Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
со кајганџиските дечки да идеме у некоја кафана за да се цементираме :D

Прелетување на комарец е доволно добра причина за вакво нешто. :D

Може и тоа да го скокцаме некако :D

Леле да не потсетеше ќе заборавев...

Јас the_kop Steve-G Eric J. Biafranić и Peja989 утре ќе го следиме натпреварот против Виган во Ајриш, ако некој друг од фан клубов е во можност да дојде, слободно нека повели :)
Ко ќе освооме титула ќе се собереме сите :D. Бех у Ајриш ко играаме со евертон ама не пишах тука;) . Нејќаах никој да вознемирувам :P.

Ко ќе освооме титула ќе се собереме сите :D. Бех у Ајриш ко играаме со евертон ама не пишах тука;) . Нејќаах никој да вознемирувам :P.
o_O Што не кажа ќе се соберевме...

Ајде бе доста, ќе си побарал да си иде. Во што сакаш да се кладиме уште од сега дека нити во Јануари нити на Лето ќе побара сам да си иде, без разлика дали ќе завршиме 1во 5то или 15 место. Истите муабети ги слушам веќе со години и години, те за Шкртел....те за Агер, па Џонсон.....па Реина како сам ќе побарал да си иде....се случило тоа со Торес еднаш и ајде, така ќе биднува со секој играч. Без врска.

Што е уште по трагично, за Торес никој не ја знае вистинската причина.
Не бе кај нас ќе седи до пензија. Нема друга работа. Едино ако го сака клубот како Џерард на пример во што се сомневам. Во Англија не би одел во друг клуб ама ако стигни понуда од Барса (привлечна секако) прилично сум сигурен дека ќе размисли Суарез за тоа. Посебно ако не ни оди а како тргнало...............
Не е само Торес. Маскерано?? Плачеше за да си оди да му ебам се женско дома шо има. Алонсо??

Не бе кај нас ќе седи до пензија. Нема друга работа. Едино ако го сака клубот како Џерард на пример во што се сомневам. Во Англија не би одел во друг клуб ама ако стигни понуда од Барса (привлечна секако) прилично сум сигурен дека ќе размисли Суарез за тоа. Посебно ако не ни оди а како тргнало...............
Не е само Торес. Маскерано?? Плачеше за да си оди да му ебам се женско дома шо има. Алонсо??
http://www.youtube.com/watch?v=WPJ4MdUvn98

- Гуд енаф фор ми :)

Наин!!! Шо сака нека изјавува не го сакам и точка. Торес, Овен, Маскерано за мене се предавници. Што побрзо ги снема од светот на фудбалот тоа подобро. А и Алонсо не го сакам многу. Овие четворица по никоја цена не ги сакам назад во клубот. Но кому му е гајле сега за тоа. Утре ќе го средиме проклетиот Виган, ќе почниме една гооооооолема серија на проклети победи, ќе стигниме до тоа проклето 4то место. После чичко Хенри ќе вложи мнооогу пари, јас ќе вложам уште повеќе напор да ја средам Линда, и в година ќе ја освоиме проклетата ПЛ. Па вечно ќе владееме како што ни прилега. После тоа со Eric J. Biafranić мирно ќе се пензионираме. Така професоре?? :coffee:

Прво, на секое шпанче му се влажни чмарчето ако го побара РМ или Барса...тука од старт тргни го Алонсо и ќе те прашам, зошто не го спомна Арбелоа?

Масчерано, слична приказна како со Торес, ветувања, не исполнувања, го бара Барса, чао момци, се гледаме, се најдобро.

Иначе, никој не рече дека Суарез ќе остане до пензија кај нас но, сигурен сум дека нема да иде во Јануари или летово, што и патем беше тема на дискусијава, не го мешај муабетот.

П.С. Денешната изјава на Манчини: Меѓу другото Манчини на пресконференцијата категорично ги отфрли шпекулациите за ангажман на Луис Суарез.

„Нема вистина во овие гласини. Имаме добар тим, па нема потреба од ангажман на нов играч во јануари. Не можеме да го купиме Луис Суарез бидејќи имаме четворица напаѓачи, додатно, Суарез игра за Ливерпул“, јасен беше Италијанецот.

RickyLFC9,Peja989@Eric J. Biafranić@Steve-G, сутра сме во Ајриш од 15 и 30, и најискрено се надевам оти пред мене нема да седни некој со слична конструкција на Хески (како минатиот пат :D ) па кај звук да нема па и пола екран да гледам, ако е така на радио ќе ја слушам утакмицата...
И ти Eric J. Biafranić не туку го кандисувај за цигари Рики, супер си е нека не пуши штетно е тоа....иако пак можда кога игра Ливерпул некогаш е и поребно.....:D
--- надополнето: 17 ноември 2012 во 01:34 ---
На најстарите чекате за потсетник :D

А ќе го пренесват? Или ќе дремиме во ИРИСХ ПУБ (Ajris pab)?

Значи, кој е за (којеза), слободно нек повелит.

RickyLFC9, да купам цигари утре, ќе запалиш?
Има и постари од тебе не се плаши па и ти не си до толку стар :D

Најверојатно Реина се враќа на голот,би требало и прв старт за Асаиди во ПЛ. Сусо конечно во средината, Шахин и Енрике(освен ако не долета на местото на
Асаиди овој) на клупа. Другото го знаете.

Енрике ќе игра крило. :facepalm:

Peja989 За ова инаетење ми иди да те изнамавам некој ден :tapp: Како бе само ти инает ми тераш на секое овде :cautious:
А денес сакам Глен да игра крило а Сусо во средина. Ама знаејќи го Роџерс сигурно ќе изводи нешто со Енрике на средина и Сусо на крило.

Ajde ako ima nekoj sopcast link neka spodeli.
Preku mob tesko mi e da najdam, ako imate url da kazete bi bilo super

Срамота е ова бе. А зошто излезе Сусо?? Ако е повреда добро ама ако не е тогаш Роџерс со Хендерсон под рака и нека се пакува. Енрике не знам кој кур бара на крило. Роџерс дефинитивно е изгубен во времето и просторот. Или да смени нешто во второ или него ќе го сменат. Сме играле тики така :pos: Џерард топката да ја подај не знај. Шутот комплетно го изгубил :tapp:
--- надополнето: 17 ноември 2012 во 17:35 ---
Прашањето ми е: Зошто од старт не можиме вака да играме?? Мора секогаш да се чека на некој ваков потег да постигниме гол па да почниме да играме?? Браво за Суарез да не е тој лошо ќе биди. Енрике гол и асистенција ама си стојам на тоа дека не е за крило иако во второво добро игра. Гледам веќе трета утакмица како му асистира напред на Суарез па според тоа треба да биди бек со што кога ќе оди напред ќе бидат многу опасни со Суарез а на другата страна Глен да си тера. Време е Виздом да одмори ќе го прегориме детето. Од Џерард не сум ама воошто задоволен. Хендерсон дефинитивно е идиот!

Добар натпревар, сега треба да направиме низа од неколку победи. Енрике дефинитивно ме изненади иако уште сметам дека треба да игра на неговата природна позиција, сепак честитки за првиот гол. За Суарез немам зборови, да се надеваме дека уште долго време ќе ја има оваа форма. Шкртел и Агер како и секогаш на ниво. Пофалби за Виздом, Ален, Џонсон и Стерлинг. Малку сум разочаран од Џерард и Хендерсон, а повеќе сум разочаран од СпортКлуб зошто ми пуштија тенис и не го видов голот на Енрике.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom