Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
:pos::pos::pos::pos: Ај трезни се таму четврток т.е задутре идам Скопје па немој да те нема или пак пијан да бидиш оти лошо ќе биди

So te ebam, u Nis sum...mi otkazaa Srbite, pa jas se pripoiv navaka. Treba da se vratam sreda prema cetvrtok.

Ne tuku se smej, ti ebam glavata, pcuj od denes za utre...mi zaostanuvas, zasekiran sum :)))))))))

So te ebam, u Nis sum...mi otkazaa Srbite, pa jas se pripoiv navaka. Treba da se vratam sreda prema cetvrtok.

Ne tuku se smej, ti ebam glavata, pcuj od denes za utre...mi zaostanuvas, zasekiran sum :)))))))))
Која среда бе??Денес?? Оти ако е наредната верувај ќе дојдам таму (имам роднини во Ниш плус еден колега) и има да те силувам :coffee:
Почекај утревечер да киксниме па ќе видиш шо е пцуење. Мада шприцерот е лекот само проблемот лежи во тоа што не сакам да пијам
--- надополнето: 2 јануари 2013 во 03:26 ---
Абе у пичку материн коло имало денес т.е вчера во ПЛ :tapp: Јас мислев сите на втори ќе играат :facepalm:

Розава попрво у Ниш ќе иде неголи у Скопје да дојде.

П**ка!

Нека е среќна.... да ни се вратат славните денови во клубот!
А тука... да сте живи и здрави и што поскоро да се радувате на Премиерлигашка титула!

до сите оние кои ќе се препознаат тука, сакам да ве поздравам со песнава
и да ви посакам

ЧЕСТИТО ТРЕЗНЕЊЕ!!!:D

:pos::pos::pos::pos: Ај трезни се таму четврток т.е задутре идам Скопје па немој да те нема или пак пијан да бидиш оти лошо ќе биди
Prdez!!
Sto ti rekov? Da me potsetis?

Nejse, tajnite ne rakija divination mi rekoa da se uplati na pobeda za nasive! Nekako kenkase za triplus, ama kako da vlecese nakaj sva gola za nas, ili dva eden, so gol u osumdesta minuta.

Ja ke staam 500 na triplus, 500 na pobeda za Liverpul (se razbira, ke se rika YNWA) i 500 na kec u kec (mada poslednovo me jade janza, deka ke daat nasive gol, pa gol, posle dva, pa na kraj 3-2 za nas, i toa u osumdesta, na probiv na Suarez go ebam u smesno zubalo)

Pa...bar pobedueme!

Ke me pratis u kladilnica!??
Ke verues ili ke bides skeptik?
Pa....

Вечер што праиме,ќе мачкаме или ќе не мачкаат?
Гледам на последните 5-6 натпревари ни они ни ние имаме X.. да не биде пријателска:)

Тотенхем ги бара Холби,Дамиао и Вилијам.. добро бе кога овие шутрациве тим станаа.. ни го лапнаа Сигурдсон и Демпси, сега и овие ако ги земат ќе се чешаме..ние важно Инс o_O

ај дури да почни утакмицата вечер да ви опратам некои интересни линкчиња

http://bleacherreport.com/articles/...news-tracking-latest-rumours-updates-signings
јас гласав за чаби алонсо :)

http://bleacherreport.com/articles/...replacements-for-stewart-downing-and-joe-cole
оваа не ми се допаќа многу, но добра е за читкање :)

http://bleacherreport.com/articles/1463010-13-bold-predictions-for-liverpool-in-2013
неам уше коментар за ова
--- надополнето: 2 јануари 2013 во 13:35 ---
Вечер што праиме,ќе мачкаме или ќе не мачкаат?
Гледам на последните 5-6 натпревари ни они ни ние имаме X.. да не биде пријателска:)

Тотенхем ги бара Холби,Дамиао и Вилијам.. добро бе кога овие шутрациве тим станаа.. ни го лапнаа Сигурдсон и Демпси, сега и овие ако ги земат ќе се чешаме..ние важно Инс o_O
мислам дека вреди да се земи овај играч. плус, немора да се преговара за на лето. фино-леп, луп некоо евро на шалке и ајд чао. појче се исплаќа него снајдер сигурно, а и поефтин е.

за вечер имам некое чувство дека ќе се мачиме, а се ми мава на реми, незнам зашо... сандерленд бил отсекогаш тврд орев за нас.

А вие стварно мислите дека вечер ќе тепаме?? Абе шо ви е .. Сесењон , Ларсон , Адам Џонсон има партали да не направат!
( ритуалот :) )

copy_%284%29_of_sturridge_02.jpg

"I am humbled and happy to be here," said Sturridge.
"Brendan Rodgers said he sees me here for a long time - and I also see myself here for a long time. I've not signed here to play for a couple of years and then move on.
"I've signed to be here for as long as possible. It's a humongous club - for me, one of the biggest in the world - and to have the fans and world-class players we have here is amazing."

Убави зборови, добредојде момче :)
284904_10151461917932573_602567908_n.jpg

П.с: Тоа што Стариџ ја земал 15ката покажува дека Роџерс гледа да ја пополни празната 9ка со друг играч :)

Гамеиро, Инс. Еден од овие би требало да дојде зимава.
За Стариџ погодив уште во октомври. :свиркам:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom