Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Според мене ова за Вањама е булшит, али у секој случај ако испадне точно и ако се продаде Хендо само за он да се донесе... т.е ако од 1ви септември у тимот ги нема И Суарез И Хендерсон од било која причина, ја сезонава се вртам против Роџерс.

Колега,какви се овие изјави:)

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Според мене ова за Вањама е булшит, али у секој случај ако испадне точно и ако се продаде Хендо само за он да се донесе... т.е ако од 1ви септември у тимот ги нема И Суарез И Хендерсон од било која причина, ја сезонава се вртам против Роџерс.

Зошто бе?

Зошто ќе ти пропадне муабетот дека Хендо некогаш ќе вреди 20м фунти? :)

Иначе, ни јас не сакам да биде продаден. Играчина е.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Зошто бе?

Зошто ќе ти пропадне муабетот дека Хендо некогаш ќе вреди 20м фунти? :)

Иначе, ни јас не сакам да биде продаден. Играчина е.
Пошто еден ден ќе вреди толку, а тој ден е близу, па ќе се чешаме ако го продадеме. Не ради мој инат или нешто, лично многу високо го рејтувам и мислам дека истото го мисли и Роџерс и дека ова е медијска хајка од медиуми ко caughtoffside. Не ми делува релевантен ни интересот за Вањама. Обично секад коа го има тоа Ливерпул, Арсенал, Тотенхем, не знам кој ти таму заинтересирани за тој и тој играч, тогаш никогаш не сме биле стварно ние заинтересирани. Затоа мислам дека ова е нетачно.

Колега,какви се овие изјави:)
Али онака го кажав, не верувам дека стварно до толку сме да го продадеме сеа коа влезе у фантастична форма. Али само ако им текнало да го продадат...

Хендерсон може да биде многу битна алка у тимот. После Џерард моментално немаме друг играч кој знае да го диктира темпото на играта без притоа да има други маани (читај Ален). А Џерард старее, Хендо мора да биде тој шо ќе го наследи во контролата на средината на теренот. Не гледам кој друг би можел да го праи тоа. Голем дел од цврстината ќе изгубиме ако го продадеме, ПОГОТОВО за 10 милиони ко што извадија муабети. Али ако се деси ова, Суарез и Хендо надвор од тимот на Ливерпул во сезоната 13-14, џабе кој сакаат нека купат, од мене довербата ќе ја изгубат комплетно.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Полека бе, смири се. Напиј се вода со шеќер.

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Рики де бе прекини :D
Небаре незнаеш како одат работите со медиумите, ако се е точно шо пишуваат за еден преоден рок, ние секогаш ќе треба нова екипа да имаме

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Рики де бе прекини :D
Небаре незнаеш како одат работите со медиумите, ако се е точно шо пишуваат за еден преоден рок, ние секогаш ќе треба нова екипа да имаме
Знам, 90% сум сигурен дека нема да си иде. Ова шо го зборам е за тие 10% :)

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.848
Поени од реакции
10.651
За Мики Рајан има ли нешто ново?

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
За Мики Рајан има ли нешто ново?
Никој нема контакт со него, ни ние ни Шахтјор, никој не знае кај е, не се појавил ни на тренингот. Ферфере се напраил у кафана гарант...

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
Во меѓувреме, исчезнатиот Ерменец објави на својот профил на Фејсбук дека ќе оди на одмор во Париз, но се чини дека заборави да се врати во својот клуб. :icon_lol:

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Like I said... ферфере... или можеби магичната победничка ракија на Divider имала влијание :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Малку само, да видам како звучи....

Хиис а'р киип'р, аур Белџн киип'р......Сајмон Мињолеееее

а Мињоле
а Мињоле
а Мињоле
а Мињоле