- Член од
- 8 јуни 2007
- Мислења
- 6.102
- Поени од реакции
- 12.199
со кајганџиските дечки да идеме у некоја кафана за да се цементираме![]()
Прелетување на комарец е доволно добра причина за вакво нешто.

Може и тоа да го скокцаме некако

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
со кајганџиските дечки да идеме у некоја кафана за да се цементираме![]()
Ко ќе освооме титула ќе се собереме ситеЛеле да не потсетеше ќе заборавев...
Јас the_kop Steve-G Eric J. Biafranić и Peja989 утре ќе го следиме натпреварот против Виган во Ајриш, ако некој друг од фан клубов е во можност да дојде, слободно нека повели![]()
Ко ќе освооме титула ќе се собереме сите. Бех у Ајриш ко играаме со евертон ама не пишах тука
. Нејќаах никој да вознемирувам
.
Така ми излезе, се договорих дури во саботата а и никој не беше спомнал тукаШто не кажа ќе се соберевме...
Не бе кај нас ќе седи до пензија. Нема друга работа. Едино ако го сака клубот како Џерард на пример во што се сомневам. Во Англија не би одел во друг клуб ама ако стигни понуда од Барса (привлечна секако) прилично сум сигурен дека ќе размисли Суарез за тоа. Посебно ако не ни оди а како тргнало...............Ајде бе доста, ќе си побарал да си иде. Во што сакаш да се кладиме уште од сега дека нити во Јануари нити на Лето ќе побара сам да си иде, без разлика дали ќе завршиме 1во 5то или 15 место. Истите муабети ги слушам веќе со години и години, те за Шкртел....те за Агер, па Џонсон.....па Реина како сам ќе побарал да си иде....се случило тоа со Торес еднаш и ајде, така ќе биднува со секој играч. Без врска.
Што е уште по трагично, за Торес никој не ја знае вистинската причина.
http://www.youtube.com/watch?v=WPJ4MdUvn98Не бе кај нас ќе седи до пензија. Нема друга работа. Едино ако го сака клубот како Џерард на пример во што се сомневам. Во Англија не би одел во друг клуб ама ако стигни понуда од Барса (привлечна секако) прилично сум сигурен дека ќе размисли Суарез за тоа. Посебно ако не ни оди а како тргнало...............
Не е само Торес. Маскерано?? Плачеше за да си оди да му ебам се женско дома шо има. Алонсо??
Наин!!! Шо сака нека изјавува не го сакам и точка. Торес, Овен, Маскерано за мене се предавници. Што побрзо ги снема од светот на фудбалот тоа подобро. А и Алонсо не го сакам многу. Овие четворица по никоја цена не ги сакам назад во клубот. Но кому му е гајле сега за тоа. Утре ќе го средиме проклетиот Виган, ќе почниме една гооооооолема серија на проклети победи, ќе стигниме до тоа проклето 4то место. После чичко Хенри ќе вложи мнооогу пари, јас ќе вложам уште повеќе напор да ја средам Линда, и в година ќе ја освоиме проклетата ПЛ. Па вечно ќе владееме како што ни прилега. После тоа со Eric J. Biafranić мирно ќе се пензионираме. Така професоре??
Не бе кај нас ќе седи до пензија. Нема друга работа. Едино ако го сака клубот како Џерард на пример во што се сомневам. Во Англија не би одел во друг клуб ама ако стигни понуда од Барса (привлечна секако) прилично сум сигурен дека ќе размисли Суарез за тоа. Посебно ако не ни оди а како тргнало...............
Не е само Торес. Маскерано?? Плачеше за да си оди да му ебам се женско дома шо има. Алонсо??
Има и постари од тебе не се плаши па и ти не си до толку старНа најстарите чекате за потсетник
А ќе го пренесват? Или ќе дремиме во ИРИСХ ПУБ (Ajris pab)?
Значи, кој е за (којеза), слободно нек повелит.
RickyLFC9, да купам цигари утре, ќе запалиш?