Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Епа нека ни е честито Мики Рајан :)

Член од
15 август 2012
Мислења
310
Поени од реакции
500
Како што се збори на твитер, следно можно засилување би бил Jorginho и се споменува сума од 8м(евра). Игра на позиција СМ и никако неможам да ја разберам логиката на ваков потег. Прв пат го слушам ова име, вие?

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060
сега идат вака дечурлана се лажат па за две три години ако ништо не освои ливерпул очекувај ги како во арсенал да бараат сите трансвер

следно е сако од псж...

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Like I said... ферфере... или можеби магичната победничка ракија на Divider имала влијание :D
Brka rabota rakijata.
Bar jas ja iskonzumisav proshlava nedela, si ibav mater, verojatno brka rabota.
Aj da vidime.
Inaku, se pretvoram vo antipijac odnosno Teetotaller...:)

Член од
11 јули 2011
Мислења
1.726
Поени од реакции
1.997
Како што се збори на твитер, следно можно засилување би бил Jorginho и се споменува сума од 8м(евра). Игра на позиција СМ и никако неможам да ја разберам логиката на ваков потег. Прв пат го слушам ова име, вие?
Тука исто така пишува нешто за него... Демек лани Милан го барале, а неговата вредност се проценува на околу 5 милиони... Иначе 21 година има и за Верона игра...

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Абе многу пари за Ерменчево.. од кај ги извадија..

Сеа е најбитен Суарез, не ни требаат веќе трансфери туку Ајре и Британскиот Пеп да седнат и да го убедат да остане бар уште една сезона у Ливерпул

kazioX

Примерен форумџија
Член од
28 април 2011
Мислења
3.848
Поени од реакции
10.651
Абе многу пари за Ерменчево.. од кај ги извадија..

Сеа е најбитен Суарез, не ни требаат веќе трансфери туку Ајре и Британскиот Пеп да седнат и да го убедат да остане бар уште една сезона у Ливерпул
Не се многу, пред две сезони ќе дадевме 40 м.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.525
Поени од реакции
22.175
До кај сте со Ерменецов? Читав дека ги одбил Ливерпул и Тотенхем и сакал во Дортмунд, кој нуделе 23м ЕУР а Шахтор сакал 30м.

Kajgana Shop

На врв Bottom