Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ха...дознав една поразителна работа

Ако Битола добие аеродром, шо прајме со Ливерпул?

Rosemberg?

Ај, мамата....па ќе фати вој да ме цитира, кај се чепкам, ко имам прекугла работа.

Него, чуфте?

"The table doesn't lie. We're in 10th position, we've shown against many of the top teams that we've got the game to compete but you have to be efficient and consistent," said Rodgers.

Жифмајка? И Македонија играше солидно, па....губи ко љут кур у ладен ванила ајскрим.

"It's not easily solved, it's not like other sports where you can just tell someone that's it, and show them the door and move on. This is a club that has paid big money. It takes that bit of time unfortunately."

Мудрост године! Обично не кењам за Роџерс, ама - Да си глеа тренировката, да не мудруе многу.

Ма, го/ги ебам.
--- надополнето: 29 декември 2012 во 11:17 ---
Абе ја пеЈаВНе, шо ти е...не ќе лажам за вакви озбилни работи!

Ако не слушале, си го гриТСкале меѓу себе, а па и шо ги ебаам.

Како што приметив на крај, добивме солиден аплауз, џоа ја пееш песнана, ама на гостински терен...онака, од култура.

Ама битно мерак ни се напрај, па шо е друго битно, а?

Мерако нема цена бе...зао има разводи, хахахахха!

Зашо на гостински?
Ја ви бев у комшии, а ја ко Србија, кај сум ја, таму е Ливерпул бе. Од оне давне осамдесете и осамдесетипрве коа апла најкопиљ глеав утакмица у живо. На цели 7 годинки.

Мерако нема цена бе...зао има разводи, хахахахха!

Зашо на гостински?
Ја ви бев у комшии, а ја ко Србија, кај сум ја, таму е Ливерпул бе. Од оне давне осамдесете и осамдесетипрве коа апла најкопиљ глеав утакмица у живо. На цели 7 годинки.

Шо збориш бе, Битола немало место за аероплани? Не вервам док не видам.......

Ам, шо да видам ак немаТ?

Па да беше да домашен, ќе добиевме громогласен аплауз...вака, добивНе солиден.

Чива утакмица си гледал на 7 години, ка копиЉ?

Шо збориш бе, Битола немало место за аероплани? Не вервам док не видам.......

Ам, шо да видам ак немаТ?

Па да беше да домашен, ќе добиевме громогласен аплауз...вака, добивНе солиден.

Чива утакмица си гледал на 7 години, ка копиЉ?

Не сте урлале доволно да чујам на пенџер.

Да бе...беф. Односно ме однесоа. Службено беше татко ми, а тој пошо од фудбал знае само дека топката е округла, а му имаа даено гага карти, ме однесе и мене, сас један негов колега и така.
После, нема назад. Тоа е најјака дрога у сфет. особено шо 82 има свеЦко првенство у фудбал, Играше Едхем Шљиво со шут ко Бранко од Бразил.
Но дигресија праам. Да бе, ме однесоја.
После бев уш еднуш, на Енфилд, ка постар. Да не лажам, не ојдов специјално само за утакмица. Си бев у Енглеска, земља пролетерска, па се погоди и тоа, и така.

Инаку трнав и за да одам со Милан у финале, апла у комшии нели, ама не успеав одмор да земам. Односно не ме пуштија.

Не сте урлале доволно да чујам на пенџер.

Да бе...беф. Односно ме однесоа. Службено беше татко ми, а тој пошо од фудбал знае само дека топката е округла, а му имаа даено гага карти, ме однесе и мене, сас један негов колега и така.
После, нема назад. Тоа е најјака дрога у сфет. особено шо 82 има свеЦко првенство у фудбал, Играше Едхем Шљиво со шут ко Бранко од Бразил.
Но дигресија праам. Да бе, ме однесоја.
После бев уш еднуш, на Енфилд, ка постар. Да не лажам, не ојдов специјално само за утакмица. Си бев у Енглеска, земља пролетерска, па се погоди и тоа, и така.

Инаку трнав и за да одам со Милан у финале, апла у комшии нели, ама не успеав одмор да земам. Односно не ме пуштија.

Како бе не те пуштиле? Жена ти? Шо збориш? Нареден пат кога ќе реши она да иде по купување, кажи не, не можИТ!

Од работа бе. Кај смее женка да рече НЕ на Ливерпул бе. нема турски серии коа го даваат на ТВ.
од работа не ме пуштија.
немаше погодни временски услови за да стигнам на време на Ајродром за да лтам натака, а значеше тоа, недела дена порано да се бесполезам кај шо бев за да можам послем уште и да патувам, а то, на шефовето не им се свиџаше.

Ооф мори мајко, иам работа прекугла.
Ајт, до после. Морам малку да штракам на компљуктор.

Стеј Ред

Ја уште верувам во Роџо:) Не у Роџо, кој и да беше на клупа, преку куров од мењање тренери на 3 месеца. Вистинскиот проблем лежи во газдите и Иан Ајр, тие се според мене неспособни и гледаат пред се да заработат. Кој и да е тренер ке го има тој буџет и тој тим и со таква ситуација ова е врвен дострел.

Се запнавте сите на Роџерс ама тоа е.....3-4 дена само го навредувате а на пример на никој не му текни да кажи оти голот наш против Вст Хем третиот му е припишан на Шелви а не автогол на Колинс, оти со Батленд сме во преговори....
и за крај
‎'When my dad was sick and went through all his operations, my family was devastated. Seeing him at the hospital everyday, it just killed me, but the smile i saw on his face the day Kenny Dalglish personally gave him a signed Liverpool shirt, it was just amazing because i know how much it means to him. My dad started supporting Liverpool when he was 6, and we used to watch them play every weekend on TV. It meant the world to me and him, and i still admire what Kenny Dalglish did back then today'' - Ricardo Kaka

Ја уште верувам во Роџо:) Не у Роџо, кој и да беше на клупа, преку куров од мењање тренери на 3 месеца. Вистинскиот проблем лежи во газдите и Иан Ајр, тие се според мене неспособни и гледаат пред се да заработат. Кој и да е тренер ке го има тој буџет и тој тим и со таква ситуација ова е врвен дострел.
Јас сум сигурен дека со овај тим и во ваква ситуација, ова не е врвен дострел. Суарез има да покажи уште мнооогу, тој можи ниту една шанса да не промаши, Џерард сигурен сум дека можи уште многу, Агер, Шкртел, Џонсон, Лукас и Реина играја под водство на Бенитез и тогаш покажваја 100 оати поќе од сега, Стерлинг и Сусо млади, брзи, технички подковани. Овај тим има многу капацитет, можи не за титула, ама за 10 место и 25 поени, 21 поен зад лидерот во 20 коло, НИКАКО! Овај тим треба некој да го води, да ги намести играчите, да постави тактика, да се воигруват акциите, да се знај кој влегва на центаршут и кај треба да центрира, а напаѓачот кај д аја чека топката. А не како сега влегва на ценатаршут било кој и ја качи топката еднаш в публика, еднаш во аут, еднаш надвор од шеснаесетник, еднаш во голманот. Сите мора да учат од тренерот, мора да се напредува, овие немат мрднато од место 4 години. На исто ниво се. Од почеток на сезона исто играме, исти грешки, никаква борба, никакви амбиции. За се то е крив Роџерс. Само формално е менаџер, никакво влијание врз играчите и играта.

Ако има аеродром во Битола ќе им испратиме еден авион поклон на Олд Трафорд. If you know what I mean :coffee:
А ако овој е највисокоит дострел со овој тим тогаш поарно сите престанете фудбал да гледате. Срамота е вакви незналици за Ливерпул да навиваат. Плус Роџо сам си го кроеше тимот

F5myA.jpg

Се запнавте сите на Роџерс ама тоа е.....3-4 дена само го навредувате а на пример на никој не му текни да кажи оти голот наш против Вст Хем третиот му е припишан на Шелви а не автогол на Колинс, оти со Батленд сме во преговори....
и за крај
‎'When my dad was sick and went through all his operations, my family was devastated. Seeing him at the hospital everyday, it just killed me, but the smile i saw on his face the day Kenny Dalglish personally gave him a signed Liverpool shirt, it was just amazing because i know how much it means to him. My dad started supporting Liverpool when he was 6, and we used to watch them play every weekend on TV. It meant the world to me and him, and i still admire what Kenny Dalglish did back then today'' - Ricardo Kaka
а како да не се запниме против роџерс кога
1.тимот е на 10 место на табела, без никакви шанси за ЛШ (за титула не ни прајме муабет), а и ЛЕ изгеда невозможно засега
2.губиме ДОМА од вила, а овие наредните 2 примаат 12 гола!!! :tapp: па победа со овој состав нема 8-0 да изгуби од челзи, а ние губиме од таков тим
3.стоук не раскости начисто, а еве сега губи ДОМА од саутемптон.
4.то значи дека со овој тренер, станавме ПРОСЕЧНА екипа.
5.не трефна ни едно ебе.о засилување.
доволно?
едит: ВИЛА губи ДОМА 0-3 од Виган

1.тимот е на 10 место на табела, без никакви шанси за ЛШ (за титула не ни прајме муабет), а и ЛЕ изгеда невозможно засега
2.губиме ДОМА од вила, а овие наредните 2 примаат 12 гола!!! :tapp: па победа со овој состав нема 8-0 да изгуби од челзи, а ние губиме од таков тим
доволно?
Пријателе, со Кени завршивме 8ми со 120 м потрошени, а Роџерс со 20м е блиску до местото на кое заврши Кени, Стоук е Стоук никој не се наигра на Британија годинава, уште немаат пораз,Ливерпул од давно пред ерата на Роџерс е просечна екипа, а за засилувањата е рано да му ги судиме, али со Шахин и Борини немаше среќа двајцата му се повредија, Ален по мое е солидно засилување, Асаиди како и секој странец кој ќе дојди во Англија потребен му е период на адаптација

доволно?
Ама шо ти е тебе?? Не е тој крив. Сигурно ние сме криви за ова. Тој е само менаџер. А ние пак сме навивачи дуууури овде во Македонија. Ние имаме мнооооогу поголемо влијание од Роџерс врз клубот. Засилувањата ете немал скаутинг мрежа затоа ги промашил . Среќа па сега ќе ги погоди :tapp: 10 место сме?? Ехааа не е лошо. Можи и полошо. Плус забораваш еден битен фактор - има време. До крај на сезона кај и да е до кај 8мо 9то ќе дојдиме. :mad::tapp: А за ова неуспесите прати ги само објаснувањата
Кога кикснуваме со
ВБА - Абе јак тим се овие со Кларк сега нереално е да се очекува победа против нив
Сити - Абе Сити се тие лански и сеуште актуелни шампиони плус пак за титула се борат
Арсенал - Арсенал е тоа тим од врвот. Не се смета за кикс киксот против нив
Сандерленд - Абе Онил им е менаџер што ви е вас камен екипа се.
Јунајтед- Абе Јунајтед е тоа. Плус Фергусон/ФА итн
Стоук - Овие се копачи. Ретко кој тим ги победува. Не е страшно да се киксни против нив
Евертон - Екипиште се со Мојс. Плус градски ривал така да победа е нереална опција
Њукасл - Лани 5ти завршија. Плус се голема екипа. Победа е нереална опција
Челзи - Знаеме кој е Челзи. Нерешено е добра опција
Свонси - Лани играа добро а сега со Лаудруп се уште посилни. Напаѓачки фудбал играат така да не е за изненадување кикс против нив. А и не би било кикс тоа
Спарс - Последниве години се во топ 5. Па сеа со АВБ се пак силни. Не е страшно да се киксни со нив
Астон Вила - Е сега мора некогаш и со ваквите слаби екипи да киксниме. Не можи само да победуваме. Плус пред 3 години Вила со Онил беа екипиште
А со екипи кои засеа не сме кикснале а ќе киксниме потака
КПР - Сега со Реднап се сила. Се борат за опстанок. Не е страшно да не победиме
Норвич - Играат добар фудал. Јунајтед и Арсенал изгубија од нив а и Спарс кикснаа. Не е страшен киксот
Рединг - Е па се борат за опстанок. Мора и со таквите еднаш да киксниме
Саутемптон - Екипите од зоната за испаѓање се страшни. Јбг тоа е сега в година повеќе среќа
Виган - Мартинез е страшен менаџер (и вистина е) . Какви тактики поставува, Роџо сигурно беше изненаден и не најде против одговор. Ама без гајле. Ќе испадни сезонава Виган па в година рает ќе бидиме од нив и нивните тактики.
Вест Хем - Гнасна екипа. Секогаш ги мачат фаворитите. Ништо страшно не е киксот со нив
Фулам - Пред 3 години финале во ЕЛ играа ејјјјјј. Каква победа барате против нив?? Ич не сте реални.

Па добро бе пичка ви матер ваша а против кој треба да победиме??? Сега фали и од Мансфилд да испадниме па изговор да најдите како биле заебана екипа ебаве педери ебаве.

^ Ако некој друг така вика ја не викам. За мене Ливерпул на секој натпревар мора да ги бара 3те бода, се што е помалце од 3 бода не е добро.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom