S
Stivie G
Гостин
Ај престанејте да мрчите за Хендо. ЦАР е
. Требаше он да одиграе некој натпревар за да стигнаме до победа
. Суарез моментално е најдобар у свет .

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И тенис. И тенис мора да се гледа. Поготово ако се игра во двојкиP.P.S. Апел, нека биде (по)масовно понатаму, баш е Kewl да се гледа Пул заеднички.
И тенис. И тенис мора да се гледа. Поготово ако се игра во двојки![]()
Шо се секираш бе: http://www.youtube.com/watch?v=laB4kdjm-vAЗнајш кој е голем фан на тенис во двојки. Прееска се кажа
Абе, штета што не го видовме голот од Кирчета заради тој тенис, даби глата им паднала на Спорклубашиве, со тие плуски и во Охрид си имам проблеми, ваљда и до Ирска да појме, пак исто ке бидит.![]()
Шо се секираш бе: http://www.youtube.com/watch?v=laB4kdjm-vA![]()
Oдлично беше денес во ИРИСХ ПУБ (Ajris pab). Јас, the_kop, Steve-G, RickyLFC9, и цимерот мој Frehley, кој не е чест гостин на кајганава. Peja989, и тој беше тука нормално, веројатно го бараше Rosemberg за да се пресметаат конечно.
Битно е да се напомене дека the_kop си имаше пазарено нов телефон, што му се бендиса и на RickyLFC9, па веројатно на следната собиранка двајцата ќе имет ист телефон.
Момент на вечерта беше вицот од Steve-G...
Денеска не запалив ни една цигара и Пул тепа со три ме зеро. Па ај, и следната не палам пљуги, па ако е за то, ич не палам појќе.
P.S. Rodgers out!
P.P.S. Апел, нека биде (по)масовно понатаму, баш е Kewl да се гледа Пул заеднички.
И ја бев прееска дури и муабет праевме и пак си ме заборавил. А денеска и двајцата си се подновивме со членски карти...уааа судија педееерррр....
Кога го прибрав телефонот поведовме....тоа беше клучниот моментOдлично беше денес во ИРИСХ ПУБ (Ajris pab). Јас, the_kop, Steve-G, RickyLFC9, и цимерот мој Frehley, кој не е чест гостин на кајганава. Peja989, и тој беше тука нормално, веројатно го бараше Rosemberg за да се пресметаат конечно.
Битно е да се напомене дека the_kop си имаше пазарено нов телефон, што му се бендиса и на RickyLFC9, па веројатно на следната собиранка двајцата ќе имет ист телефон.
Момент на вечерта беше вицот од Steve-G...
Денеска не запалив ни една цигара и Пул тепа со три ме зеро. Па ај, и следната не палам пљуги, па ако е за то, ич не палам појќе.
P.S. Rodgers out!
P.P.S. Апел, нека биде (по)масовно понатаму, баш е Kewl да се гледа Пул заеднички.
Кој беше сега ти???И ја бев прееска дури и муабет праевме и пак си ме заборавил. А денеска и двајцата си се подновивме со членски карти...уааа судија педееерррр....
Eric J. Biafranić Абе види вака, јас пошто сум во тек со новите откриија ми е страв да не ти пратам некоја верзија уште невидена за човечкото око па да незнаеш да ја искористиш, пошто јас стари, истрошни материјали не користам знаеш...Прашај го the_kop, он е по техниките, уште кога ќе му го видиш телефонот одма знаеш шо човек е![]()