Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Rosemberg , слушај машко, на 26ти играме со Стоук да се нацрташ пред мене заедно да ги гледаме и да се видиме, па ќе дипломирам јас а тебе нема да те видам (а тоа ќе ми биди исто како да не сум диплмирал :P :D ), оти со Peja989 договараш борба пред Камен мост, ама јас ќе ти закажам борба пред Драгор во случај да не дојдиш на горенаведениот датум :)
Ќе биди. Слушнав Dekio7 бил мноооогу расположен за гледање и се ќе средел :D:icon_lol: На крај краева кога јас тебе сум те излажал?? Се што сум ветил сум исполнил :icon_lol:

Ќе биди. Слушнав Dekio7 бил мноооогу расположен за гледање и се ќе средел :D:icon_lol: На крај краева кога јас тебе сум те излажал?? Се што сум ветил сум исполнил :icon_lol:
Ти??? Никогаш, од прва на факултет ме лажиш оти "ќе средиш" за да гледаме заедно :D
Keep up with a good work (y)

Ти??? Никогаш, од прва на факултет ме лажиш оти "ќе средиш" за да гледаме заедно :D
Keep up with a good work (y)
Ама сега вистина ќе средам. Росемберг да не сум ако не средам. Ете ќе седнам на 25ти ќе учам како црнец за 26ти да сум слободен да гледаме како луѓе.
--- надополнето: 20 декември 2012 во 20:54 ---
Ама чекај бе у пичку материн. На боксинг деј во 20.45 играме?? Е ова не го планирав. Не важи горе кажаното т.е пишаното. Чекај утре ќе ти кажам каков е планот. Лошо е ова

For the last time: Не може да штампаш ништо на неа!
абе не за штампање ... имам нов принтер па си реков ... ( шала )
не за тоа бе , туку жива е уште ? како е ? како ја крсти ?

А што требаше да се штампа на мачката? :) Ич не ми текнува...
Врти назад до 9ти септември негде и читај мислења, не може да се објасни, може само да се доживее тоа :D
--- надополнето: 20 декември 2012 во 21:37 ---
абе не за штампање ... имам нов принтер па си реков ... ( шала )
не за тоа бе , туку жива е уште ? како е ? како ја крсти ?
Бренди! (пошто Веле беше зафатено :D) И жива и здрава е, да :)

Кој имаше мачка од тука ?

Иначе Инс 100% доаѓа а ? :D
мачка немам. ако сакаш мачор.......... (цитат од солунските патрдии :D)

инс мислам дека би се покажал кај нас. цената му е тро височка, посебно шо го дадовме за без пари пред 3 месеци само...

гледам дека во последно време, се погласно се зборува за заминување на реина. мислам дека треба да си оди, а на негово место да дојди батленд (газоземски :D). стариџ е прескап, не ни треба. за тие пари, а и помалку ќе се најди каде каде поасолно нешто, како ба. плус ќе заштедиме и околу 5 милиончиња, шо и не е така малку. ја сум за виља да се земи, ама колку е то изводливо??? и онај од малага, иско мислам дека беше... ако се откачиме од кол и даунинг и заштедиме од нивната плата, премија.

а еве и нешо шо најдов
Suso fined over tweet
31.jpg

Liverpool's Suso has been fined £10,000 by the Football Association for calling team-mate Jose Enrique "gay" on Twitter.

The 19-year-old has also been warned about his future conduct.

Suso last month posted a photo of Enrique having his teeth whitened with the comment: "What f*** is he doing? This guy is gay... he does everything except play football."

мачка немам. ако сакаш мачор.......... (цитат од солунските патрдии :D)

инс мислам дека би се покажал кај нас. цената му е тро височка, посебно шо го дадовме за без пари пред 3 месеци само...

гледам дека во последно време, се погласно се зборува за заминување на реина. мислам дека треба да си оди, а на негово место да дојди батленд (газоземски :D). стариџ е прескап, не ни треба. за тие пари, а и помалку ќе се најди каде каде поасолно нешто, како ба. плус ќе заштедиме и околу 5 милиончиња, шо и не е така малку. ја сум за виља да се земи, ама колку е то изводливо??? и онај од малага, иско мислам дека беше... ако се откачиме од кол и даунинг и заштедиме од нивната плата, премија.

а еве и нешо шо најдов
Suso fined over tweet
31.jpg

Liverpool's Suso has been fined £10,000 by the Football Association for calling team-mate Jose Enrique "gay" on Twitter.

The 19-year-old has also been warned about his future conduct.

Suso last month posted a photo of Enrique having his teeth whitened with the comment: "What f*** is he doing? This guy is gay... he does everything except play football."
:pos: Никад не ми текнало на ова да си ебеш векот :D
--- надополнето: 20 декември 2012 во 22:15 ---
Туку составот кој мислам дека ќе излезе утре: Реина, Џонсон, Шкртел, Агер, Енрике, Лукас/Хендо, Шахин, Џерард, Кол, Сусо, Суарез.

Асаиди го мачи нешто коленото, Ален и Стерлинг ќе бидат одмарани, дилемата е за Лукас пошто е изморен ради долгото отсуство, па може Хендо ќе игра место него. Крила сигурно ќе бидат еден од Кол и Сусо, со оглед дека немаме други освен Даунинг, а некако не ми се верува дека он ќе стартува.

Лажеш курво! :D Ич не сум расположен за гледање, ко ќе го гледам Ливерпул, како пара олимписки игри да гледам! :D :D

Лажеш курво! :D Ич не сум расположен за гледање, ко ќе го гледам Ливерпул, како пара олимписки игри да гледам! :D :D
A ја па мотивационен тренер те ставив (n)

A ја па мотивационен тренер те ставив (n)
Tури ме главен и одговорен тренер, па да видиш како се освојва титула. Има да играт, има да го искорнат теренот. Еден по еден ќе ги стрелам на секој пораз. Го оцрнија клубот, бескичмењаци. Море само 1 година ми треба. Сите паразити ќе го напуштат клубот засрамени.

Tури ме главен и одговорен тренер, па да видиш како се освојва титула. Има да играт, има да го искорнат теренот. Еден по еден ќе ги стрелам на секој пораз. Го оцрнија клубот, бескичмењаци. Море само 1 година ми треба. Сите паразити ќе го напуштат клубот засрамени.
Се гледа оти сте пријатели со Роземберг :D, само тој нешто друго прави, нешто различно од ова :D :D

Се гледа оти сте пријатели со Роземберг :D, само тој нешто друго прави, нешто различно од ова :D :D
Роземберг одма му еба жени, ќерки итн. :D Јас ќе мора да ја средам работата во клубот, а задоволството после :D :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom