Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
5 трансфери од кои сите промашениНе сери и ти сеа, летово 5 трансфери напраи без никаква скаутинг мрежа. Зимава 3 од кои 1 е више готов, летото уште 5 и таманка е. Баш така и најавува, околу 3 трансфери зимава, па реконструкција летото.
Сакаме сакаме. Ако си замини можи некој стварно добар да дојди па нема да можам да пцујамИ покрај се шо се случува ми се чини дека сакате Роџерс да остане тренер![]()
И покрај се шо се случува ми се чини дека сакате Роџерс да остане тренер![]()
Кој е тој??Борини кога се враќа?
абе каква поддршка. да се нафати мурињо да дој, роџо треба одма да лета.Јас сакам да остане, Биафрата протестира дур не си отиде, Декио7 јајцата ќе им ги сече и на него и на газдите, Розата на сите тие ќе им ебе све женско у фамилија, Скаузер88 индиректно го сере цело време, другите горе-доле сеуште даваат поддршка![]()
RickyLFC9 И јас се си мислам дека Роџерс ќе тргне по Сантон. И мене ми се допаѓаше како игра во Интер, во Њукасл го имам еднаш или двапати гледано.
Арда Туран ќе заминува но прочитав дека би можел да заврши во Арсенал.
Виља би бил екстра засилување но мислам дека нема да замине од Барса. Повеќе вера ме фаќа дека Санчез би можел да дојде кај нас летото.
Иско категорично не од мене само поради Ериксен. Ако не дојде овој тогаш може Шпанецот.
Не сери и ти сеа, летово 5 трансфери напраи без никаква скаутинг мрежа. Зимава 3 од кои 1 е више готов, летото уште 5 и таманка е. Баш така и најавува, околу 3 трансфери зимава, па реконструкција летото.
Ја испеавте бе??Да знаете вчера на собиранка јас и Eric J. Biafranić како ја пеевНе You'll Never Walk Alone....мајсторски настапивме на кареокето![]()
Ја испеавте бе??
Браос ако не лажиш, БРАОС!
Гарант она мамлазаанана шо е за оние помодарскине клубој од куројте си грицкала дур сте пееле.