Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
А ти у осталоm во шо беше најдобар....множење и делење до бројот 5? :P :D :D
Равенки, тоа иксот го наоѓав ко Суарез мрежата што ја наоѓа сезонава :D

А ти у осталоm во шо беше најдобар....множење и делење до бројот 5? :P :D :D
Земи научи го на некој занает. Напрај го машина да биди :pos: Шака Вили втор дел :pos::pos::pos:

Divider ебачиште едно старо ела ваму да поделиш неколку лекции :coffee: Мора да напредуваат малишаниве

Равенки, тоа иксот го наоѓав ко Суарез мрежата што ја наоѓа сезонава :D
аха, значи Х+2=5
Х=-5+2
Х=-3
Ако за ова ти беше најдобар ко така не се спомнувај во иста реченица со СУарез :P :D :D
Уште математика немавме во фан клубов, добар почеток на годинава :D :D
--- надополнето: 4 јануари 2013 во 02:35 ---
Земи научи го на некој занает. Напрај го машина да биди :pos: Шака Вили втор дел :pos::pos::pos:

Divider ебачиште едно старо ела ваму да поделиш неколку лекции :coffee: Мора да напредуваат малишаниве
Нема шо да го учам, си го знај тој занаетот фино лепо, јас сум тука за некој совет, евентуално :D

аха, значи Х+2=5
Х=-5+2
Х=-3
Ако за ова ти беше најдобар ко така не се спомнувај во иста реченица со СУарез :P :D :D
WTF? Како успеа да добиеш минус три бре? :ROFLMAO:

Вас и Питагора би ви подзавидел. Ама шо разбира бе и тој?? Се родил порано и поставил некои теореми. Ионака Рики наш ќе ги поставеше да не беше Питагора. Или па Шака Вили ете гледам му оди :D

Епа 5 кога го префрлаш пред еднаквото знакот се менува, туку кога имаме професор ние овде шо се расправаме...? Професоре (Eric J. Biafranić) кој е во право? :D :D

аха, значи Х+2=5
Х=-5+2
Х=-3
X + 2 = 5
X = ќошот на голот. 2 и 5 се за декорација. Тоа е тоа
--- надополнето: 4 јануари 2013 во 02:40 ---
Грешка има....требало со Y проба наместо со икс. Полесно е така

Епа 5 кога го префрлаш пред еднаквото знакот се менува, туку кога имаме професор ние овде шо се расправаме...? Професоре (Eric J. Biafranić) кој е во право? :D :D
Абре каква петка префрлување, двојката ја префрлуваш надесно и она мења знак, се добива 5-2=3 или 3+2=5. Лелее ја стварно добар сум бил :D
--- надополнето: 4 јануари 2013 во 02:42 ---
X + 2 = 5
X = ќошот на голот. 2 и 5 се за декорација. Тоа е тоа
--- надополнето: 4 јануари 2013 во 02:40 ---

Грешка има....требало со Y проба наместо со икс. Полесно е така
А ти што се курназиш тука, што па ти се разбираш толку? Тебе природа и општество да не ти идело највеќе?

Море еј.....ајде Х е местото кај што топката оди во голот ама Y ?? Ваљда потпора за да го поткрени голот ко ќе шутираат слепциве наши да погодат :coffee:
A што би било Z ?

Море еј.....ајде Х е местото кај што топката оди во голот ама Y ?? Ваљда потпора за да го поткрени голот ко ќе шутираат слепциве наши да погодат :coffee:
A што би било Z ?
Zad gol :D :D :D :D

A што би било Z ?
Забите на Суарeз :D

А

А ти што се курназиш тука, што па ти се разбираш толку? Тебе природа и општество да не ти идело највеќе?
Ноуп.....Чак теста :coffee:
Математика ми одеше. И по натпревари имам одено море ејјјјј

Абре каква петка префрлување, двојката ја префрлуваш надесно и она мења знак, се добива 5-2=3 или 3+2=5. Лелее ја стварно добар сум бил :D
--- надополнето: 4 јануари 2013 во 02:42 ---

:cuc:, во право си, не замерувај, мавнав вечерва некоја ракија и пиво а и никогаш не сум бил сјаен математика :D :D
--- надополнето: 4 јануари 2013 во 02:48 ---
Вие сте ненормални.
Малку го оптеретуваме мозокот пред легнување....математика знаеш :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom