Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Ќе биде ладно зимава у Русија:)

Ајде Велемајстори купујте играчи да не измрзнат децата за џабе..

Абе Зенит ќе го минеме ама после ќе ни се удри од глава шо лани им се смеевме на гејнајтед за Базел :icon_lol:

Зенит ако го поминиме шампиони ќе бидиме :LOL:
И нека не земаат црнци зимава.

Баш прееска му кажав на едно другарче дека мислам дека Руски или Украински тим ќе ни падне.... кога да видиш првин Руски па ако ги поминеме веројатно со Украински ќе се сретнеме. Како и да е, ми се допаѓа предизвикот.

Сеа еден црнец и еден Русин со frost resistance 100% да купиме зимава и комотно поминуваме.

Баш прееска му кажав на едно другарче дека мислам дека Руски или Украински тим ќе ни падне.... кога да видиш првин Руски па ако ги поминеме веројатно со Украински ќе се сретнеме. Како и да е, ми се допаѓа предизвикот.

Сеа еден црнец и еден Русин со frost resistance 100% да купиме зимава и комотно поминуваме.
Каков црнец море будала, ќе го отепаат таму.
Плус црнците се тропски луѓе :D не се за на ладно

Rosemberg , слушај машко, на 26ти играме со Стоук да се нацрташ пред мене заедно да ги гледаме и да се видиме, па ќе дипломирам јас а тебе нема да те видам (а тоа ќе ми биди исто како да не сум диплмирал :P :D ), оти со Peja989 договараш борба пред Камен мост, ама јас ќе ти закажам борба пред Драгор во случај да не дојдиш на горенаведениот датум :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom