Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ај престанејте да мрчите за Хендо. ЦАР е :cool:. Требаше он да одиграе некој натпревар за да стигнаме до победа :icon_lol:. Суарез моментално е најдобар у свет .

Конечно, ги убивме овие педериве што не тормозат 3 сезони више.

Суарез 10 гола, прв на листата на стрелци :cuc:

Енрике и Роџерс :cuc:

Оваа утакмица стварно ја погоди велемајсторот наш :)

Oдлично беше денес во ИРИСХ ПУБ (Ajris pab). Јас, the_kop, Steve-G, RickyLFC9, и цимерот мој Frehley, кој не е чест гостин на кајганава. Peja989, и тој беше тука нормално, веројатно го бараше Rosemberg за да се пресметаат конечно. :D

Битно е да се напомене дека the_kop си имаше пазарено нов телефон, што му се бендиса и на RickyLFC9, па веројатно на следната собиранка двајцата ќе имет ист телефон.
Момент на вечерта беше вицот од Steve-G...:D
Денеска не запалив ни една цигара и Пул тепа со три ме зеро. Па ај, и следната не палам пљуги, па ако е за то, ич не палам појќе.

P.S. Rodgers out! :icon_mrgr:

P.P.S. Апел, нека биде (по)масовно понатаму, баш е Kewl да се гледа Пул заеднички.

И тенис. И тенис мора да се гледа. Поготово ако се игра во двојки (y)

Знајш кој е голем фан на тенис во двојки. Прееска се кажа :D

Абе, штета што не го видовме голот од Кирчета заради тој тенис, даби глата им паднала на Спорклубашиве, со тие плуски и во Охрид си имам проблеми, ваљда и до Ирска да појме, пак исто ке бидит. :D

Знајш кој е голем фан на тенис во двојки. Прееска се кажа :D

Абе, штета што не го видовме голот од Кирчета заради тој тенис, даби глата им паднала на Спорклубашиве, со тие плуски и во Охрид си имам проблеми, ваљда и до Ирска да појме, пак исто ке бидит. :D
Шо се секираш бе: http://www.youtube.com/watch?v=laB4kdjm-vA :)

Него, дур сме овде, некој линк да ми пратит во пп з да спуштам Microsoft word (office). Или немат такви? :D
Прашај го the_kop, он е по техниките, уште кога ќе му го видиш телефонот одма знаеш шо човек е :D

Oдлично беше денес во ИРИСХ ПУБ (Ajris pab). Јас, the_kop, Steve-G, RickyLFC9, и цимерот мој Frehley, кој не е чест гостин на кајганава. Peja989, и тој беше тука нормално, веројатно го бараше Rosemberg за да се пресметаат конечно. :D

Битно е да се напомене дека the_kop си имаше пазарено нов телефон, што му се бендиса и на RickyLFC9, па веројатно на следната собиранка двајцата ќе имет ист телефон.
Денеска не запалив ни една цигара и Пул тепа со три ме зеро. Па ај, и следната не палам пљуги, па ако е за то, ич не палам појќе.

P.P.S. Апел, нека биде (по)масовно понатаму, баш е Kewl да се гледа Пул заеднички.

И ја бев прееска дури и муабет праевме и пак си ме заборавил. А денеска и двајцата си се подновивме со членски карти...уааа судија педееерррр....

И ја бев прееска дури и муабет праевме и пак си ме заборавил. А денеска и двајцата си се подновивме со членски карти...уааа судија педееерррр....

Да не заборавам, да напоменам дека и почитуваниот колега Pravnice беше дел од атмосферата во ИРИСХ ПУБ (Ajris pab), и дека стана официјален член на LFC некое време пред мене, што воедно го прајт поголем џек :D

Кога го прибрав телефонот поведовме....тоа беше клучниот момент :D,и го заборави новиот сат оти ме пукна и за него :D
Џабе со Роџерс, ти кажав јас тој е вистинскиот човек за нас и точка :D
И ќе те молам следниот пат да не јадиш многу многу буреци оти за малку 5 сета тенис во двојки ќе гледавме....се на се супер беше денеска и задоволство беше да се биде во Ајриш....со цигарите можи за да му тргни на Ливерпул треба RickyLFC9 да запали....:D.....
P.S. In Rodgers we trust :D

Кој беше сега ти???:D :D
--- надополнето: 17 ноември 2012 во 21:33 ---
Прашај го the_kop, он е по техниките, уште кога ќе му го видиш телефонот одма знаеш шо човек е :D
Eric J. Biafranić Абе види вака, јас пошто сум во тек со новите откриија ми е страв да не ти пратам некоја верзија уште невидена за човечкото око па да незнаеш да ја искористиш, пошто јас стари, истрошни материјали не користам знаеш...:P :D :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom