Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
И со среќа нека ни е Стариџ. Изгледа и Инс е готова работа а можно е и Батленд. Сега за напаѓач би било добро Гомис да се лапни. Такво црнчиште со долга коса изгледа како предатор. Има некоја таква убиствена фаца што би било супер да дојди. Стерлинг, Глен, Инс, Стариџ, Гомис......мора малку црнци :coffee: A за 10ка ќе има избор на лето. Па и лев бек па и деструктивец. Сега ние 4 трансфери да си завршиме да шитниме паразити како Кол, Дони, Спиринг па на лето ќе мислиме ќе прајме нешто со Керол, Даунинг, Хендерсон па и Реина. Шахин да го пратиме во Интер а да го лапниме Снајдер би било многу добро. Дури и предобро. А уште подобро би било Иско/Ериксен па и Холтби да ги лапниме ама па за 10 милиони Снајдер - земај и не прашвај
--- надополнето: 2 јануари 2013 во 17:45 ---
Каде бре? Па шо сега, треба да дојдеш да гледаме заедно у Ајриш. Пак не избегнуваш ебаго...
Е тоа потака. Немам време сега. За 10 минути работа идам ама ајде :tapp:
Море Peja989 си или не си Скопје утре?? Ако не си дај ваму Игор да го барам парталите треба да си ги земам. Dekio7 се лутеше оти уште не сум му ги однесол. Ќе ме заколи некој ден заради вас :coffee:

Тоа што Стариџ ја земал 15ката покажува дека Роџерс гледа да ја пополни празната 9ка со друг играч :)
Зафатена е 9-ката.​
Види фотос​
andy-carroll_2272085b.jpg
He is still LFC player. :)
Ако го вратат назад, сите од мене имате пиво! Така да си знаете.​

и шо толку со тој Керол? демек многу јак беше , пас не можеше да прими. за такви колку ги иаме ехеее.. продај го таму на вест хем , лупни после 30М за Љоренте/Кавани и готово. :D
туку сеа со Енрике повреден , Даунинг изгледа лев бек .. ццц ќе се сликаме за НГ :mad:
--- надополнето: 2 јануари 2013 во 18:28 ---

и шо толку со тој Керол? демек многу јак беше , пас не можеше да прими. за такви колку ги иаме ехеее.. продај го таму на вест хем

За тебе нема пиво. :mad:

Зафатена е 9-ката.​
Види фотос​
He is still LFC player. :)
Ако го вратат назад, сите од мене имате пиво! Така да си знаете.​
лелееее уште алкохол? немој те молам. имаш попара со расолница? :)

и јас сакам да го вратат овај! ѕвер е, само му требаш појче време. ако се врати сега че растури, а плус че заштедиме и некоја пара за квалитетен играч од средина (холтби!!!)

Стариџ а? Вери најс, мило ми е одсекогаш сум го сакал во нашите редови, и ќе биди од непроценлива важност за нас....а и да плус црнец е :D

Стариџ а? Вери најс, мило ми е одсекогаш сум го сакал во нашите редови, и ќе биди од непроценлива важност за нас....а и да плус црнец е :D
Zamisli go u crn dres!
Ke moze golovi s raka da dava, ke misli sudijana so glaaa ili noga dal :D

Ajde deckiii, oskudacija e, da zeam pa pari!

Samo so pozitivni misli nakaj ostrovot.

Zamisli go u crn dres!
Ke moze golovi s raka da dava, ke misli sudijana so glaaa ili noga dal :D

Ajde deckiii, oskudacija e, da zeam pa pari!

Samo so pozitivni misli nakaj ostrovot.
Па таман тој црниот шо го имаме ќе го има на дебито против МанЈур :D :D

Liverpool_4ever Онил им е менаџер на овие камен екипа се. Нема шанса да ги тепаме

нема шанси! Адам Џонсон ќе ни даде 2 гола ;)
--- надополнето: 2 јануари 2013 во 19:54 ---
Џо Кол е на мед прегледи во Вест Хем рајт нау? ако ова е вистина , славењето може да започне :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom