРАВО БРАВО !!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom