Зошто бе?
Зошто ќе ти пропадне муабетот дека Хендо некогаш ќе вреди 20м фунти?
Иначе, ни јас не сакам да биде продаден. Играчина е.
Пошто еден ден ќе вреди толку, а тој ден е близу, па ќе се чешаме ако го продадеме. Не ради мој инат или нешто, лично многу високо го рејтувам и мислам дека истото го мисли и Роџерс и дека ова е медијска хајка од медиуми ко caughtoffside. Не ми делува релевантен ни интересот за Вањама. Обично секад коа го има тоа Ливерпул, Арсенал, Тотенхем, не знам кој ти таму заинтересирани за тој и тој играч, тогаш никогаш не сме биле стварно ние заинтересирани. Затоа мислам дека ова е нетачно.
Колега,какви се овие изјави
Али онака го кажав, не верувам дека стварно до толку сме да го продадеме сеа коа влезе у фантастична форма. Али само ако им текнало да го продадат...
Хендерсон може да биде многу битна алка у тимот. После Џерард моментално немаме друг играч кој знае да го диктира темпото на играта без притоа да има други маани (читај Ален). А Џерард старее, Хендо мора да биде тој шо ќе го наследи во контролата на средината на теренот. Не гледам кој друг би можел да го праи тоа. Голем дел од цврстината ќе изгубиме ако го продадеме, ПОГОТОВО за 10 милиони ко што извадија муабети. Али ако се деси ова, Суарез и Хендо надвор од тимот на Ливерпул во сезоната 13-14, џабе кој сакаат нека купат, од мене довербата ќе ја изгубат комплетно.