Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ако е ваков мизерен пошто сака да си иде подобро е да го продадеме. Али никако у Премиер Лига. Ако веќе оди, било кај надвор од островот. Се надевам дека ќе се поправи и дека ќе остане, али ич не ми мириса така.

Не се насмеа и не се насмеа ниеднаш Суарез... не ми штима ич ова некако, најверојатно ќе го продадеме, нема никаква волја кај него.

Ако понуди некој над 50-че, го продаваме нема сомнеж во тоа, ама има шанси и да остане, како што запнале нашиве... Е сеа ако (по некоја случајност) остане, не верувам дека ќе се влече на терен ако сака да оди во поголем клуб, ќе мора да покаже колку вреди, како што направи Xabi Alonso или Tevez, плус сме во предност со тоа што лани потпиша нов договор... Значи ќе може да извлечеме бар уште пола/една година од него.

Ако е ваков мизерен пошто сака да си иде подобро е да го продадеме. Али никако у Премиер Лига. Ако веќе оди, било кај надвор од островот. Се надевам дека ќе се поправи и дека ќе остане, али ич не ми мириса така.

Сега баш праам муабет со Игор, вика иста фаца имаше и Стиви на првата утакмица после фрката со Челзи. Мене искрено не ми текнува ама ова денес не мора ништо да значи.

Според мене, се додека игра како што знае, ич кур не ме боли дали е задоволен или не. Има жена, таа нека го задоволува, во ЛФЦ работи.

После последниот натпревар во сезоната 2011/2012 со Свонси прв пат пропуштив натпревар на Ливерпул и криво ми е сега. Ај ако има некој нека стави хајлајтс.

Солидна игра, се гледа оти уште се надвор од ритам. Одлична игра на Ален, според мене МОТМ денеска, километр и километри претрча денеска, еден куп топки одзеде, само фалеше креативност (секако ова беа 2 различни постави, плус Кутињо ни минута не влезе). Виздом и Шкртел ми делуваја одлично, Аспас и Суарез на неколку пати супер искомбинираа. Јас по 1000 пат ќе се повторам, најдефицитарна ни е десната страна, Даунинг веќе втор натпревар топка не фаќа, ни еден пробив, ни една креирана шанса. А за Суарез ќе видиме што ќе се случува наредниве денови, само факт беше оти некако не му се играше.

Ливерпул, искрено топката и не беше наменета за Џерард али стигна до него зашто Борини беше прекус да ја стигне т.е беше фатен у расчекор..у секој случај сепак Ален изигра солидно баш што се однесува на пресингот(нели за тоа беше и донесен)
Стерлинг и Ибе машини, можда немаат некаква завршница али затоа трчаат ко коњи,головите сами ќе си дојдат.

Суарез фаца роштиљ..многу намуртен а и ко без ќеф да беше.
Уште мислам дека ќе си оди али ајде да се надеваме дека ќе го вразумат.

Jebem mu latini zubalo mrgudno.
Shokojkur saka....
Solidno decana, solidno. Samo sa se douigraat treba

1003489_550382991664576_1040357331_n.jpg

Тибам главата кељава, се испичка од првиот предизвик и компетиција дрво едно недоделкано.

1003489_550382991664576_1040357331_n.jpg

Тибам главата кељава, се испичка од првиот предизвик и компетиција дрво едно недоделкано.

Требаше да го продадат,а не на позајмица ама тоа е. Мињоле моментално е две класи погоре.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom