Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Епа нека ни е честито Мики Рајан :)

Како што се збори на твитер, следно можно засилување би бил Jorginho и се споменува сума од 8м(евра). Игра на позиција СМ и никако неможам да ја разберам логиката на ваков потег. Прв пат го слушам ова име, вие?

сега идат вака дечурлана се лажат па за две три години ако ништо не освои ливерпул очекувај ги како во арсенал да бараат сите трансвер

следно е сако од псж...

Like I said... ферфере... или можеби магичната победничка ракија на Divider имала влијание :D
Brka rabota rakijata.
Bar jas ja iskonzumisav proshlava nedela, si ibav mater, verojatno brka rabota.
Aj da vidime.
Inaku, se pretvoram vo antipijac odnosno Teetotaller...:)

Како што се збори на твитер, следно можно засилување би бил Jorginho и се споменува сума од 8м(евра). Игра на позиција СМ и никако неможам да ја разберам логиката на ваков потег. Прв пат го слушам ова име, вие?

Тука исто така пишува нешто за него... Демек лани Милан го барале, а неговата вредност се проценува на околу 5 милиони... Иначе 21 година има и за Верона игра...

Абе многу пари за Ерменчево.. од кај ги извадија..

Сеа е најбитен Суарез, не ни требаат веќе трансфери туку Ајре и Британскиот Пеп да седнат и да го убедат да остане бар уште една сезона у Ливерпул

Абе многу пари за Ерменчево.. од кај ги извадија..

Сеа е најбитен Суарез, не ни требаат веќе трансфери туку Ајре и Британскиот Пеп да седнат и да го убедат да остане бар уште една сезона у Ливерпул

Не се многу, пред две сезони ќе дадевме 40 м.

До кај сте со Ерменецов? Читав дека ги одбил Ливерпул и Тотенхем и сакал во Дортмунд, кој нуделе 23м ЕУР а Шахтор сакал 30м.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom