Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ciroza ke fatam ako i dalje vaka pogoduvam!!

Ali, arno!
Samo da se ugode vaka sekojpat!

Ajt, da odmoram nerva :D

Respect за тебе пријателе, ти од кога се врати у фан клубов работите на арно почнаа да врват (y)

Абе да не има негде скриена камера што е ова брцаме ко луди?:)

Пу пу пу да не ги урочам али изиграа фантастично овие 2 натпревари.Хендо БРАВО повторно.Капитенот се разбуди последниве 4-5 натправари и е одличен ,Суарез си е стандард луд:)

Немам што да додадам играат одлично АЛИ сега идат главните тестови..

Liverpool_4ever Rosemberg

beating-stick-300x237.jpg

(дел од ритуалот) :)

Инаку не можев да ја следам утакмицава поради многу добра причина, па сакав да ја глеам репризата у 9 сабајле без да го знам резултатот али не можев да издржам. Честито победа, Суарез го сакам највише на цел свет, каков мочан Торес, ова е човекот на Ливерпул кој продолжува да биде најдобар и покрај секакви срања кои се дешаваат во клубот, воедно останува и верен на нашиот сакан клуб! Суарез е Ливерпул! Суарееееееееееееееееееез !!! СУАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЗЗЗЗЗЗЗ !!!!!! :cuc: :cuc: :cuc:

Шуќур врзавме две победи. Сега со оние осмолигашите па после............... :cautious:
--- надополнето: 2 јануари 2013 во 22:41 ---

А замисли средина Џерард-Лукас-Снајдер :icon_lol:
Па да ти кажам нека дојде, греота е вака да се упропастува во Интер. Само една работа може да го спречи, а тоа е што ЛШ, а Ливерпул е далеку од тоа место барем сега за сега а Снајди не би сакал да остане уште една сезона без ова натпреварување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom